IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 3406
Reģ: 10.12.2023
Caalis @ 12.05.2025 23:07
Kas evablanch pēkšņi par veci (opi) uzradies? Rolex, ceļojumi, viesnīcas utt visu laiku. Nedaudz izskatās kā vieglas uzvedības… Un kas bērnus pieskata, ka lidinās apkārt?
man vienā brīdī pat palika neērti viņas storijus skatīties, ļoti atsita lētu seksu.
Iepriekš stāstīja, ka viņas mašīnu sasita un māju izpostīja. Tā laika štucers uzzināja par jauno?!
13.05.2025 14:01 |

10 gadi
Reitings 4003
Reģ: 29.01.2009
Drausmīgs tas mellais, nekāda vispār respekta pret policiju un valsti, kur atrodas. 🤢
13.05.2025 14:50 |

Autorizēts lietotājs10 gadiPatīkModerators
Reitings 10578
Reģ: 29.01.2009
IceCream @ 13.05.2025 14:50
Drausmīgs tas mellais, nekāda vispār respekta pret policiju un valsti, kur atrodas. ?

Kas par mello?
13.05.2025 15:50 |

Reitings 4898
Reģ: 05.12.2021
law7 @ 13.05.2025 12:28

1. Cik bieži tu uzpērc tiesu?
2. Cik reizes esi ziņojusi par dzērājšoferiem?
3. Cik krimināllietas, administratīvās lietas un civillietas dzīves laikā esi izlasījusi, t.i., esi iepazinusies ar to materiāliem?
4. Cik sūdzības, iesniegumus, kas adresēti šīm iestādēm, esi sastādījusi?
5. Man ir lielas aizdomas, ka tev nav nekādas sajēgas, kā tās iestādes strādā. Iestādes, protams, nav ideālas, bet atšķirībā no tevis man ir gan izpratne, kā tās strādā, tāpat labi zinu, ka to preses relīzes ir vismaz 100 reizes ticamākas par gobju un šlitku muldēšanu. Tāpat zinu, kādas ir šo iestāžu stiprās un vājās vietas. Piemēram, dzimumnoziegumu izmeklēšana noteikti nav no vājajām, un sieviešu drošību vairāk apdraud tieši tie, kuri izplata muļķības par iestāžu darbu, jo tieši šie personāži samazina iespējamību, ka citas cietušās vērsīsies policijā un vainīgie tiks sodīti.
ko tēlo gudreli? Pirms 6 dienām reģistrējies, lai te Latvijas tiesu sistēmu attaisnotu? Esmu vienmēr teikusi, ka Gobzems ir daiļdirsejs, bet milzīga daļa viņa teiktā ir taisniba.
Tu esi informēta par policijas darbu? Pagājušajā gadā visa Latvijā tika Informēta, kad Rusiņš novāca sievieti, kura gadiem staigāja un sūdzējās policijā.
Kāpēc Tā saucamais Valmieras pedofils uz brīvām kājām? Un visi citi?
Klubos nesazāļo, jo tjipa ja mani tas neskar, tas nenotiek. Mhm. Veicies tev. Bet ne meitenēm, kas tikušas izvarotas pēc tam. Un neiet rakstīt sūdzības, jo kauns. Jo pati dzēra un nevar pierādīt, ka sazāļota. Un tu vēl gribi iestāstīt par tiesu sistēmas taisnīgumu? OK, pieņemsim, ka dzimumnoziegumiem ir prioritāte. Bet paskatoties uz Latvijas sili izrijušajiem rukšiem, neliekas, ka tiesu sistēma ir uzdevuma augstumos. Neaizmirstam Zolitūdi utt. Utjp
13.05.2025 16:12 |

