McSara @ 19.04.2025 12:31
Tieši iedomājos par Ievu Bondari! Viņas taču agrāk ļoti čupojās! Man šķiet arī Dace Bahmane. Ja nemaldos vienu brīdi arī ar Santu Pīlēnu, pat ciemos Austrijā bija!
Un neviena no tām "draudzenēm" nav bijusi ciemos pie Signes!
Traki jau, ka Signei tā sanācis, pēc tik ilga laika izšķirties un palikt ar saviem sapņiem kaut kur gaisā! Likās ļoti jauks pāris ar Armandu! Bet nu jā, dzīvē nekas nav apsolīts uz mūžiem!
Villanelle @ 18.04.2025 23:34LV zaudē savu IT girl tēlu/statusu. Viņa vienu brīdi bija viens no maniem mīļākajiem profiliem (jā, es sekla un vēl nez kāda, jo LV taču neliek saturu ar "pievienoto vērtību"), bet pēdējā gada laikā palikusi garlaicīga un tāda nekāda. Žēl. Laikam ar lielàm finansēm daudzas varētu būtu it meitenes....
loija @ 19.04.2025 13:58
Tas, ko redzam uz āru, par ļoti jauko pāri, bieži iekšienē ir pavisam cita realitāte. Ja būtu ļoti jauks pāris, nebūtu šķiršanās. Un to pieminēt vispār ir lieki, par ļoti jauko pāri. Vēlreiz pierādās tas, ka instagrama jaukie pāri vai sabiedrībā tēlota laimīga laulība, ne vienmēr ir patiesība. Mums jau te pilns instagrams ar laimīgām laulībām un ļoti jaukiem pāriem. It kā.
upsī deizī 🙈😃Mashka Kakashka @ 18.04.2025 22:43
Kas? Kas? Tas, ka zem segvārda "Zanemuahh" ir pati Anete Spīķe. ????? Šitā izgāzties. Kauns. Jau kuro reizi, kārtējā ietekmele šitā te izblamējas. Ieliek Tiktok linku, no kura nolasās Anetes Spīķes profils, kurš nošērojis šo linku šeit. Rēcīgākais, ka visas šitās ietekmeles nodirš šeit esošās komentētājas, bet pašas aktīvi sēž un komentē pašas par sevi! Es nevaru, RĒCU BALSĪ! Tāds kauns Anetei Spīķei! It sevišķi, ja foruma vēsturē paskatās ko viņa rakstījusi. ???? Pati par sevi raksta, ka pati sev seko un ir maksas kanālā! Anete - NOKAUNIES! ?????
manā ieskatā pēc skata ir vairāk 🫠Krizdole @ 18.04.2025 22:39
Paga koooo, Meirānei tikai 42 gadi? Tas nopietni?
Ambulance @ 18.04.2025 23:41
pie Dubaijas šeihiem , tieši tāda ,,etiķete,, paredzēta visām eskortniecēm
viņai arī telefonā ir RU valoda, to var redzēt, kad izliek storijus ar telefonā screeniem 🐒Skandalalert @ 19.04.2025 17:45Jeļa ir krievene, ka ar suniem krieviski sarunājas?
Skandalalert @ 19.04.2025 17:45Jeļa ir krievene, ka ar suniem krieviski sarunājas?
Mc.Queen @ 19.04.2025 17:35To, ka Spīķei ar Andžu ir “naids” ir sen zināms. Ko viņas sadalīt nevar - nezinu, bet tas ir pamanīts jau sen.
Un jau sen esmu teikusi, ka no Spīķes nāk ārā tāds intrigantes vaibs.
sauliiite.paula @ 19.04.2025 17:22
selestine @ 19.04.2025 20:45bet tad sanak,ka ta Anete ari to Denisu nolikusi?vini tak tipa draugi un tuse kopa un Denis par vinu tik labi vnm izsakas..tas gan bedigi domaju vinam ari butu
Melleņkūka @ 19.04.2025 22:12Protams, ka vainīga un bailīga. Jā, jā, kāds viņas telefona numuru nozadzis, profilus sareģistrējis (gan tiktokā, gan dievietē) un visam pa virsu nācis glaimus par Anetes saturu rakstīt! Anete laikam tiešām domā, kas viņas sekotāji vai cilvēki forumā tiešām ir tik stulbi, lai ticētu ?
Ja jau tik pārliecināta, lai uz ašo parāda telefona browsera vēsturi ??