Bet Emīlija (sudrabkaija) jau agrāk teica, ka viņa vienkārši mēģinās est veselīgāk dēļ veselības problēmām, nevis, ka būs baigais ekstra mega vegāns, vismaz es tā sapratu, man viņa patīk,liekas smieklīga un es sapratu, ka viņa nevis uzreiz all in vegan, bet centīsies ēst veselīgāk dēļ tā, ka viņai veselības problēmas.
Paskaties viņas story ar nosaukumu vegānisms. Tad lai nomaina uz nosaukumu veselīga ēšana. Un pati tajos story stāsta ka būs vegan un bla bla bla.
Varbūt, jo tajās kūkās nav izmantoti olas,milti, piens? To es nezinu, tas ir mans minējums, neesmu īpaši daudz pazīstama ar veģetārajām lietām
Milti? vai tie nav vegāniski ? :D Bet ja runa par sastāvu tad tajās kūkās ir gan piens, gan olu pulveris. Jālasa aizmugurē sastāvs nevis tikai ko priekšā raksta. Tikai viena kūka no tās visas kolekcijas ir vegan un tā ir šokolādes. Ja nevar pagriezt otru pusi un izlasīt pirmo sastāvdaļu kas ir saldais krējums, tad tur jau tiešām smadzenes ir sudrabkaijas lielumā.
Kā arī kopš kura laika ir veselīgi rīt kūkas kuras ir pilnas hidroganētajiem taukiem, daudz cukura?
Veģetāriešiem ir vairāki veidi. Ovo-lakto veģetārieši tādi kas ēd olas un pienu, bet ne gaļu un zivis. Lakto veģetārieši tādi kas ēd pienu, bet neēd olas, zivis, gaļu. Ovo-veģetārieši tādi kas ēd olas, bet ne gaļu,zivis, pienu.
Un vegānisms ietver nekādu dzīvnieku produktu nelietošanu savā dzīvē. Arī kosmetika.
Ja viņa nezin, kas tas viss ir tad lai pajautā kādam vai izmanto Google. Tā kaitina.