Snowwhite @ 17.11.2019 18:35Za to Montais ir suns, kurš maksā 1500€ :D
Crystal @ 17.11.2019 18:37Es saprotu, ka E varbūt arī nav pati apķērīgākā meitene, bet neticu, ka viņai nekad nav radies jautājums par Naura, hmm, interesanto orientāciju. Vīrieškārtas draugu nav, tusē ar meičām, taisās pie spoguļa ilgāk par sievu, tie rozā krekliņi un tad, kad liekas, ka gejiskāk vairs nevar - tadaaa, uggi! Bet varbūt es kaut ko nesaprotu...
Crystal @ 17.11.2019 18:37Es saprotu, ka E varbūt arī nav pati apķērīgākā meitene, bet neticu, ka viņai nekad nav radies jautājums par Naura, hmm, interesanto orientāciju. Vīrieškārtas draugu nav, tusē ar meičām, taisās pie spoguļa ilgāk par sievu, tie rozā krekliņi un tad, kad liekas, ka gejiskāk vairs nevar - tadaaa, uggi! Bet varbūt es kaut ko nesaprotu...
feinulee @ 17.11.2019 18:48
Ja es nezinātu, ka Nauris ir precēts un redzētu viņu uz ielas, mana pirmā doma būtu, ka viņš ir gejs.
Man arī interesē abi dzimumi (seksuāli*) bet es ģērbjos vīrešķīgi.Minny @ 17.11.2019 19:06Nu, uz Nauri skatoties, var teikt - Narciss. Bet, ja pareizi atceros, pirms pāris gadiem tāda bija pus Rīga, viņš aizkavējies :D Es, protams, neatbalstu man Ugg pat sievietēm šķiet pretīgi, kur nu vīriešiem... zinu vienu puisi, kurš velkāja Ugg, protams, viņam interesēja abi dzimumi :D
watchingandtalking @ 17.11.2019 19:16Lasu un brīnos cik tomēr daudzas dzivo klišejās, rāmīšos un žurnālos izlasītos standartos. Kāda starpība cik gadi vai kāds ir ieņemamais amats. Kādēļ ārsts nevar ballēt? Viņa no tā sliktāk pēkšņi savu darbu dara? Ja nē tad kur ir problēma? Tapēc, ka ir tā pieņemts? Kurš to ir pieņēmis? ( Retoriski jautājumi) un tieši to pašu par dekoltē varu teikt.... Kāda starpība cik gadi utt. Ja ir vēlme un jūtas ok, + izskatās labi, tad pie kājas kas ir pieņemts pēc mistiskiem dzīves standartiem ? Man tas izklausās tāpat kā " ar tetovējumiem jau bankā nevar strādāt", var un mūsdienās cilvēki strādā un tas ko viņi dara, ko velk mugurā vai kā ballējas ārpus darba nepadara viņu darbu nekvalitatīvāku.
Un re, visi šausminās ( ieskaitot mani) par Dvinskas ādu un bezuzacīm, bet viņa pati jūtas ideāli, priecīga, galīgi ne kompleksaina utt. Vot tā ir jāprot likt mīksto uz visu, un dzīve uzreiz kļūst vieglāka ??
Minny @ 17.11.2019 21:57Dzenīte vairs neliek storyus, Jūs būsiet viņu aizvainojušas :( :D
Leula @ 18.11.2019 10:00Jā, tā ir viņa. Kas par daudz , tas par skādi. Žēl...
Kiskismau @ 18.11.2019 21:27Ierakstīšu te tikai vienu lietu kas tracina. Sudrabakaija reklamējas kā vegan, bet tai pat laika nelasa sastāvdaļas un tik ēd piena prdokutus. Vai nu speciāli ignorē vai nezinu. Recent storyā bija par tām crazy kūkam. Tur uz pakas jau priekšā ir rakstīts VEGETARIAN nevis vegan un ja pagriež otru pusi un izlasa sastāvu tad pirmais ir saldais krējums. Varbūt kļūda jo neilgu laiku vegan, bet nu jāaaaa.
Par kosmētiku ko lieto un reklamē jau nu vispār nerunāsim. Neviens no tiem brendiem nav vegan vai cruelty free. Protams ir labāk izlietot to kosmētiku, kas jau ir krājumos un nepirkt jaunu, bet arī nesen bija posts par to kā pirka jaunu tonālo krēmu. Un guess what? Tas nebija atbilstošs vegānisma aspektiem.