Blessed @ 30.03.2020 22:13
Es protams atbalstu to, ka viņa saglabāja bērniņu, mīl viņu utt, bet tā palikšana stāvoklī tik agri ir kā ir. Protams , gadās visādi. Labāk jau tā, nevis nogalināt bērniņu taisot abortu. Prieks, ka mīl mazuli, bet vairāk interesē kas tad ir tēvs?
Blanche @ 31.03.2020 10:57Ah, kā mani kaitina visas šīs influenceres, kuras rakstīt nemāk, ok, nerunāju par komatiem, bet par vārdu pareizrakstību.. Didrihsone ar savām pērlēm.. Mellenberga ar savu toleti, Sindija Bokāne - anānāss. Paula Freimane - mēdiji.. utt.
Ja esi influenceris lielai auditorijai, tad raksti pareizi elementārus vārdus, kurus visiem skolā mācīja.. ?♀️
Czech @ 01.04.2020 20:20Kristīnei Dzenitei laikam viss par daudz, apnicis, pārāk grūti. Izskatās, ka nebūs vairs IG. Drusku saprotu viņu. Bērni daudz arī laiku prasa un tās negācijas uz kakla.
Czech @ 01.04.2020 20:20Kristīnei Dzenitei laikam viss par daudz, apnicis, pārāk grūti. Izskatās, ka nebūs vairs IG. Drusku saprotu viņu. Bērni daudz arī laiku prasa un tās negācijas uz kakla.
Stalkerlvl1000 @ 01.04.2020 20:46Jap. Viņai vienmēr uzmanības trūkums.
Baigais joks. Tad jau varēja līdz galam jokot nevis aa pareizi konkurss ātri jāiemet
blacke @ 01.04.2020 21:53Ziniet, kas nav joks, ka tagad par Mičules video būs jāmaksā. Ok, katrs pelna kā māk/grib. Man patika viņas video, bet tagad, lai noskatītos jaunāko video jamaksā 54$, nē paldies. Iepriekš bija 34$ par mēnesi un viņai tikai trīs video tur ir. Tagad ielikusi jaunāko un nomainījusi uz 54$. Good luck with that
Susanne @ 01.04.2020 22:20
Tagad visi ar to patreon traki palikuši.
BetaBeidz liek video, bet viņai vismaz 1.20 bija par vienu video laikam.
Edgarsfresh arī (viņš vispār man sāk besīt, domā, ka baigā slavenība ir, smiekli nāk)
Nu par Alisi nerunāsim..