MjauMjau @ 06.10.2021 21:14Vai šis raksts? Gadu arī paskatījies? ?
https://www.la.lv/olega-fila-jaunas-draudzenes-kristines-virs-man-ar-naudu-viss-ir-kartiba-bet-vinai-sagribejas-vairak
0meitene0 @ 06.10.2021 21:18Cerams šis būs Agritai spēriens pa dibenu veselīgākai un skaistākai dzīvei, nu ja tiešām pašķīràs..Man šķiršanās vienmēr ir bijusi labākā diēta?
la femmina @ 06.10.2021 21:21
Ja turpinās lietot NL tad nekādu izmaiņu nebūs
jelinskai ir 1991.dzimšanas gadsShayk @ 06.10.2021 21:02
Man ta liekas, es Google kkadu rakstu atradu no si gada maija. Tur bija teikts, ka vinai ir 26
Scandinavian @ 06.10.2021 20:52Ko Bindris savos storijos cenšas parādīt? Ka spārnoti iemīlējies un kāda par viņu rūpējas? :D
Ja tā, tad acīmredzot kāda mammīte ir izsalkusi un grib sev jaunēkli blakus.
Meitenes, vai kādai zināms, kapēc ģimene burkā tā arī nepalaida sezonu ar Kiviču, Bērziņu un Ķiršu ģimenēm?
Es nodomāju to pašu. Viņa kā tāda vārna visu laiku, patīk viss kas spīdīgs kaut kādos lētajos veikalos, un nu nav viņai pašai tāda tēriņu nauda uz mēnesi. Viņai cik iedod Kambals tik arī viņa dabū. Bagātas sievietes visu laiku neuzsver visur naudu, viņas paņem un nopērk ja ko sev vēlas. Olga ar to savu runāšanu tik zīmējās. Un viņiem māja pusstukša, nav nekā tur vērtīga.Raelyl @ 06.10.2021 22:33Kabalienes 10 k neiet kopā ar viņas dzīvesveidu, iet meklēt lētas pankūkas, šodien Kabalam saka, ka baravikas pārāk dārgas, lai taisītu mērci, tagad kad kaut kas jāpērk mājām tad meklē lētas mēbeles, daudz runā par atlaidēm.
Ja cilvēkam ir daudz naudas kaut vai tie paši 10 k tad par tādām lietām nedomā :D