IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 2
Reģ: 06.02.2026
A kas ir ar Dukuru māti? Par Paulu Dukuri izsakās tikai brālis un tēvs, bet par mäti nekas nav dzirdēts...
18.02.2026 14:43 |

Reitings 3032
Reģ: 09.06.2024
Annie @ 18.02.2026 13:37

Tak visi vina, ka sita vienu no sievām (publiski pats atzina). Arī Lieni sita, ko nenoliedza. Jo viņas taču pašas uzprasās.
Šausmas arī vēl ir sievu sitējs🙈
18.02.2026 14:43 |

Autorizēts lietotājsModerators
Reitings 44870
Reģ: 06.11.2022
Tutuvojies @ 18.02.2026 13:24
Ak mans dievs, ko jūs tam Modrim uzklupāt? Man arī kaitina dažreiz tā viņa žēlošanās, tad raud, tad paziņo, ka beidzot guvis apskaidrību un nu tik būs dzīve un nekādas depresijas, tad atkal raud. Bet atdot vai neatdot savu naudu kādam, kas prasa, ir katra paša izvēle. Tur nav nekādu līgumu un solījumu. Mani interesē, kas notiek ar nodokļiem, bet tam Latvijā ir VID, nevis visvarenās izmeklējošās dievietes. Cilvēkiem, kuri ar savu naudu atbalsta Gobzemu, lai uz dibena sametas pumpas! ir cilvēki, kuri ar savu naudu atbalsta alimentu nemaksātāju un varmāku Kiviču. Vai bagāta krieva villas ārzemēs, pērkot dažādus “veselīgus” pulverīšus. Alkohola ražotājus un azartspēļu biznesus. Uz tā fona neliels atbalsts čalim, kurš emocionāli ir izgājis cauri diezgan lielam murgam, ir pupu mizas. PAT JA VIŅŠ PA TO NAUDU AIZBRAUC UZ BALI man baigi liekas, ka viņa ziedotāji par to neapvainojas. Ja apvainojas, citreiz neziedos. Viss.

Ar ko tad viņš labāks par citiem, kas te forumā tiek apzelēti? Lai nu "bauda" savas piecas sliktas slavas minūtes. Jau pēc pāris dienām viņš atkal visiem būs pie viena vietas.
Tomēr bēdīgi, ka tādu Modru dēļ cieš nevainīgi cilvēki. Un es nerunāju par ziedotājiem, bet tiem, kuriem tiešām būtu vajadzīga palīdzība. Un kuri šo palīdzību nesaņems, jo būs zudusi uzticība ziedojumiem kā tādiem. Vienreiz apčakarēts cilvēks diez vai vēl kādam kaut ko ziedos. Tādā ziņā "nelielais atbalstiņš braucienam uz Bali" visai sabiedrībai kopumā izmaksās ļoti dārgi.
Bet nu tādi Modri un viņa karsējas to, protams, neredz. Viņi vispār neredz tālāk par savu degunu.
18.02.2026 14:45 |

Patīk
Reitings 3283
Reģ: 03.11.2023
Dovana @ 18.02.2026 14:38
Nez kuru Gobzis ir apmelojis? Ja policija tik daudz pedofīlus izķeksētu kā Gobzis pasaule kļūtu tikai tīrāka! Neaizmirsti, ka Gobzis uztur savus bērnus! Tu domā ka sieva viņu aptīrīja tad viņa bērniem alimentus maksā vai uztur bērnus? Kā politiķis viņš ir nekāds, bet kā žurnaļuga kaut dzeltenais ir gana labs! Tas, ka te kādai nepatika, ka svingeru bildes salika un mašīnas. Tad nekas slikts tur nenotika, viss jau aizmirsts. Svingojošus draugus es sev negribētu gan!

