Bet noskatoties tos Danenbergsones story, man par viņu mainījās nedaudz viedoklis ( uz labo pusi). Drēbītes tiešām pievilcīgas un nav tā, kā daža cita uzreiz uzskrūvē līdz kosmosam cenas.
Esmu šokā par Kristīnes vīra iztukšoto skatu jaunākajā postā. Agrāk tāds čalis bija. Šī ir labi izsūkusi dzīvību.
MaddyPaddy @ 22.11.2019 16:17Bet noskatoties tos Danenbergsones story, man par viņu mainījās nedaudz viedoklis ( uz labo pusi). Drēbītes tiešām pievilcīgas un nav tā, kā daža cita uzreiz uzskrūvē līdz kosmosam cenas. Cenas adekvātas. Vismaz neradās iespaids, ka viņa ir mantkārīga ? Un viņas vīrs smaida bildēs tāpat kā manējais- ka tiešām pats grib to bildi un smaidīt, ne tā kā Dzenes vīrs, kuram nauda maisos un maisi zem acīm, saguris, kupris mugurā.. No vīrišķīga vīrieša tur nekas vairs nav palicis ☹️
Bārbele* @ 22.11.2019 17:03
Bet za to kačaks ar baigo presi. ?
MaddyPaddy @ 22.11.2019 17:24
Kā tu zini? Esi redzējusi pliku? ?
Snowwhite @ 24.11.2019 19:40Es nezinu kā jums, bet man Danenbergsone atgadina copy paste tapat kā Didrihsoni, kad saka pārdot lupatas... Saukuma teica, ka bernu drebes tagad jau sievietem kažokus, galvenais teica ka nav domas uzsakt biznesu :DDD
What @ 24.11.2019 19:59Tie kažoki izskatās ļoti lēti.
Lapsiņas nepiedos. :)uniqueღ @ 24.11.2019 20:47Lai piedod man lapsiņas, bet tomēr došu priekšroku viņām. ?
Meklēju visādus variantus, bet dabīgās vestes, piemēram, man šķiet skaistākas. Kā arī dabīgās apkakles jakām/mēteļiem.
Lai piedod man lapsiņas, bet tomēr došu priekšroku viņām. ?
kilograms cepumu par pēdējo teikumu! ❤️Kiskismau @ 24.11.2019 22:05
Vairs jau neko nepiedos. Būs dzīvojušas un mirušas šausmīgos apstākļos, lai tu varētu valkāt nevajadzīgu greznības lietu.
Kažokus valkā skaisti dzīvnieki un neglīti cilvēki.