A pescatarian is not a vegetarian or even a type of a vegetarian. There is much confusion over what a vegetarian is and isn't, but no definition of the term ever includes fish or seafood. To be 100 percent clear, a vegetarian diet excludes all animals; and fish are animals.
coconut_xoxo @ 19.11.2019 21:46Drīz Mičule brauks savā USA tripā ?
coconut_xoxo @ 19.11.2019 21:53Ko domājat par Endiju Kalniņu? Ar ko viņa vispār nodarbojas...
https://instagram.com/kalendy_?igshid=x4dxer6pv3mh
Pormifē @ 19.11.2019 20:49Noskatijos raidijumu - vakariņas 4tratā. Šovakar bija Martas Grigales kārta, nezinu, kaut kā mainijās man priekštats par viņu(uz slikto pusi) nezinu kādēļ, liekas tāda nuuu ne tāda kā viņa ir instagram.. Televīzijā likās cita..
Jūsu domas?? ?
Mazaa_saulite @ 19.11.2019 21:57Endija Kalniņa man nepiesaista. Nezinu kādēļ..ir citi cilvēki kuri vienkārši nepatik. Un man viņa nepatik. ?
Bārbele* @ 19.11.2019 22:48Tā Sanda Dejus vispār ir 100x traģiskāka kā Grigale, kad noskatās to raidījumu līdz galam ?
KATHE @ 19.11.2019 23:25Kiskismau ieteiktu pamācīties par Eilera apļiem, ko māca loģikā, bet unique - atrast 100 citus interneta linkus, kur rakstīts, ka tas ir tikai viens no veģetārisma veidiem, man uz types of vegetarian izmet gana.
Varam jau piekasīties bez gala, ka svārki nav apģērbs, bet tas ir bezjēdzīgi, ja runājam par to, ka kāds savā instagram aprakstā uzrakstījis, ka ir veģetārietis, bet, ak dievs, ir veģetārietis, kas ēd zivis. Ārprāts :o