Cosmos @ 25.04.2020 23:45Jā, par Paulu tiesam taisniba. Bija sen ig story ielikusi viņu pirmo kopīgo bildi ar Arvi (ta ari parakstīja) ja nemaldos rapšu laukā, tatad vasarā, bet par šķiršanos sāka rakstīt tikai oktobra beigās. Es vēl nobrinijos, vai tiešām nesaprata, ka izgazas un nodeva sevi pati. Arvis skiet daudz jaukaks ka Pēteris.
Saļarka @ 25.04.2020 15:20
Pēc jākļa viņš arī mazliet izskatās!
Jutu zinu no skolas laikiem, tāda jauka, mīļa meitene ?
Sigita091 @ 29.04.2020 15:24
Paula krāpa Pēteri labu laiku, abi ari sakavas. Arvis iejaucas Paulas un Pētera vakariņu brīdī, toreiz vēl viņai bija sotry restorānā un tag Pēteris. Arvis ieradās un pateica Pēterim seja ka vairs nevar un viņš guļ ar to Paulu. Neprasat ka es zinu, es zinu!!! Es zinu vēl daudz ko. Un man vienalga gribu tici, gribi netici.
Paula vēl Pēteri beigās pataisīja vainīgu ka šis jau ar next tiekas, ka vecāki arī vīlusies, a pati sen to Pēteri krāpa un tas nebija viens mēnesis.
ne tā ir problēma radīt pēcnācējus, nevar nevis negribShayk @ 29.04.2020 15:47Nebutu parsteigta, ja Gints butu uztaisijis ta saucamo 'snip' lai nebutu bernu un varetu jaties apkart.
QueenAlisa @ 29.04.2020 22:53Ko jūs domājat par to NL trakumu? Visas tik dzer tos pulverus. Kāpēc jāpērk tik dārga putra vai olu kultenis pulverī?
QueenAlisa @ 29.04.2020 22:53Ko jūs domājat par to NL trakumu? Visas tik dzer tos pulverus. Kāpēc jāpērk tik dārga putra vai olu kultenis pulverī?
krishala @ 30.04.2020 01:48NL mājaslapā cenas ir apskatāmas: https://www.nlstar.com/lv/eu/catalog/ Neizskatās, ka tur būtu pieejama visa produkcija, vismaz es tā spriežu pēc tā ko redzu Kačiņas instagramā un mājas lapā