Ketija123 @ 05.04.2020 11:40Ahh, es laikam esmu samaitāta, bet ?♀️ tas pēdējais video Saulietes profilā, kur meitenes cita cita it kā padod to NL pulverdzērienu.. Katra izpildās kā prot, viss saprotami, bet tā Sauliete... matos plīvo mākslīgais vējš, seko lēna un izjusta dzēriena malkošana un kronis visam - uz lūpām parādās balts dzēriena kunkulis, ko pēc tam ar mēles galiņu nolaizīt... Man tā viņas performance izskatās diezgan divdomīga. Nu kāds sakars? Es vēl saprastu kontekstu, ja viņas mērķis būtu reklamēt kādu produktu, kura mērķauditorija ir vīrieši. Ko jūs domājat?
Ibmetīns @ 07.04.2020 13:07https://www.delfi.lv/izklaide/kino/dianai-kubasovai-bali-aizdomas-par-koronavirusu.d?id=52037755
Šitā tak bija viena no drosmīgajām ceļotājām! ??? Kas tad nu - biksiņas pilnas? Pirms mēneša dziedāja citu dziesmu - ka nekas ar viņu nevarot notikt.
vivii @ 08.04.2020 02:48
Zinot Kubasovu, es nebrīnītos, ka tas viss ir izdomājums un PR
Pieredze rāda, ka viņa jau agrāk ir spēlējusi netīras spēlītes!
Un šis, laikam, sāk kļūt par trendu, jo arī ārzemju slavenības ar šo tēmu “manipulē”
Meija @ 08.04.2020 07:49Pamet bērnus ar sievu un jau tik ātri ar Sanu. Tas skaidrs ka jau iepriekš kaut ko bīdīja esot kopā ar Kachu.
Ibmetīns @ 08.04.2020 09:22Kur tieši bērnus viņs ir pametis? :D Vispār pipec tādu sviestu izdomāt. Normāls tētis - vēl pat vakar taču storijos cep gaļu ar meitām.