Jelinskai lielā dusma, kad muižai kāds atļaujas izsist logu, bet pati atļaujas ko grib
Ietekmelllis @ 06.10.2021 16:40Jelinskai lielā dusma, kad muižai kāds atļaujas izsist logu, bet pati atļaujas ko grib! Izskatas pēc “esmu bagāta un kruta, lieciet sodus cik gribat” ..lielīties ar to nugan stulbi
viņa ar lielījās kā dabūjusi 8 soda punktus un iet agresīvas braukšanas mazinošos kursus.Mercury6 @ 06.10.2021 16:17Kādu laiku atpakaļ šeit pieminēja Kristīni Jelinsku, piesekoju, liekas forša sieviete, bet man vienīgajai liekas absurdi un stulbi atrādīt savas soda kvītis? Šodien viņai uzlikts uz rata tas bloķis un laiku atpakaļ arī lielījās ar soda kvīti. Emmm, labrīt, Tu mobilly nelieto? Tik grūti uzspiest start, lai samaksātu par stāvvietu? :D Vai tas ir kaut kāds bērnišķīgs spīts nemaksāt par stāvvietu un pēc tam čakarēties ar tiem sodiem? :D Apgaismojiet mani. Jūs arī tā darat?
chiepinja @ 06.10.2021 19:04Jelinska ir jocīga. Viņa nepilnu divu mēnešu laikā pavēra plati kājas Oļegam un aizgāja no ģimenes. Tagad tēlo, ka cietēja tajās attiecībās bijusi. Arī sūdzējās par savu VĢ. Gribējām uzrakstīt, lai pieliek tos miljonus pie pieres. Uzreiz pāries.
tieši tā un tā arī notiek mazajā Latvijas varžu dīķī.Apple of my eye @ 06.10.2021 19:09
Ou jā! Pārskrēju ar acīm nesenai viņas intervijai, kur viņa esot ieraudzījusi bankā Oļegu un kkam prasījusi, kas viņš ir :D Tipa nezināja :D Yeah right!
Tas pats kas Megana Mārkla neesot zinājusi, kas ir Princis Harijs, kad iepazinās :D Tikai jau sen zināms, ka viņa rūpīgi strādāja, lai tiktu Anglijas augstākajā sabiedrībā un īstenībā izkarotu tikšanos ar viņu :D
Jelinska arī uz jautājumiem atbildēja, ka visa dabīga. Hmmm, krūtis? Lūpas? Deguns? #paldiesolegam
labi, jā, krūtis bija pirms, bet nu vispārinoši viss paldies jaunajām attiecībāmScandinavian @ 06.10.2021 19:55
Vispār krūtis bija jau tad, kad vēl kopā ar vīru bija.