CariDee @ 10.03.2020 20:25Kkur jau bija rakstīts, ka it kā viņam piemetās tā pēcdzemdību depresija. Sagaidīja tik ilgi gaidīto dēlu - un kkas prātā laikam kkas aizverās!
u.5e66fc77bb203 @ 11.03.2020 15:50
Šim jau var ticēt! ? viņi jau sen gribēja dēlu, un beidzot sagaidīja. Protams , ka vecim piemetās pēc dzemdību depresīja , lielie prieki par dēlu
Es domāju , ka pēc kādam 2ām vai trijām nedēļām viss būs zinām! ??♀️
Bet līdz tam laikam, varat lasīt dzelteno presi talāk! ?
Blanche @ 11.03.2020 15:54
Neviens jau nelasa dzelteno presi baigi, bet viss ir no viņa Instagramma storijiem utt ?
Pormifē @ 11.03.2020 14:56Bet tad īsti nesaprotu, kādēļ tad viņi ķipa šķiras ar to Oksanu? Kāds tad iemesls?
u.5e66fc77bb203 @ 11.03.2020 16:28
Viņš jau tur neko tādu neliek. Vecos video
Bija prasijis ķipa piedošanu
Bet pa lielam viens kaut kur , kaut ko izdomāja pēc Džigana storijiem un atkārtojas 101 reizi
Cilvēkiem tik ļoti patīk runāt , un vēl par tiem , kas ir zināmi daudziem cilvēkiem ??♀️
Dažreiz gribās pateikt tā - lielajiem runātājiem ir tik daudz laika , lai rakstītu kaut ko negatīvu , pūstu no mušas ziloni utt. Bet ziniet labāk būtu pievērsuši uzmanību savai dzīvei, risinājuši savas problēmas nevis apsprieduši citus ??♀️
Es runāju vispārīgi! Es nesaprotu šeit tik daudzas ir uzēdušās uz Dzenīti. Kapēc? ?
Agrāk es sekoju Dzenītei , bet ļoti īsu laiku , jo viņas raksti man likas smagi un nesaprotami , un profils vispār ,kā tāds samakslots , tāpēc es vienkārši pārtraucu sekošanu un neko nekur nerakstīju par viņu
Nedomājat es nekurinu naidu , man vienkārši nav saprotams kāpēc jūs savu enerģiju izlietojat negatīvismā , lai par kādu pateiktu ko nejauku? ???♀️
Kukuruza @ 11.03.2020 16:31
Nav jēgas iet diskusijā, kura radīta konkrēti klačām un jautāt cilvēkiem, kādēļ viņi to dara. :D:D
neviens jau nesaka, ka pirmās pasaules problēmas? bet saprotu, cik kaitinoši ir tas, ka speciāli tērē laiku, lai pēc kaut kā atbrauktu, bet NAV. Ir tā gadījies, cepienu saprotu.Ibmetīns @ 12.03.2020 12:38Dvinskas cepiens atgādināja Valutas stulbo Instagram rantu par lielveikaliem :D :D Pirmās pasaules problēmas.
tā var gadīties, ja esi devusi atļauju kādai trešo pušu aplikācijai. Man tā bija, kad vienam IG kontam izmantoju aplikāciju, lai liktu ieplānotos postus. Ja tā varētu būt, atsakies no aplikācijas un drošības pēc nomaini paroli.Blanche @ 11.03.2020 19:16Jums ir tā bijis? Man parādās jauni cilvēki storijos, kuriem pati nemaz nepieteicos sekot, bet rāda, ka sekoju ?
Kate1 @ 12.03.2020 19:49Dzenītei arī pēc Ēģiptes nevajadzēja karantīnu ievērot?
blacke @ 12.03.2020 19:50
Teorētiski vajadzēja
Blanche @ 12.03.2020 19:55
Tad vēl nebija izsludināta 14 dienu karantīna.