komentārs arī skaitās algoritmam.like,saglabāt,komentēt,pāršerot.kāda no šīm darbībām .Mežāze @ 18.12.2023 09:15
Es, piemēram, gandrīz nekad neuzspiežu to like ne pazīstamiem, ne tiem it kā saucamajiem influenceriem,vnk nav tāds paradums. Paskatos, skrollēju tālāk. Tad jau gandrīz biežāk ierakstu komentāru, ja kas uzrunājis vai tiešām, tiešām patīk tas, ko redzu.
aneto @ 18.12.2023 10:15tikko nopirku, 8.janvārī sākam! Labprāt arī dzirdētu kādu iepriekšējo atsauksmi.
tikko nopirku, 8.janvārī sākam! Labprāt arī dzirdētu kādu iepriekšējo atsauksmi.Kantra @ 18.12.2023 09:16Lauras Arnicanes meistarklases esat pirkuši?
Viņa pēkšņi šai jomā zinoša???
Elīna Bomba @ 17.12.2023 21:08labs jautājums! Kur pazudis, kāds zina?
Vai nu bietē normāli dabūjis vai piķi dabūjis?
Gardenia @ 17.12.2023 22:48Tiešām garlaicīgi bez tā slimā Gobža. Neticu, ka naudu dabūjis, domāju tur kaut kas cits. Varbūt zāles sācis dzert un no miltiem atteicies. Drīzāk tur kaut kas nopietnāks, iespējams tiešām kaut kāds sakars ar pazudušo Annu.
Apple of my eye @ 17.12.2023 21:09Un vispār par ‘like’ runājot, ir cilvēki, kas vispār neliek ‘like’. Vai liek ļoooti reti. Bet tad viņu satiec, un viņš atceras Tavus storijus (iespējams, labāk nekā tie, kas automātiski salikuši ‘like’).
Instagram jau sen ir norietā. Ja esi influenceris, neesi tups un seko līdzi trendiem! Nekļjančī sirsniņas un īkšķīšus, bet esi proaktīvs!
Magnolija @ 18.12.2023 06:33Bet jā, Lelde liekas tik skaista, gudra, mīļa, laba sieva un māte. Nu kāpēc, lai viņu krāptu? ?
Un arī īsti neticās man par to, ka tikai Lelde gribējusi precēties, skatoties un lasot visas intervijas, arī Aivis visur ir ar lielu mīlestību pret sievu un ģimeni runājis. Man grūti aptvert, ka to var notēlot. Viens ir bildes, bet otrs, ka tā attieksme un mīlestība dzīvajā ekrānā likās patiesa.
Andžai kāds sadarbībās nevar lūpu balzamu aizsūtīt? 😅 Vai arī tik traka paskata lūpas ir grūtniecības un dzelzs trūkuma bonuss?
Zeltiņi atšķirībā no Ceriņiem apprecējās jau pēc 30. Turklāt Renāram jau aiz muguras ir viena šķirta laulība, attiecīgi šīm attiecībām viņi abi ir daudz vairāk nobrieduši. Plus bērniem lielāka gadu starpība, arī tas ir daudz vieglāk.
nu nav viņai tas dabas dots. Viņai bija Brazilian lift. Tādu vidukli savādāk nevarJohn_Deo @ 17.12.2023 22:46viņai vienmēr bijusi liela pakaļa, bija dejošanas video pirms vai kad ar Zani bija kopā, tur viņai bija gandrīz tik pat liela, tagad zālē pieaudzējusi muskulatūru un nedaudz samazinājusi tauku procentu. Saprotami, ka tās, kuras nav nekādus mērķus sasniegušas fitnesā tas liekas neticami. Vari paskatīties tik tok @b00tybyjacks kurš analīze vai kādai IG modelei ir bbl vai nav.
Magnolija @ 18.12.2023 06:33Bet jā, Lelde liekas tik skaista, gudra, mīļa, laba sieva un māte. Nu kāpēc, lai viņu krāptu? ?
Un arī īsti neticās man par to, ka tikai Lelde gribējusi precēties, skatoties un lasot visas intervijas, arī Aivis visur ir ar lielu mīlestību pret sievu un ģimeni runājis. Man grūti aptvert, ka to var notēlot. Viens ir bildes, bet otrs, ka tā attieksme un mīlestība dzīvajā ekrānā likās patiesa.
Rakstiski bija IG, FB manuprāt licis nebija. IG bija vairākos piegājienos to, ka Ceriņš riktīgi vājš uz dāmām tas daudziem sen zināms. Gobzis bija rakstījis arī par sex trijatā 2 veči un viena sieviete. Tas esot piekopts, tāpat bija arī norādes uz viņa varavīksni, tad noprotu, ka viņš nesmādē abus dzimumus. Ja Lelde to iztuŗēja torez kad aizgāja viss pa visu LV, tas tomēr nebija tā, ja zina viņa un kaut kas apkārt sačukstās, kas tad noticis tagad? Man gan drusku aizdomas, ka pats būs vagu paņēmis, ja tiešām pašķīrušies. Lelde viņu jau gadiem gaidīja arī tās kāzas.Danaja @ 18.12.2023 02:15Kur var atrast Gobzema pērles? Tie bija video formātā vai rakstiski?