Jēziņ, uzraksti viņam varbūt mīlestības vēstuli vēl.
Es laikam vairs nebrīnos kā dažas sievietes ieberžas un apprec visādus narcisus vai soceopātus, ja jūs tik viegli var apvārdot viens tēvainis.
18.02.2026 14:54 |

10 gadi
Reitings 10228
Reģ: 17.09.2009
Ar to Miglāni ir trakums. Tak jau sen izšķīrās. Attiecības bija ļoti īsu laiku. Pārdzīvoja un visiem centās pierādīt ka ir izārstējusies un močīja pa soc.tīkliem cik viņa spēcīga esot.
Tagad atkal no jauna viss. Kaut kādus reels liek, kam tas vispār vajadzīgs.
Kas ar to meiteni darās? Izskatās kā maza meitene.
18.02.2026 15:06 |

Reitings 274
Reģ: 03.08.2024
LabaDabaDa @ 18.02.2026 14:45

Ar ko tad viņš labāks par citiem, kas te forumā tiek apzelēti? Lai nu "bauda" savas piecas sliktas slavas minūtes. Jau pēc pāris dienām viņš atkal visiem būs pie viena vietas.
Tomēr bēdīgi, ka tādu Modru dēļ cieš nevainīgi cilvēki. Un es nerunāju par ziedotājiem, bet tiem, kuriem tiešām būtu vajadzīga palīdzība. Un kuri šo palīdzību nesaņems, jo būs zudusi uzticība ziedojumiem kā tādiem. Vienreiz apčakarēts cilvēks diez vai vēl kādam kaut ko ziedos. Tādā ziņā "nelielais atbalstiņš braucienam uz Bali" visai sabiedrībai kopumā izmaksās ļoti dārgi.
Bet nu tādi Modri un viņa karsējas to, protams, neredz. Viņi vispār neredz tālāk par savu degunu.
mani Modra lēmums braukt uz Bali nekādā veidā neatturēs ziedot naudu Ziedot.lv vai citu legālu, pārbaudītu organizāciju kampaņām. Privātpersonas naudu vienmēr var iztērēt kam grib. Neesmu Modra fane un to diedelēšanu neatbalstu, bet pārmest puisim ceļojumu pēc tā murga arī šķiet max dīvaini. Bet nu ok tas ir labāk nekā tā Jelinskas apzelēšana, kas arī ir piegriezusies.
18.02.2026 15:21 |

10 gadi
Reitings 80
Reģ: 22.01.2014
LabaDabaDa @ 18.02.2026 14:45

Jā, tieši tā.
Modris liek kontekstu, ka ir lauku džeks, kuram liela mīlestība pret dzīvniekiem, bet maz līdzekļu (prasīja ziedojumus atpirkt saimniecību un pēc saimniecības izskata nu nav viņš baigi turīgs), kuram dzīve piespelējusi nelaimi - trīs suņi noslepkavoti, bet viņš cīnīsies un #gaismauzvarēstumsu. Un, nākošajos storijos liek ziedojumu saiti, tad ziedotājs vadās pēc sev zināmā konteksta, kurš viņā ir aktīvizējis līdzjūtību un grib šajā situācijā palīdzēt. Tas, ka Modris dodas mēnesī ilgā ceļojumā uz Bali (kuru lielākā daļa viņa ziedotāju paši nevar atļauties) nav smuki, nav ētiski. Tīri cilvēcīgi es Modri saprotu, ceļojums gan jau baigi uzlabo pašsajūtu un nomierina nervu sistēmu. Bet vai par ziedojumiem?
Ja vari atļauties šādu ceļojumu, neprasi ziedojumus.
Ja prasi, tad sniedz pilnu kontekstu un info, kur plāno tērēt. Citādi mēs te visi varam radīt savu sūro ikdienu, ielikt ziedojumu saiti un aizlaist atpūsties uz Bali, kamēr mūsu līdzjūtīgie ziedotāji dzīvo no algas līdz algai.
18.02.2026 15:34 |

Patīk
Reitings 1351
Reģ: 08.09.2025
Dovana @ 18.02.2026 14:43
Šausmas arī vēl ir sievu sitējs?

Atzīstu, vainīga. Nepietiekami interesējos par kivičveidīgajiem.
18.02.2026 16:04 |

Reitings 123
Reģ: 10.06.2024
MaijaPosa @ 18.02.2026 14:43
A kas ir ar Dukuru māti? Par Paulu Dukuri izsakās tikai brālis un tēvs, bet par mäti nekas nav dzirdēts...

Kas viņai būtu jādara? Cilvēks, visticamāk, joprojām ir šoka stāvoklī. To jau tētis teica, ka viņa šobrīd nav spējīga runāt. Ja gribi mātes klusēšanā atrast ko aizdomīgu, necenties. Abi vecāki dzīvo kopā.
18.02.2026 16:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits