riitarosme @ 22.11.2024 23:37Tiktokerei Kellijai arī jaunas attiecibas. Redzeju ar tumšmstainu vīrieti ēdod pusdienas, viņš ieradās ar ziediem ?? izskatījās diezgan turīgs, spriežot pēc automašīnas☺️
nevajag DK. Feldmanim taisīt sliktu slavu. Esmu redzējusi ļoti skaistus un gaumīgais rezultātus, kur pat prata nenāk, ka dakteris ir pielicis roku. Tas ir pašas sievietes vēlmes, ka izvēlas tādus arbūzus. Nafig taisīt operāciju, ka nevar redzēt, ka XXl pupi. Ārsts izpilda cilvēku vēlmes. Un tas, ko liek IG nav visi ārsta darbi, normālai sievietei nav vēlmes, lai pa gabalu redzams, ka viņai kaut kas ir darīts. Piemēram, Valaine, Zariņā - Resetina - vai tur pa gabalu jau redzams, ka silikons ?brunettte9 @ 22.11.2024 16:24Dr. Feldmani neieteiktu kā plastisko ķirurgu - nevienai neesmu redzējusi skaistu rezultātu. Man radies iespaids,ka dakterim vai nu ir lielummānija vai viņam ir pilnīgi vienalga, cik liela izmēra implantus likt.Ja kliente grib arbūzus - ieliks! Ka tik maksā!
ja, nezināji, tad īstais operāciju rezultāts ir pēc gada, viņa tak nesen tik uztaisīja 😁 Leldes deguns sākuma arī izskatījās komisks,Kirbis32 @ 22.11.2024 12:49Skatos EHR Sintijai Feldmaņa pupi kā lokatori uz savu pusi katrs,slikts darbs,abām meičām nepārāk labi
man riebās un riebjas vēsture. Es nevienu gadu neatceros un Tvnet testā dabūju 30% par Latviju😁Ainulai @ 23.11.2024 18:58Salcēviča 15.novembra spēlē 15 jautājumi (kurā parādīja savu īsteno IQ (ne) līmeni un izgāzās kā veca sēta): Latvijas patriots viss nav tas, kas brauc uz Turciju atpūsties!
Salcēviča 23.novembrī - atpūšas Turcijā ??
tiesi Feldmanim prasīju , lai pa vidu nav skrejceļš . Ja pacensas tad sanāk dabīgimokabezpiena @ 22.11.2024 13:02
Tavi pupi cieši viens otram pieguļas pa vidu bez krūštura? ? Man, piemēram, galīgi nē. reti kurai sievietei tā ir. Pastudē ķermeņa uzbūvi.
BellaCiao @ 21.11.2024 21:11
Sūds ar Dāvidu, pastāstiet labāk kāds ir Jushkas fenomens? Tie viņas gatavotie ēdieni nav nekāds šedevrs, prasti ikdienas ēdieni, kādus gatavo katra mājsaimniece ar ļoti aizņemtu ikdienas rutīnu, bez nekāda noformējuma. Gaume arī viņai nekāda labā nav. Kāpēc viņa ir tik populāra?
Lindusiks @ 24.11.2024 01:45
Nu mani neinteresē pavadīt pusi dienas virtuvē, tāpēc sekoju tikai ātrām, parastām receptēm. Lielākā daļa blogeru taisa sarežģītas, smalkas receptes, bet cilvēkam parastajam bieži vien tieši vajag "vienkārši un ar sieru pa virsu". Un viņa aizpildīja šī satura nišu latviski.
šis laikam tāda gadījumā liels gaumes jautājums, man atkal zosāda metas no kannām, kas salipušas kopā (runa par mākslīgajam). Miglane un gluzunova, piemēramilūzija @ 23.11.2024 23:18tiesi Feldmanim prasīju , lai pa vidu nav skrejceļš . Ja pacensas tad sanāk dabīgi
kāpēc Tev tik ļoti riebjas Salceviča ? 😁Ainulai @ 23.11.2024 18:58Salcēviča 15.novembra spēlē 15 jautājumi (kurā parādīja savu īsteno IQ (ne) līmeni un izgāzās kā veca sēta): Latvijas patriots viss nav tas, kas brauc uz Turciju atpūsties!
Salcēviča 23.novembrī - atpūšas Turcijā ??
Otiiilija @ 24.11.2024 08:51Puncule atkal tajos Bali storijos kā parādes kakene pilnīgi pārgāzusies, domā, ka izskatās baigi seksīgi, bet patiesībā izstaro tādu izmisīgi smieklīgu enerģiju. Pārējās sievietes vismaz mēģina sevi iznest ar kaut kādu klasi, bet Puncule riktīga krievu duņka. Paldies, pasmējos, cirks.
queen2820 @ 24.11.2024 07:58
Man arī patīk viņas receptes , jo tās ir vienkāršas lielākoties un neprasa nekādas sarežģītas zināšanas un daudz ēdienu produktus .
Dzintriņa @ 23.11.2024 14:16Kāda noskatījās Portugāles Loretas patreon? Kas tur bija? Kāpēc brauc atpakaļ uz lv?
Inna86 @ 24.11.2024 10:56
Es drīzāk nesaprotu, kur tik daudz, neveselīgi un trekni ēdot var būt vēl tādā formā. Bet nu varbūt tas ir laika jautājums. Nezinu nevienu mājsaimnieci, kas vāra pelmeņu zupas.
a nu ka ņem savus vārdus atpakaļ. Es vāru. 😂😂Bet ne jau tāpēc, ka redzēju TikTok. Man vīram nenormāli garšo. 😂Inna86 @ 24.11.2024 10:56
Es drīzāk nesaprotu, kur tik daudz, neveselīgi un trekni ēdot var būt vēl tādā formā. Bet nu varbūt tas ir laika jautājums. Nezinu nevienu mājsaimnieci, kas vāra pelmeņu zupas.
sivenssivenamdraugs @ 24.11.2024 11:33
Kas ir Portugāles Loreta?