Reitings 357
Reģ: 21.06.2022
Krizdole @ 13.05.2025 13:33

Kad tāda Danenbergsone uzraksta, ka diena ir saplānota pa minūtēm, es to iztēlojos šādi: Laicīgi pamosties / aizbraukt līdzi Edžulim, lai aizvestu meitenes uz skolu / pastaigāties un pabrokastot kafejnīcā / bilde priekš ig ar kafijas krūzi, tunčmaizi un palmām / shein pasūtīt visām vienādus peldkostīmus un atribūtus fotosesijai / aizbraukt līdzi Edžulim uz skolu pēc meitenēm / kopā ar Edžuli aizvest meitenes uz tenisu / iedzert un priekš ig nofotogrāfēt kafiju mašīnā / paēst Edžuļa gatavotās vakariņas / ielikt ig pamācošu postu par ideālām attiecībām / noskatīties šausmeni. Es teiktu, ka pat ļoti aizņemta diena, nebija pat laika kādu kūku uzcept un pagatavošanas video samontēt ?

Un kas tev liedz tā dzīvot? Ja viņai viss apmierina, lai dara kā vēlas. Kopš kura laika ir pieņemti kaut kādi standarti kā jādzīvo?
Es arī labprāt neietu uz darbu, staigātu pa pludmales kafenem un čilotu.
Un vēl, ko esmu novērojusi - visvairāk šādās situācijās kliedz tās, kurām šāda dzīvi gribētos, bet ai ai kā nav iespējas. Jā, klaču portāls, bet tiešām cik neapmierinātām jābūt ar savu dzīvot, lai tik ļoti uztrauktos par otra? Ka ne tā dzīvo, par daudz kafijas, par daudz fotosesijas. Šī jau vairs nav klačošanās, drīzāk atklāta skaudība
13.05.2025 16:28 |

Reitings 1713
Reģ: 31.01.2023
Zaļā Dille @ 13.05.2025 16:28

Un kas tev liedz tā dzīvot? Ja viņai viss apmierina, lai dara kā vēlas. Kopš kura laika ir pieņemti kaut kādi standarti kā jādzīvo?
Un vēl, ko esmu novērojusi - visvairāk šādās situācijās kliedz tās, kurām šāda dzīvi gribētos, bet ai ai kā nav iespējas. Jā, klaču portāls, bet tiešām cik neapmierinātām jābūt ar savu dzīvot, lai tik ļoti uztrauktos par otra? Ka ne tā dzīvo, par daudz kafijas, par daudz fotosesijas. Šī jau vairs nav klačošanās, drīzāk atklāta skaudība
Vai ne.Tāpat kā šausmināšanās, cik briesmīgi viņa izskatās.
13.05.2025 16:32 |

Reitings 97
Reģ: 08.04.2022
Kamillia @ 13.05.2025 13:54

Nu tu arī salīdzināji Jelgavas Tonusu ar jauniem klubiem Rīgas centrā. Tonuss pastāv, šķiet, no Latvijas neatkarības atjaunošanas (labi, mazāk, bet tāda sajūta ir) ? un tam vienmēr ir bijusi slikta slava. Neesmu dzirdējusi, ka kādu sazāļoja, bet kautiņi, urliskums utt. Bet cik daudz ziņo par šiem gadījumiem? Ja neziņo, uz kāda pamata iestādēm tas jāpārtrauc?
Arī tas, ka nevar salīdzināt valsts iestāžu darbu pirms 15-20 gadiem un tagad. Iespējams, tie visi šausmu uzpirkšanas stāsti ir no agrajiem 2000.gadiem.
Ticu, ka var gadīties kāds, kas sazāļo, bet es domāju vairāk par tiem cilvēkiem, kas saka, ka vienā klubā vienmēr sazāļo un ja vēl piemin, ka kluba darbinieki vainīgi vai piesedz.
Es arī nedaudz skeptiski skatos uz sazāļošanas stāstiem, jo man bijis vairākkārt, ka paliek riktīgi slikti un nekāda sazāļošana nebija iespējama. Par maz ēsts vai kaut kas cits, cilvēka organisms ir sarežģīts un ja vienreiz vari izdzert 3 kokteiļus un viss kārtībā, tad citu reizi var būt pamatīgs sliktums, īpaši kļūstot vecākam mazāk var panest.

