Tieši vakar bija raksts, ka Rīgā slēgs dārziņus, jo trūkst bērnu.Law9 @ 28.01.2026 10:17
Tu laikam neesi no Rīgas vai tās apkārtnes?
Vēl pavisam nesen mums te bija vietas un dažviet iespējams ir joprojām, kur privātais bērnudārzs ir vienīgā opcija.
Jurgita908020 @ 28.01.2026 11:44
Rīgā jau vismaz gadu rindu nav, ja vien negrib tikt centra dārziņos. Šobrīd bd tiek jau siles grupā, bez rindas. Ja nu kas :)
That said, šim forumam gan pārsvarā nez kāpēc raksturīgi mēģināt pierādīt, ka sievietes ir kuces un vīrieši dikti labiņi.
akul12 @ 28.01.2026 12:41
Arī inceļu sazvērestība?
Patiesībā, sieviete sievietei vienmēr ieknābs, tādi dabas likumi, tāpat tā fake pozitivitāte un čupošanās, bet aiz mugururas apdirsīs.
Vairāk neizplūdīšu, ja interesē vari google pameklēt par šo daudz rakstu.
Džinga @ 28.01.2026 11:47
Nu labi labi, ne jau viņi visi cenšas vienmēr dot maksimumu :D
Annie @ 28.01.2026 13:02
Es rakstīju par tiem, kuri cenšas.
ja, paskaties Jelas highlights ir daži video ar viņu. Bet Diānai ir slēgtais profils.EmilijaArm @ 28.01.2026 11:09Kā varēja atrast to Diānu, kuras čali tipa nocēlusi Jelinska? Viņas tiešām bija draudzenes???
He730 @ 28.01.2026 13:39ja, paskaties Jelas highlights ir daži video ar viņu. Bet Diānai ir slēgtais profils.
Annie @ 28.01.2026 11:29Un vispār man pat liekas, ka normāli vīrieši šķiršanās gadījumā paliek zaudētājos. Jo bērni lielākoties paliek pie mammām, tas nozīmē, ka tēvs bērnus redz retāk (tas, ka bērns ik dienas dzīvo pie otra vecāka, ir stulbums, manuprāt). Finansiālais stāvoklis noteikti pasliktinās, jo viņam jāsadala finanses starp iepriekšējo dzīvi un pašreizējo. Arī emocionāli tas ir milzīgs trieciens, ja esi centies dot maksimumu, bet ar to nav pieticis sievas laimei.
Aurora22 @ 28.01.2026 14:04
Mani parasti sasmīdina šādi teksti, jo ko gan vīrieši darītu ar tiem bērniem, kas škiršanās gadījumā paliktu pie vińiem? Paskaties ielu intervijas - tur lielākā dała tēvu neprot atbildēt pat uz tādiem pamatjautājumiem, kā kad ir bērna dzimšanas diena, cik vińam gadi, kādā skolā bērns iet un no kā ir alergijas.
Un par finansiālo pusi parasti arī ir tāda gaušanās, it kā otrs vecāks bērnam tērētu tikai no uzturlīdzekłiem sańemto naudu. Bērns ir izmaksas un bieži finansiāli ieguldās arī vecāks, pie kura bērns dzīvo ikdienā.
Annie @ 28.01.2026 14:51Kā man patīk, ka viss, ko pasaki tiek izrauts no konteksta un sagrozīts pa savam.
Es neaizstāvu ne sievietes, ne vīriešus, bet mēģinu pateikt, ka ne vienmēr šķiras tikai no sliktiem vīriem. Tad, kāpēc Ķiviču diskusijā Liene tiek aplieta ar dubļiem, bet viņas bijušais laulātais tiek idealizēts? Pēc tās loģikas, ka "no labiem vīriem nešķiras" , tad viņš nebija nemaz tik labs.
Vēl ir Dana Reizniece - Ozola, kura aizgāja pie mīļākā, bet bijušais vīrs audzina kopīgos bērmus un arī ne savu bioloģisko bērnu?
Vai tomēr sievietēm drīkst vairāk nekā vīriešiem? Jo, ja sieva krāpj, tad tāpēc, ka ir slikts vīrs. Bet, ja vīrs krāpj, tad sieva tomēr laba, bet viņš slikts. Nu nevar būt dubulti standarti.
Vai tomēr sievietēm drīkst vairāk nekā vīriešiem? Jo, ja sieva krāpj, tad tāpēc, ka ir slikts vīrs. Bet, ja vīrs krāpj, tad sieva tomēr laba, bet viņš slikts. Nu nevar būt dubulti standarti.
Law9 @ 28.01.2026 14:57
Normālas sievietes no labiem vīriem nešķiras. Krāpnieces nav norma.
Kivičveidīgie un veidīgās pilnīgi noteikti nav norma attiecību jautājumos.
Krāpšanu neattaisnoju. Tas attiecas vienlīdz uz abiem dzimumiem.
njà, protams, lai jau viņa priecājas, varbūt beidzot ir iemīlējusies pa īstam, nevis naudas makā… bet es nezinu, es nevaru iedomāties, ka es varētu kādreiz kko veidot ar savas draudzenes vīru 😬loija @ 28.01.2026 14:03
It kā jau sirdij nepavēlēsi, bet šitas ir nožēlojami, kaut via ai cieņas pret savu draudzeni, kura gadiem ir bijusi tik laba draudzene. Vai tad veču trūkst? Ā miljonāru laikam jā. Nez kā Jeļas palikušās druškas par to jūtās, kurām ir savi pupsiki un vīri?
Un ar kuru galu domāja sieviete, kad ar nabagu taisīja 3 bērnus?Otiiilija @ 28.01.2026 10:31Nevajag te taisīt veču atrunu aizstāvēšanu. Neviena sieviete ar maziem bērniem nav šķīrusies bez iemesla. Ja ģimenē piedzima bērni, tad bija jādomā ar galvu.Ģimenes dzīve ir ilgtermiņa pienākumi. Bērnu audzināšana ir atbildība uz daudziem gadiem.
Vīriešiem ar bērniem ir jāsaprot, ka viņu pienākumi nepazūd līdz ar šķiršanos. Tikai pašam un jaunajai miļākajai traucē pat vismazākie alimenti, turklāt bieži runa ir par nožēlojami mazām summām, par kurām vispār nevajadzētu kaulēties, ja ir kaut minimāla sirdsapziņa.Un nav ko vecim raudāt, ka nav naudas. Ja nepietiek līdzekļu, tad vajadzēja dzīvot vienam, nevis veidot d ģimenes pēc kārtas . Atbildība par savām izvēlēm nekur nepazūd tikai tāpēc, ka dzīve kļūst dārgāka vai sarežģītāka.
Smieklīgi ir tas, ka daži tēvi prasa 50/50 nevis tāpēc, lai patiesi vairāk būtu ar bērniem, bet lai maksātu mazāk. It kā bērniem nevajadzētu apģērbu, kabatas naudu, pulciņus, izklaides, skolas lietas un simtiem citu ikdienas izdevumu..
Tagad nav svarīgi bērni, svarīgi ir atrast jaunu draugu.Rumblerx @ 28.01.2026 12:01Anna iegulda nevis bērnos, bet pupos ?