kā viņu var atrast? Un kur par šo ir raksts?Angelette @ 19.02.2026 21:19Ko jūs domājat par Alises lēmumu vairs nebūt vegānei? Manuprāt, tas ir apsveicami, ja tas palīdz viņai justies labāk. Prieks redzēt, ka viņas šķīvī ir arī olas!??
Ariete @ 20.02.2026 07:38Jeļa pēc milža ar uzpumpētām lūpām izskatās ?
Dovana @ 20.02.2026 00:49Lai nu ko, bet ja pareizi atceros tad visi ceļojumi ar O bija ar glanci. Slēpes, laivas, kaut kāda snorkelēšana citas aktivitātes ceļojumi ar bērnuem bieži. Pludmalees eksotiskas ar augļiem. Dubaiju pie baseina nekad neatceros, vispār teulas bildes pie baseina ar pudeli toč neatceros. Gan jau tā ir noticis, bet viņam tak to lēto kaunu nekad nenāca bāzt sociālajis tīklos par apsmiektlu ar tādu regularitāti.?
Hermiine89 @ 19.02.2026 23:59Domāju, ka koķikam ar Jeļu ir tikai sexa attiecības, ja vispār ir. Viss pārējais tiek uzpūsts, lai soctīklos būtu, ko atrādīt. Ceru, ka koķiks vismaz apmaksā ceļu un viesnīcu.
Kad biju Dubaijā un redzēju visas tās pupainās, dillerētās krievenes, kas tur vazājās gandrīz plikas, mani tas vēl jo vairākt motivēja valkāt tikai garas kleitas. Es saprotu, ja tas ir pludmales bārā pie baseina, bet ne jau staigājot pa pilsētu. Vispār 0 cieņa pret vietējo kultūru un tradīcijām.Dovana @ 20.02.2026 00:40Tādēļ jau es lūdzu lai dievietes man atver acis? Paskatījos to Dubaiju un neticēju savām acīm kādēļ jārāda šis kauns? Tak pieaugušas sievietes! Viņa ko domā, ka ieriebs O un viņš skries ar gredzenu? Tak nē! Vispār noteikti kauns, ka ar tādu ir sasējies? Greizsirdīgs paliks? Viņam drīzāk nomazgāties gribās. Totālā Musulmaņu valstī dzer nonstopā un vienas vienīgas plikbildes. Nu kuru skaiž tàs bildes viesnīcas baseinā, kārtējās podu bildes. Oj, vizlai arī ilgu laiku bija ikdienā podi, tad iespējams palasīja forumu un nomierinājās. Ko tai otrai vīrs var domāt, ja tāds ir? Nu uz kurieni tā saģērbušās vecenes var iet? Kādai ir kādas idejas?
Deisijaa @ 19.02.2026 21:40Krista Zvirgzdiņa stāvoklī, Oho!
Jā, ļoti nožēlojami. Visas ar vienu mērķi tur. Pārdod sevi kā svaigu gaļu. Bēdīgi.Hermiine89 @ 20.02.2026 09:46Kad biju Dubaijā un redzēju visas tās pupainās, dillerētās krievenes, kas tur vazājās gandrīz plikas, mani tas vēl jo vairākt motivēja valkāt tikai garas kleitas. Es saprotu, ja tas ir pludmales bārā pie baseina, bet ne jau staigājot pa pilsētu. Vispār 0 cieņa pret vietējo kultūru un tradīcijām.
Ariete @ 20.02.2026 11:05Jā, ļoti nožēlojami. Visas ar vienu mērķi tur. Pārdod sevi kā svaigu gaļu. Bēdīgi.
Merkadel @ 20.02.2026 10:27Skaidrs, ka ar kosmētikas izplatīšanu nevar nopelnīt, lai katru mēnesi ceļotu biznesa klasēs un bezjēgā tērētu naudu zīmolu šmotkās.
Vai tik viņa nesāka tik ļoti mētàties ar naudu tad, kad otrā bērna tēvs izdarīja pašnāvību? Esot bijis ūber super bagāts. Tad sanāk, ka varbūt dabūja meitas mantojuma naudu un to tagad triec?
kārtējo simto reizi:))LabaDabaDa @ 20.02.2026 12:30Stužuka šķiras no Antona. :D
GlorijaGrevcova @ 20.02.2026 12:16
Nu kāds mantojums, ja tāds būtu, tas būtu bloķēts līdz meitas 18 gadiem, ne jau nu māmulei izsniedz čemodāniņu ar kešu.
Evelīna ir L’Occitane līdzīpašniece, tas nav tas pats, kas skraidīt ar Avon katalogu. Kā arī viņai ir turīgi vecāki un turīgs vecis.