Tur jau tā lieta, kad sazāļo, slikti nepaliek (vismaz manā pieredzē), vienkārši pazūd filma. Nebiju izdzērusi vienu glāzi līdz galam, neko līdz rītam vairs neatceros. No rīta jutos labi, bez paģirām. Izņemot to, ka ar lauztu pirkstu, kurš tikai no rīta sāka sāpēt. Traumas momentu arī neatceros, bet domāju, ka būtu vajadzējis baigi sāpēt
13.05.2025 17:16 |

Reitings 1479
Reģ: 09.01.2024
Par Danenbergsoni runājot - man jau šķiet, ka katrs veido savu dzīvi tā, kā pats vēlas. Ja man būtu iespēja, es arī gribētu dzīvot tā. Latviešiem piemīt toksisks strādīgums - visu laiku jāmočī, lai sevi uzskatītu par cienījamu personu. Citiem patīk slow life. Manas dzīves vērtības arī vairāk atbilst tam, ka dzīve jāpakārto tā, lai var dzīvot pēc iespējas vieglāk un bezrūpīgāk. Man arī patīk atpūsties. Nav nekur obligāti jāskrien, jāstrādā 10 profesijās un jāaug kā personībai visu laiku. Kas to ir noteicis? Tāpat mēs visi šajā dzīvē un visumā esam mikroskopiskas radības, kas dzīvo uz nekurienē lidojoša akmens, kāda strapība, ko mēs darām ikdienā? Ja var visu laiku atpūsties, why not? Baudām dzīvi!
13.05.2025 17:45 |

Reitings 35602
Reģ: 06.11.2022
Pilgrim @ 13.05.2025 16:32
Vai ne.Tāpat kā šausmināšanās, cik briesmīgi viņa izskatās.

Viņas izskats skaidri apliecina, ka gaumi par naudu nenopirksi. Diemžēl.
Un katrs, protams, var dzīvot, kā grib, bet nav ko melst par aizņemtību, ja patiesībā cilvēka vienīgā nodarbe ir audzēt matus - kā Lienei Kivičai. Tad, protams, par to cilvēku arī smiesies.
13.05.2025 18:51 |

10 gadi
Reitings 12760
Reģ: 15.03.2012
Zaļā Dille @ 13.05.2025 16:28

Neliedz un arī dzīvoju, bet es nenolieku savu dzimteni, bet tur, redz, pat kaktuss labāk aug, piedevām kārtējā influenceru dāvanu lūgšana, Spānijā katru nedēļas nogali brauc uz viesnīcām, bet, kad būs Latvijā, vai kāds ko nevar "ieteikt", it kā bookings un aibnb LV nestrādātu, bet gribas taču na haļavu, kā iepriekš bija pierasts. Arī Herberta dzīvo čiliņā, arī tāda beecool un daudzi citi, bet par tiem kaut kā nerunā, jo viss nav tik pārspīlēti, sākot jau ar puķēm, kuras ilgāk vāzē stāv un beidzot ar visgardāko kafiju tikai tur. Nez kāpēc viņai liekas, ka dzīvojot tur ir ko mega sasniegusi un ir pārāka
13.05.2025 19:34 |

Reitings 12496
Reģ: 27.11.2023
Krizdole @ 13.05.2025 19:34

Neliedz un arī dzīvoju, bet es nenolieku savu dzimteni, bet tur, redz, pat kaktuss labāk aug, piedevām kārtējā influenceru dāvanu lūgšana, Spānijā katru nedēļas nogali brauc uz viesnīcām, bet, kad būs Latvijā, vai kāds ko nevar "ieteikt", it kā bookings un aibnb LV nestrādātu, bet gribas taču na haļavu, kā iepriekš bija pierasts. Arī Herberta dzīvo čiliņā, arī tāda beecool un daudzi citi, bet par tiem kaut kā nerunā, jo viss nav tik pārspīlēti, sākot jau ar puķēm, kuras ilgāk vāzē stāv un beidzot ar visgardāko kafiju tikai tur. Nez kāpēc viņai liekas, ka dzīvojot tur ir ko mega sasniegusi un ir pārāka
piekrītu un pilnīgi bez skaudības to saku
13.05.2025 20:29 |

