Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |
Nevar saprast kurai pusei ticēt, jo Kristaps tiešām tādu neatgādina un vēl, kā jau citas šeit minēja, viņš pat Pāļa bazarā nolika varmākas un vispār tādu sakarīgu, gimenisku cilvēku atgādināja. Noteikti nāks vēl kāda info un viss noskaidrosies. Ja tā ir taisnība, tad no visas sirds žēl meiteni. Un satīnu tas pamatīgi iedragās.
whaaaat kooo, es šokaaa , kas tie pa jaunumiem? Kooocore @ 10.05.2021 18:33Mairita Strūberga aizgājusi no vīra ( čalis no Singapūras Satīna) it kā vardarbību attiecību dēļ. Tagad viena palikusi ar 2 maziem bērniem bez kādiem līdzekļiem... Un bija lūgusi palīdzību.Tur twitterī tagad par to daudZ runas
keegan @ 10.05.2021 22:21
Interesanti, ka pieminēts dj rudd un Dons. Nezinu to pirmo, bet ko tas Dons tur?
Cik redzēts IG tad Kristaps kopā ar Donu trenējas pāris dienas nedēļā, katrā ziņā uztur kontaktu, bet lai Dons aizstāvētu vardarbību......nu nezinu. Es nesaprotu, man šis liekas tik dīvaini, negaidīti un pārāk publiski. Protams, ka par vardarbību ir jārunā, tā nav pieļaujama - par to nav runa, tas ir pašsaprotami.keegan @ 10.05.2021 22:21
Interesanti, ka pieminēts dj rudd un Dons. Nezinu to pirmo, bet ko tas Dons tur?
core @ 10.05.2021 19:12https://twitter.com/AgitasLaiks/status/1391771042515927048?s=19
Twitterī notiek daudz drāmas
Ja ir tā, kā rakstīts Singapūras Satīna kontā, ka viņu Kristaps tiek apmelots, tad diezgan nopietna apmelošana ar vairāku draudzeņu līdzdalību, kas raksta tvītus par vešanu uz slimnīcu, vēršanos centrā Marta utt.
kriksisix @ 10.05.2021 21:53Šī drāma gan ir negaidīta...tak pāļa bazarā abi - Strūbergs ar Krivenchy sēdēja un aprunāja sievu sitējus un cik 'ļoti ir pret vardarbību ģimenēs...Kā arī Strūbergs vienmēr atstājis laba tēva iespaidu soctīklos..laikam kļūdījos