Standby @ 08.02.2022 00:01Like no manis Saulietes dibenam! Man šķiet seksīga figurā, dabiska, nav super fit, bet viņa arī nav sportiste! Izlutinātas acis visiem, liekas, ka visām jābūt kā sportistēm, bet tā nav. Saulietei ir skaista figūra, varu derēt, ka 99% vīriešiem tāda šķiet visseksīgākā.
Lilu333 @ 08.02.2022 02:00A resnā Baiba vāra makaronus un piegāž paku ar saldo krējumu! Tāpēc jau netilpst ekrānā, ko tur brīnīties ?
Lilu333 @ 08.02.2022 02:00A resnā Baiba vāra makaronus un piegāž paku ar saldo krējumu! Tāpēc jau netilpst ekrānā, ko tur brīnīties ?
Elvaa @ 08.02.2022 09:35Vai ir kāds jauns interesants un foršs profils, kuram ieteiktu piesekot?
Kas jums šobrīd favorīti? ?
Enazenaz @ 08.02.2022 07:58Nu bet protams, ka tas ir pilnīgi normāli atpūsties bez bērniem (Marija gan vairāk atpūšās, kā ir ar bērniem, bet ok),bet šis gadījums ir īpaši sarežģīts, jo Vita ir priekšlaikus dzimusi. Iepriekš vismaz bija ome, bet tagad tie ir dažādi cilvēki. Kas notiek, ja Vitai nepieciešams ārsts, nedod Dievs slimnīca, kurš ir tiesīgs viņu tur vest, ja mamma, piemēram, ar draudzenēm, atpūšas Parīzē? Kāpēc nevar atrast vienu uzticības cilvēku, kādu labu aukli, kas būtu profesionālis savā jomā, lai tiem bērniem ir vismaz piesaiste vienam? Pelna tādu piķi, bet nevar nolikt 900€ par aukles pakalpojumiem?
Elvaa @ 08.02.2022 09:35Vai ir kāds jauns interesants un foršs profils, kuram ieteiktu piesekot?
Kas jums šobrīd favorīti? ?
vo vo 😄man vnk neinteresē tie garie video, kur vienu preci ķirā ārā 6storijos 🤭🤣 vnk tinu prom , un nee man neskauž, vnk wtf viņas loģikLīna ❀ @ 08.02.2022 10:08Kāpēc Sauliete domā, ka tiem, kuriem neinteresē unpackings, uzreiz ir heiteri? ?
Krizdole @ 08.02.2022 12:07Apbrīnojami, cik ļooooti cilvēks priecājas par brillēm, kurpēm, somiņām, nu tā, ka trīc ? njaaa, katram savs... Bet Bondarčukai bēdiņa, līmē savas Guči sandales un pukojas, ka nesen pirktam LV makam pogai krāsa no mitruma iet nost ?