QueenofGossip @ 18.11.2019 22:30Jus redzajat Rutas Dvinskas pedejo foto?
Ak Dievs! 28 gadi? Es nevienu neaprunaju pec izskata utt net Nu nejau 28.. reali tiesam 60-65..fitness granny..
Es domaju ta ir pataligija
Blanche @ 19.11.2019 08:06Šausmas, ko šī diskusija dara. Šonakt sapņoju, ka iepērkos pie Elinčika un šī ļoti laipni mani apkalpo. ?
Pormifē @ 19.11.2019 08:37Šīs diskusijas vedotāja skatos, ka ir izdzēsta, nez kādēļ?
Blanche @ 19.11.2019 08:48
Hmm, interesanti, varbut pati izdzesusies, jo tikai pirmajaas 15 lapas komentee :(
Kiskismau @ 18.11.2019 21:27Ierakstīšu te tikai vienu lietu kas tracina. Sudrabakaija reklamējas kā vegan, bet tai pat laika nelasa sastāvdaļas un tik ēd piena prdokutus. Vai nu speciāli ignorē vai nezinu. Recent storyā bija par tām crazy kūkam. Tur uz pakas jau priekšā ir rakstīts VEGETARIAN nevis vegan un ja pagriež otru pusi un izlasa sastāvu tad pirmais ir saldais krējums. Varbūt kļūda jo neilgu laiku vegan, bet nu jāaaaa.
Par kosmētiku ko lieto un reklamē jau nu vispār nerunāsim. Neviens no tiem brendiem nav vegan vai cruelty free. Protams ir labāk izlietot to kosmētiku, kas jau ir krājumos un nepirkt jaunu, bet arī nesen bija posts par to kā pirka jaunu tonālo krēmu. Un guess what? Tas nebija atbilstošs vegānisma aspektiem.
Kiskismau @ 19.11.2019 10:25Es arī kad redzēju jau trešo stroy kur viņa ēd nevegāniskas lietas uzrakstīju, lai lasa sastāvdaļas un nemuļķo cilvēkus, pati sevi. Ja vēl viņa sevi sauktu par plant based tad nebūtu ko piekasīties.
Lapšuks @ 19.11.2019 12:55"Ēst veselīgāk" un "štopēt iekšā veģetāras kūkas" vienā teikumā kopā izklausās pārāk amizanti :D
Un vispār - kāda sviesta pēc par kūkām saka, ka tās ir veģetāras? Lai saprastu, ka starp biezpienu un mellenēm nav iemaldījies bekons? :D
Lapšuks @ 19.11.2019 12:55"Ēst veselīgāk" un "štopēt iekšā veģetāras kūkas" vienā teikumā kopā izklausās pārāk amizanti :D
Un vispār - kāda sviesta pēc par kūkām saka, ka tās ir veģetāras? Lai saprastu, ka starp biezpienu un mellenēm nav iemaldījies bekons? :D
feinulee @ 19.11.2019 13:01
Nu, es nezinu kā viņa to bija domājusi, bet atceros, ka stāstija, ka tas viss dēļ veselības problēmam.
Varbūt, jo tajās kūkās nav izmantoti olas,milti, piens? To es nezinu, tas ir mans minējums, neesmu īpaši daudz pazīstama ar veģetārajām lietām