Merilda @ 15.11.2025 17:41Nurmuižas ražas svētkos bija Sanita Tiltiņa, sieviete, kas ļoti piestāvētu O. Eleganta, gudra, skaista, ar labu sirdi, ik pa laikam palasu viņas ierakstus Threads, vecāka par Kristinku, viņām vismaz 10 gadu starpība, bet nu Kristīne viņai pat blakus nestāv ar savām plastiskajām un sašpricēto seju.
P.S. Es neesmu Sanita ?
Kādēļ domā, ka Fiļs ir skops?🤔 pret Santu vispār skops nebija! Vismaz 2 porši! Kleitas par padsmit tūkstošiem viena utt. Domāju sieviete nebija īstā. Pareizāk sakot viņš muļķis nav! Labi Kristīnes acīs $ zīmes redzGlorijaGrevcova @ 15.11.2025 17:59
Tā Sanita labi izskatās savam vecumam, nah viņai tas skopais vecis. Tā reāli no sirds pievilcīgs Fiļs varētu likties savecējušām piecdesmitgadniecēm. Pārējam viņš būs tikai un vienīgi potenciālais naudas maiss, bet beigās pat piķis nekāds no viņa nesanāk.
Izskatās, ka viņi jau ir kopā. Abiem storiji kinoteātrī ar vienādu filmu. Ja tā ir, tad prieks, jo Sanita tiešām šķiet jauka, dabīga, īsta sieviete.Merilda @ 15.11.2025 17:41Nurmuižas ražas svētkos bija Sanita Tiltiņa, sieviete, kas ļoti piestāvētu O. Eleganta, gudra, skaista, ar labu sirdi, ik pa laikam palasu viņas ierakstus Threads, vecāka par Kristinku, viņām vismaz 10 gadu starpība, bet nu Kristīne viņai pat blakus nestāv ar savām plastiskajām un sašpricēto seju.
P.S. Es neesmu Sanita ?
Nu, nu . Es domāju, ka Fiļs visu laiku dzīvoja bez mīlestības. Kristinka bija ērta, bet tagad gan puika ir iemīlējies!Spljetnica @ 15.11.2025 15:26Man izskatas, ka vecais nošļūca pa kreisi, mēģināja atpirkties, nesanāca, un tgd rezultāts-vai nu apnika ka nepiedod vai nu nepiedeva un aizgāja. Tā tāda tipiska rīcība, plus Kristīne šķiet apbižota, tpc pieņemu, ka pats aizgāja beigās.
reāli 😀😀😀Ariete @ 15.11.2025 19:52Izskatās, ka viņi jau ir kopā. Abiem storiji kinoteātrī ar vienādu filmu. Ja tā ir, tad prieks, jo Sanita tiešām šķiet jauka, dabīga, īsta sieviete.
Un vizuāli Santu nedaudz atgādina, nebūtu brīnums, ka O.ieķērās.
Ariete @ 15.11.2025 19:52Izskatās, ka viņi jau ir kopā. Abiem storiji kinoteātrī ar vienādu filmu. Ja tā ir, tad prieks, jo Sanita tiešām šķiet jauka, dabīga, īsta sieviete.
Un vizuāli Santu nedaudz atgādina, nebūtu brīnums, ka O.ieķērās.
Merilda @ 15.11.2025 21:12
Nevar saprast, apskaties Threads viņas ierakstu pirms 5 dienām, Gobzema storijs tur komentāros, citi arī raksta komentārus, bet man izskatās, ka viņa noliedz to.
Viņai ir 44 gadi un, manuprāt, reāli ļoti labi izskatās!
Mathilde @ 15.11.2025 19:19Sākās, pastāstīs ko vēlāk.
Gan jau, ka vardarbība un piespiedu darbaspēka izmantošana. Izskatās, ka F ir iegrābies.
kamēr dos naudu tikmēr klusēs. Jautājums tikai cik ilgi Fiļs uzturēs. Tagad domājams viņa Kasparam mieru neliks!Ani23 @ 15.11.2025 22:39
Izskatās, ka Kiki visai drīz sāks mazgāt netīro veļu ?
Merilda @ 15.11.2025 16:04
Domā, ka O zina? Ja zinātu, neticu, ka kko nodrošinātu viņai.