Es apmēram bez skropstam tā pat izskatos 😄
Danuta @ 29.01.2022 15:38Kādu izmēru Vucēna sev ielika? Izskatās pēc ļoti maziem silikoniem, tad kāda jēga bija tādus likt, kas ne pēc kā neizskatās? :D
Krizdole @ 29.01.2022 15:43
Nav kā Saulietei, tas gan, bet nu vismaz tā dabīgi! Vienīgi, kas man acīs iekrita, ka krūšu gali tā kā viens uz augšu, otrs uz leju ? beeet nu varbūt saregulēsies
Tie ir stulbi jautājumi, jā. Dabīgās skropstas mēdz būt dažādas, tāpat ka uzacis vai mati. Vienkārši meitene nav uzkrāsojusi skropstas. Pietuvinot tak var redzēt skropstas
Karlsone @ 29.01.2022 16:40
Sorry, nebiju domājusi, ka tā citām sievietēm ir. Man izskatās gluži kā nogrieztas vai izkritušas. Bet nu labi, kāda starpība. Kādas katrai ir, tādas ir.
Par Vucēnas krūtīm ļoti piekrītu. Tiešām neredzu jēgu iet uz operāciju, graizīt sevi, uzņemties visu to risku un atlabšanu un maksāt tūkstošus, lai ieliktu tik mazu izmēru. Tad jau labāk būtu pieņēmusi sevi ar savām dabiski mazajām krūtīm. Atšķirība tikpat kā nav redzama. Ok, es saprotu, ka sievietei ir kāds iekšējs komplekss par formu vai grib mazdrusciņ palielināt un aiziet pa kluso izdara. Bet Vucēna savos storijos jau no paša sākuma izkladzina, ka nu tik būs palielināšana, tāds notikums utt. Viņas krūtis no malas izskatās tieši tāpat kā iepriekš. Un es arī uzskatu, ka viņa ir no tām dāmām, kura varēja ielikt divreiz lielāku izmēru. Viņai piestāvētu, būtu seksbumba Marija, tēls, kas saplūstu ar viņas būtību, un tad tam visam būtu kāda saprotamība.
Breast and the beast Cāļa grupā lasīju, ka ļoti daudzas kas ieliek silikona krūtis, pēc tam nožēlo, ka nav ielikušas lielāku izmēru. Kādas ir jūsu domas par to?
biju domājusi bez pieliktajam skropstam 🙃Karlsone @ 29.01.2022 15:14
Kā tas ir "bez skropstām"? Kur tu savas liec, kad esi "bez skropstām" ? Atvainojos, ja uzdodu stulbus jautājumus.
Danuta @ 29.01.2022 16:48A kāds ir maksimālais izmērs, ko ķirurgi var ielikt? Jā, Marijai vajadzēja vismaz D izmēru, jo tagad izskatās pēc knapa B. Ņemot vērā, ka viņa ir diezgan resna, ap 62 kg, tad krūtis neizceļas vispār. ?
ŽaneteG @ 29.01.2022 16:52
pirmkārt nevisām var uzreiz ielikt lielāku izmēru, jo nav pietiekama ādas elastība. Tad liek 2reiz. Otrkārt, kāpēc, ja liek tad uzreiz jāliek lielas? Es, ja liktu, tad tikai formas uzlabošanai, lai būtu tā, kā bija pirms bērniem/20 gados, nevis lai būtu lielas. Var patikt arī savs izmērs, kaut kāds B, mazs C, bet nepatikt tiešo forma, kas, it īpaši pēc zīdīšanas, var nebūt vairs tik izcila.
pirmkārt nevisām var uzreiz ielikt lielāku izmēru, jo nav pietiekama ādas elastība. Tad liek 2reiz. Otrkārt, kāpēc, ja liek tad uzreiz jāliek lielas? Es, ja liktu, tad tikai formas uzlabošanai, lai būtu tā, kā bija pirms bērniem/20 gados, nevis lai būtu lielas. Var patikt arī savs izmērs, kaut kāds B, mazs C, bet nepatikt tiešo forma, kas, it īpaši pēc zīdīšanas, var nebūt vairs tik izcila.
Danuta @ 29.01.2022 16:48A kāds ir maksimālais izmērs, ko ķirurgi var ielikt? Jā, Marijai vajadzēja vismaz D izmēru, jo tagad izskatās pēc knapa B. Ņemot vērā, ka viņa ir diezgan resna, ap 62 kg, tad krūtis neizceļas vispār. ?