Castorella @ 28.02.2026 00:23Tie kastroļi jau arī nebija nekādi lielveikala trauki, labs vara katls maksā sp pustūkstoti un uz augšu
Ariete @ 27.02.2026 19:02https://failiem.lv/u/6hktgydcgf
Amizants izskats... Kā šitās maziņās sevi fočē ka izskatās tik garas? ? Viņai tak kaut kāds 1.50 m
sandrute @ 27.02.2026 23:10Kāpēc kalendy jau šovakar dzer kokteiļus, priecājas un smejas, ja kopš bērēm pat nedēļā nav pagājusi? 40 dienas ir jābūt klusakam, kamēr dvēseli aizvada pilnībā, tas ir kā nerakstīts likums.
Tur bija dārgie Franču čuguna kastroļi lecreuset, tiešām dārgiCastorella @ 28.02.2026 00:23Tie kastroļi jau arī nebija nekādi lielveikala trauki, labs vara katls maksā sp pustūkstoti un uz augšu
Tie trauki un kaut kādas mēbeles ko savāca Santa jau bija O manta! Ne jau Santa to pirka. Es arī ietu pa gaisu ja kāds bijušais savāktu manu Le vreuset pīli pa 500 eur. Kas zina varbūt pirka jau Olgas laikos.akul12 @ 28.02.2026 07:17
Ja katls maksājis pustūkstoti nedod attaisnojumu savākt... Ja tā dara, tad viņš ir vienā līmenī ar 1eiro vērtu šķīvju dalītājiem, lai vai kas viņa naudas kontā atrastos...
Kā Tu to zini?SodaPOP @ 28.02.2026 09:05Kotjiks purina Jeļu Filozofu rezidencēs. Kas tālāk?
es domāju, ka vins gana labi visu izdarīja, neko jau tādu vins nav pateicis..Annie @ 28.02.2026 09:09Es gan arī uzskatu, ka dāvanas prasīt atpakaļ nedrīkst. Tāpēc jau tā ir dāvana. Bet, ja mani nekaunīgi krāptu un izmantotu, gan jau uz tādu pieklājību būtu nospļauties.
Vienīgi viņam, kā vīrietim labākjos gados, to visu vajadzēja risināt bez preses iesaistes, vispār nerunājot ar žurnālistiem. Un arī šobrīd šie viņa komentāri un publikācijas presēb un paša sociālajos tīllos bojā iespaidu par viņu. Viņš ir gudrs un bagāts cilvēks - varēja šo visu rusināt klusi ar juristu palīdzību. Žēl, ka nav noalgojis labu speciālistu, kas uzturētu viņa publisko tēlu augstā līmenī.
jā, jau storijs no šejienes 😁SodaPOP @ 28.02.2026 09:05Kotjiks purina Jeļu Filozofu rezidencēs. Kas tālāk?
😂😂😂SodaPOP @ 28.02.2026 09:05Kotjiks purina Jeļu Filozofu rezidencēs. Kas tālāk?
He730 @ 28.02.2026 09:25es domāju, ka vins gana labi visu izdarīja, neko jau tādu vins nav pateicis..
Tad jau nepurina ja dzīvo pa IG😅He730 @ 28.02.2026 09:31jā, jau storijs no šejienes ?
Cīlija @ 28.02.2026 08:30Fascinē, ka Jeļa kā sabojājusies plate visu laiku "es- dvēsele", vēl liek tās feikās ziņas, ka Nurmuiža bez viņas nebūs tas utt. Ko viņa ar to grib panākt? Tas , vai nekas, bet Nurmuiža ir Oļega īpašums un viņš būs tas, kas tur noteiks dvēseles kārtību.
Arī tie murgi par sāpīgās vietas atrašanu, nu piedodiet man, katra šķiršanās pat paša gribēta nes līdzi zaudējumus, kurus varbūt nemaz negribētos, tas tak ir jāsaprot, reizēm tu pzaudē draugus, reizēm fantastisku vīra māti, citreiz kādas materiālas lietas. Viņai tiešām likās, ka var izšķirties, bet Oļegs pret viņu turpina izturēties tieši tāpat kā, kad bija kopā? Es vienkāŗši nesaprotu, cilvēkam it kā pāri 30, bet domāšana kaut kur 16 apstājusies. Galu galā cilvēks vispār nav sapratis ar ko bijis kopā 90.to biznesmeņi ir īpašā suga, tur bija jābūt ļoti cietam, veiklam un pat nežēlīgam, lai izsistos, bet viņai reāli liekas, ka viņš ir kaut kāds pamuļķa onkuliņš, ko var maniplēt instagramā. Reāli- viņai šis viss ļoti bēdīgi beigsies un lielos vilcienos bedri viņa sev izraks pati.
Dovana @ 28.02.2026 09:02Tie trauki un kaut kādas mēbeles ko savāca Santa jau bija O manta! Ne jau Santa to pirka. Es arī ietu pa gaisu ja kāds bijušais savāktu manu Le vreuset pīli pa 500 eur. Kas zina varbūt pirka jau Olgas laikos.
akul12 @ 28.02.2026 10:56
Un miljonāram 500 euro ir tas pats, kas Latgales bezdarbniekam 5 eiro krūzītes no pepko, kuras pircis par retās haltūras naudu... Nav jābūt naivam un jāatstāj viss, bet šāda matu skaldīšana liecina, ka vīrietis ir skops, kā minimums.