Brendija @ 07.03.2022 17:38
Nē, tur nekā tāda nav. Stāsta, kāpēc sen nav likusi story. Es vairāk to par to, ka bez filtriem filmējas, un nemaz neteiktu, ka baigi atšķiras no bildēm.
Brendija @ 07.03.2022 17:38
Nē, tur nekā tāda nav. Stāsta, kāpēc sen nav likusi story. Es vairāk to par to, ka bez filtriem filmējas, un nemaz neteiktu, ka baigi atšķiras no bildēm.
blacke @ 07.03.2022 17:44
Te nav jēga skaidroties ar nevienu, it sevišķi, jo lielākai daļai Jeļena te riebjas. Tiklīdz kāds labs vārds tā uzreiz ķipa pati Jeļena raksta.
Tulīt par tavu linku arī pateiks,ka tāpat tur fotošops kaut kur. ?
Mezavavere @ 07.03.2022 17:47
wOW sajos reelos gan vina izskatas kaa dzive?salipusas skropstass un zem acim zili loki?lkm ilgi domaja pirms filmejaa
sava zina ja. Izskatas patiesak. Atvainojos biju piemirsusi ka nav vaira 30 shai bet pie 40,nevar salidzinat piem ar 20gadigo Vizlu 😀😀Shayk @ 07.03.2022 17:52
Hello real life. Man personigi labak patik ta, ar lokiem zem acim, neka viss filtrets.
Mezavavere @ 07.03.2022 17:53sava zina ja. Izskatas patiesak. Atvainojos biju piemirsusi ka nav vaira 30 shai bet pie 40,nevar salidzinat piem ar 20gadigo Vizlu ??
Mezavavere @ 07.03.2022 17:53sava zina ja. Izskatas patiesak. Atvainojos biju piemirsusi ka nav vaira 30 shai bet pie 40,nevar salidzinat piem ar 20gadigo Vizlu ??
fifa @ 07.03.2022 21:35Meitenes, jūs kāda zinat, kas toreiz notika ar Bondarčukas nl mersi? Man liekas, ka viņa tā arī neko nepastāstīja, varbūt kāda no nl meitenēm zin.
Shayk @ 07.03.2022 21:43Pec bildem spriezot Bondarchuka diezgan masiva kadreiz bija. Pirms plastikajam nemaz nevar pazit. Esmu bijusi vinas live, atstaja diezgan iedomiga cilveka iespaidu.
Brendija @ 07.03.2022 21:52
Vecajā bildē viņa pēc parastas meitenes izskatās, bet tā pārtaisītā ir jau tipiskā insta beibe.
Starp citu, jau sen pamanīju, ka Didrihsones mīļotā ler_chek ir ļoti vienkārša meitene pēc sejas, un man šķiet, ka viena no retākajām instagramerēm, kas neko sevī nav uzlabojusi. Bildes viņai ir pat ļoti instagramīgas, bet storiji bez grima, bez šopiem, un pavisam parasta meiene. Bet tas ir ļoti labi, jo tas pierāda, ka ne tikai "pārtaisītās" modeles var būt ar ntajiem tūkstošu sekotāju.
Brendija @ 07.03.2022 17:33Nu re, Jeļena salikusi storijus. Es nedomāju, ka viņas pašvērtējums ir stipri zem nulles. Izdariet secinājumus pašas.
https://failiem.lv/u/uzqe23qdc
Viņai kara sākumā esot pēdējā iemaksa bez maksāšanas bijusi (tā NL programma), tā storijos stāstīja. Tagad mersis esot viņas un var domāt par pārdošanu, bet vēl neesot lēmums pieņemts. Pāris dienas atpakaļ storijos gavilēja, ka izdevīgi šobrīd, jo sankciju dēļ cenas augšā. Šodien skraidīja pa Taizemes bankomātiem, naudu ņemdama laukā, jo visa un mastercard veras ciet RU kartēm. Pārskrēju pa diognāli arī viņas finanšu video ar draugu-ekspertu...nu viņiem tur viss chill...nebūšot ilgi un nākotnē gan jau nokārtosies viss