Reitings 230
Reģ: 09.09.2024
LabaDabaDa @ 13.05.2025 18:51

Viņas izskats skaidri apliecina, ka gaumi par naudu nenopirksi. Diemžēl.
Un katrs, protams, var dzīvot, kā grib, bet nav ko melst par aizņemtību, ja patiesībā cilvēka vienīgā nodarbe ir audzēt matus - kā Lienei Kivičai. Tad, protams, par to cilvēku arī smiesies.
Starp citu, tas pats attiecas uz Lauru Valutu — sludina savu kursu, apkārusies kā žagata. Un tā čolka viņai arī galīgi nepiestāv. Ļoti savdabīga gaume 😁
13.05.2025 21:28 |

10 gadi
Reitings 4367
Reģ: 17.03.2010
Sassy @ 13.05.2025 21:28
Starp citu, tas pats attiecas uz Lauru Valutu — sludina savu kursu, apkārusies kā žagata. Un tā čolka viņai arī galīgi nepiestāv. Ļoti savdabīga gaume ?
omīga 😃🤷‍♀️
13.05.2025 22:34 |

Reitings 35
Reģ: 08.05.2025
krixis3 @ 13.05.2025 16:12
ko tēlo gudreli? Pirms 6 dienām reģistrējies, lai te Latvijas tiesu sistēmu attaisnotu? Esmu vienmēr teikusi, ka Gobzems ir daiļdirsejs, bet milzīga daļa viņa teiktā ir taisniba.
Tu esi informēta par policijas darbu? Pagājušajā gadā visa Latvijā tika Informēta, kad Rusiņš novāca sievieti, kura gadiem staigāja un sūdzējās policijā.
Kāpēc Tā saucamais Valmieras pedofils uz brīvām kājām? Un visi citi?
Klubos nesazāļo, jo tjipa ja mani tas neskar, tas nenotiek. Mhm. Veicies tev. Bet ne meitenēm, kas tikušas izvarotas pēc tam. Un neiet rakstīt sūdzības, jo kauns. Jo pati dzēra un nevar pierādīt, ka sazāļota. Un tu vēl gribi iestāstīt par tiesu sistēmas taisnīgumu? OK, pieņemsim, ka dzimumnoziegumiem ir prioritāte. Bet paskatoties uz Latvijas sili izrijušajiem rukšiem, neliekas, ka tiesu sistēma ir uzdevuma augstumos. Neaizmirstam Zolitūdi utt. Utjp

Es un law ir 2 dažādi cilvēki, bet skaidrs tas, ka mums abām zināšanas par policijas, prokuratūras un tiesu darbu ir lielākas nekā cilvēkiem, kas seko Gobzemam un atkārto viņa teikto bez izpratnes. Gobzems ir izbijis advokāts, viņam noteikti arī vairāk saprašanas un pats ierēc, ka cilvēki viņa suņa murgiem notic, bet, iespējams, arī smadzenes aizgāja ķīselī vielu dēļ un pats saviem murgiem tic.
13.05.2025 23:18 |

