Czech @ 25.04.2020 14:50Man tas nav nekāds pārsteigums. Gints krāpa Jutu. Tas bija tikai laika jautājums, kad Jutai pietiks.
Krāpšanai droši vien bija savi iemesli, apnikums, vajadzēja svaigas asinis, svaigu gaļu ?
Czech @ 25.04.2020 14:50Man tas nav nekāds pārsteigums. Gints krāpa Jutu. Tas bija tikai laika jautājums, kad Jutai pietiks.
Krāpšanai droši vien bija savi iemesli, apnikums, vajadzēja svaigas asinis, svaigu gaļu ?
Villanelle @ 25.04.2020 19:47Ja Valdmaņiem šķiršanās iemesls tiešām Ginta krāpšana, tad piedodiet, atvainojiet... Juta manā skatījumā ir viena no skaistākajām sievietēm Latvijā, grūti būs viņas pēcnācējai:D
Sana, kas vienigais ko var paradit ir yezee botes.
Pamanīju, ka vēl pirms 3nedēļām Gints pie Jutas bildēm sirsniņas salicis. Tik negaidīti tas viss. Tiešām interesē kā šis pāris līdz tam nonāca un ne jau, lai ļauni pasmietos, bet saprast kāpēc?!!??
25.04.2020
esmu arī no zināmiem avotiem dzirdējusi, ka Paula ar Arvi salaida jau tad, kad vēl ar Pēteri bija kopā un sociālajos tikai teātri taisīja.Ketija123 @ 25.04.2020 23:08
Vai ne. Par tām sirsniņām - laulība vai ilgstošas attiecības neizirst vienā dienā. Varbūt abi saprata, racionāli vienojās, ka jāšķiras, bet tad vienā brīdī emocijas guva virsroku un viņam likās, nē, varbūt tomēr ir vērts glābt. Sauliešiem jau arī bija nesaprotamais scenārijs, tad šķīrās un tad nešķīrās, līdz Sauliete storijos pateica, ka galējais lēmums par to, ka jāšķiras, nāk no viņas puses. Bet, ja var ticēt baumām, Saulietis ilgi nepārdzīvoja un metās pie Sanas sāniem. Un vēl tak Paula. Rumpis pēc abu šķiršanās ātri uzsāka jaunas attiecības, par ko Paula bija pārsteigta, bet pašai ātri vien uzradās jauns draugs, un mēļoja, ka tas pie apvāršņa parādījies jau viņas un Rumpja attiecību laikā. Seriāls ?♀️ bet kā ir patiesībā, to jau zin tik viņi paši.