Jūsu iespaidā apskatījos viņas storijus, ko var īdēt, ka cilveki uzdod parāk daudz jautājumus. Varbūt vienkārši savā lapā vai mājaslapā, vai kas viņai tur ir, vajag norādīt visu, ar kādiem materiāliem strādā, kā veic to vai kā veic šito procedūru, tā viņa ietaupīs ļoti daudz laika un uzreiz atsijās cilvēkus, kam paklpojums nav interesants. Vai tad tas tiešām ir tik grūti, vienreiz visu detalizēti uzrakstīt un tad kaut kur saglabāt? Nebūs jāatbild nevienam atsevišķi. Es ticu un saprotu,ka var izbesīt, man nav savu nekādu biznesu, bet jau gadus vairākus andelē tirgojos ar savām drēbēm, lai izvairītos no liekiem jautājumiem un atsijātu pircējus, kam nebūs aktuāli, es uzreiz pie katra sludinājuma visu sīki un smalki norādu, cik garš, cik plats. Viņa kā normāla pakalpojuma sniedzēja varēja mājas labā vai facebook lapā (kā jau teicu nezinu,kas viņai ir vai nav) uztaisīt apkopojumu par produktiem, līdzekļiem un procedūrām,man kā klientam šāds salons uzrunātu vairāk, kur varu izlasīt par visu pirms dodos veikt procedūru.