Reitings 6656
Reģ: 10.01.2023
Kamillia @ 13.05.2025 13:54

Nu tu arī salīdzināji Jelgavas Tonusu ar jauniem klubiem Rīgas centrā. Tonuss pastāv, šķiet, no Latvijas neatkarības atjaunošanas (labi, mazāk, bet tāda sajūta ir) ? un tam vienmēr ir bijusi slikta slava. Neesmu dzirdējusi, ka kādu sazāļoja, bet kautiņi, urliskums utt. Bet cik daudz ziņo par šiem gadījumiem? Ja neziņo, uz kāda pamata iestādēm tas jāpārtrauc?
Arī tas, ka nevar salīdzināt valsts iestāžu darbu pirms 15-20 gadiem un tagad. Iespējams, tie visi šausmu uzpirkšanas stāsti ir no agrajiem 2000.gadiem.
Ticu, ka var gadīties kāds, kas sazāļo, bet es domāju vairāk par tiem cilvēkiem, kas saka, ka vienā klubā vienmēr sazāļo un ja vēl piemin, ka kluba darbinieki vainīgi vai piesedz.
Es arī nedaudz skeptiski skatos uz sazāļošanas stāstiem, jo man bijis vairākkārt, ka paliek riktīgi slikti un nekāda sazāļošana nebija iespējama. Par maz ēsts vai kaut kas cits, cilvēka organisms ir sarežģīts un ja vienreiz vari izdzert 3 kokteiļus un viss kārtībā, tad citu reizi var būt pamatīgs sliktums, īpaši kļūstot vecākam mazāk var panest.
aha, no 3 kokteiļiem atslēdzies tualetē tā ka neatceries ne rīta, ne vakara?
Fake profils, lai to melno čurku aizstāvētu..
13.05.2025 23:33 |

Reitings 6656
Kamillia @ 13.05.2025 13:01

??? gribu redzēt, kā tu kaut ko no sava saraksta īstenotu, īpaši par tiesu
Vallhalas klubā neesmu bijusi, bet par daudziem klubiem ko tādu runā, bet realitātē tā nav, cilvēkiem patīk izplatīt baumas. Ja cilvēki ir cietuši Vallhalas klubā, viņiem jāziņo policijā, cik to ir izdarījuši pret to sūdzību internetā skaitu?
klau, tu tur strādā?
13.05.2025 23:35 |

Reitings 6656
Simonai Kubasovai vienmēr ir bijusi tāda gaita? Tač bija modele, piedalījās skaistumkonkursos… O veida kājas gluži neizskatās, bet …
13.05.2025 23:51 |

Reitings 458
Reģ: 13.02.2024
Kamillia @ 13.05.2025 23:18

Es un law ir 2 dažādi cilvēki, bet skaidrs tas, ka mums abām zināšanas par policijas, prokuratūras un tiesu darbu ir lielākas nekā cilvēkiem, kas seko Gobzemam un atkārto viņa teikto bez izpratnes. Gobzems ir izbijis advokāts, viņam noteikti arī vairāk saprašanas un pats ierēc, ka cilvēki viņa suņa murgiem notic, bet, iespējams, arī smadzenes aizgāja ķīselī vielu dēļ un pats saviem murgiem tic.

Un? Pietiek mentiem parastajiem nolažoties, lai lietu izmestu miskastē, jo, piemēram, tāds vai tāds pierādījums nav izmantojams, jo netika iegūts saskaņā ar tādu un tādu punktu. Un tā tālāk un tā joprojām. Sistēmas patriotes.
14.05.2025 01:53 |

Reitings 20620
Reģ: 30.05.2022
GlorijaGrevcova @ 14.05.2025 01:53

Un? Pietiek mentiem parastajiem nolažoties, lai lietu izmestu miskastē, jo, piemēram, tāds vai tāds pierādījums nav izmantojams, jo netika iegūts saskaņā ar tādu un tādu punktu. Un tā tālāk un tā joprojām. Sistēmas patriotes.
Tikko bija ieraksts Threads, kā kaimiņiene sauca policiju, jo dzirdēja, kā kaimiņieni dauza. Un? Atbrauca un aizbrauca, kaut ko sāka darīt pēc ieraksta soctīklos. Tādā pasaulē dzīvojam. Bet Gobzems manipulē, lai viņam ziedo par tām klačām. Tur noteikti viss jādala ar divi un jāsaprot, ka tas ir “viena tante teica”.
14.05.2025 04:36 |

Reitings 35
Reģ: 08.05.2025
Vārdotāja @ 13.05.2025 23:35
klau, tu tur strādā?

Kādreiz ir strādāts tiesā, bet tagad pretējā pusē - piedalos tiesvesībās kā pārstāve, tāpēc ir skaidrība, kas un kā notiek.
14.05.2025 07:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits