Stalkerlvl1000 @ 01.04.2020 23:01Es par roja video samaksāju. Lkm dolāru. Bet nu bija tā vērts. Jo man patīk :D un viņš tāpat reti ko liek
Stalkerlvl1000 @ 02.04.2020 09:06Es paskatījos viņai to patronu un domāju, kur izravi tos 54$. Viņai par mēnesi ir 6$. Kas tāpat ir daudz, jo parasti jau ir vēl, kam gribas sekot.
lady1 @ 02.04.2020 10:45Kādas ir jūsu domas par Mičules pēdējo instagram story, kur mācību grāmatā uzdots jautājums par marihuānu? Vai un kā jūs esat par to stāstījuši bērniem?
Ibmetīns @ 02.04.2020 12:45Blacke, kārtējo reizi izcēlies ar savu inteliģenci. Tiešām pamatskolā vairs elementāru ķīmiju nemāca?
Tas, ka marihuāna ir augs, nozīmē, ka tur ir ķīmiskie savienojumi? Losene, pat ūdens ir ķīmiskais savienojums :D
smieklīga jauniešu kompānija ar piedūrienu.visuzinu @ 02.04.2020 13:01runajot par tiem jaunajiem influenceriem. ko jus domajat par to armandu.j? esmu dzirdejusi ka vins ar daudziem puisiem ir darijis lietas. Tikai tads divains puika. neko nevar no viņa saprast. Kā ari ta parkere tāda divaina tur. man draugi redzeja ka tā parkere tur viena reizē roķenē ar armandu riktigi laida. Un tas niklvas ari tad divains. Ka ari , kas tur vel... divaiņu bars. Noskatījos tos vlogus un nesaprotu kas viņiem aitām tur galvā notiek
lady1 @ 02.04.2020 13:22smieklīga jauniešu kompānija ar piedūrienu.
Es nezinu kā tu saprati to, ko rakstīju, bet es vairāk par to, ka tā ir dabīga lieta, ko var izaudzēt katrs pats savā dārzā, tā tas bija domāts. Tas nav kā markas vai ripas, ko speciāli izveido.
Ibmetīns @ 02.04.2020 14:56
Tikai nevajag sākt liet kaut kādu ūdeni par teksta izpratni, pati pateici skaidri un gaiši:
un kur marihuānai ir 426 ķīmiski savienojumi
ko jus domajat par to armandu.j?