u kritīs vēl( vismaz lv klienti ) , par cik VID vēlas un cenšas , lai visiem viss caur kontu . Nākamos gadus ies interesanti …nu re @ 13.11.2024 12:23Latvijas protezētājiem ļoti jūtami krities apgrozījums, ļoti krities darba apjoms.Zinu jo zobu labarotorijā strādā tuva radiniece.Kadreiz bija tik daudz pasūtijumu , ka netika galā un pelnija ļoti labas algas.Tagad ir dienas, kad nav darba.Cilvēki iet mājās.Tā ka tiek iedarbināta sistēmu, kur tiks izplatīta informācija par sliktu kvalitāti, sliktiem turku materialiem.Savas tirgus nišas aizstāvība.Bet paši vainīgi, cenas ir uzskrūvējuši tādas, ka cilvēki nav spējīgi apmaksāt visparastākos zobārsta pakalpojumus.Viss loģiski, tauta meklē kur lētak vairak kā uz pusi.Protams vienu zobu labot nebrauks uz turciju, bet ja jāsaved visa mute kārtībā, tad LV tas nav iespejams.Māju var nopirkt par tām cenām, ko prasa zobārsti.Un kurš no parastajiem klientiem saprot kādus materiālus viņi jums tur liek tais zobos.Un cik un kādas manipulācijas tur veic.Viņi jums tur dieva zīmes var sarakstīt un jūs tik skaitat simtus paši nezinot par ko.Un cik bieži ši darba kvalitāte neatbilst vajadzīgajai.Cik bieži bijis jaiet pie cita arsta vēlreiz labot. Tā ka uz šitām zobārstu pīlītem nevajag uzķerties.Kad peļņa izslīd no rokām tad meklē vainīgos.Un ja kas, tad es neesmu turcijā neko labojusi vai likusi kroņus .
ilūzija @ 13.11.2024 12:38u kritīs vēl( vismaz lv klienti ) , par cik VID vēlas un cenšas , lai visiem viss caur kontu . Nākamos gadus ies interesanti …
tieši materiāli tie paši . IzpildījumsPinko @ 12.11.2024 20:36Par tiem turku zobiem zobārstu aprindās runā tā-ja kaut kas noiet greizi,sāk sāpēt vai citas problēmas,tad Lv ar tādiem materiāliem nestrādā,jābrauc uz Turciju atkal. Ļoti izdevīgi?
tas sen zināms un bijis vairākas reizes arī žurnālos pirms daudziem gadiem.Globuss @ 12.11.2024 22:06
Guntis Ulmanis atklājis sabiedrībai, ka viņam ir vēl viena ārlaulības meita. Meitenei 10 gadi.
nu re @ 13.11.2024 12:23Latvijas protezētājiem ļoti jūtami krities apgrozījums, ļoti krities darba apjoms.Zinu jo zobu labarotorijā strādā tuva radiniece.Kadreiz bija tik daudz pasūtijumu , ka netika galā un pelnija ļoti labas algas.Tagad ir dienas, kad nav darba.Cilvēki iet mājās.Tā ka tiek iedarbināta sistēmu, kur tiks izplatīta informācija par sliktu kvalitāti, sliktiem turku materialiem.Savas tirgus nišas aizstāvība.Bet paši vainīgi, cenas ir uzskrūvējuši tādas, ka cilvēki nav spējīgi apmaksāt visparastākos zobārsta pakalpojumus.Viss loģiski, tauta meklē kur lētak vairak kā uz pusi.Protams vienu zobu labot nebrauks uz turciju, bet ja jāsaved visa mute kārtībā, tad LV tas nav iespejams.Māju var nopirkt par tām cenām, ko prasa zobārsti.Un kurš no parastajiem klientiem saprot kādus materiālus viņi jums tur liek tais zobos.Un cik un kādas manipulācijas tur veic.Viņi jums tur dieva zīmes var sarakstīt un jūs tik skaitat simtus paši nezinot par ko.Un cik bieži ši darba kvalitāte neatbilst vajadzīgajai.Cik bieži bijis jaiet pie cita arsta vēlreiz labot. Tā ka uz šitām zobārstu pīlītem nevajag uzķerties.Kad peļņa izslīd no rokām tad meklē vainīgos.Un ja kas, tad es neesmu turcijā neko labojusi vai likusi kroņus .
nu re @ 13.11.2024 12:23Latvijas protezētājiem ļoti jūtami krities apgrozījums, ļoti krities darba apjoms.Zinu jo zobu labarotorijā strādā tuva radiniece.Kadreiz bija tik daudz pasūtijumu , ka netika galā un pelnija ļoti labas algas.Tagad ir dienas, kad nav darba.Cilvēki iet mājās.Tā ka tiek iedarbināta sistēmu, kur tiks izplatīta informācija par sliktu kvalitāti, sliktiem turku materialiem.Savas tirgus nišas aizstāvība.Bet paši vainīgi, cenas ir uzskrūvējuši tādas, ka cilvēki nav spējīgi apmaksāt visparastākos zobārsta pakalpojumus.Viss loģiski, tauta meklē kur lētak vairak kā uz pusi.Protams vienu zobu labot nebrauks uz turciju, bet ja jāsaved visa mute kārtībā, tad LV tas nav iespejams.Māju var nopirkt par tām cenām, ko prasa zobārsti.Un kurš no parastajiem klientiem saprot kādus materiālus viņi jums tur liek tais zobos.Un cik un kādas manipulācijas tur veic.Viņi jums tur dieva zīmes var sarakstīt un jūs tik skaitat simtus paši nezinot par ko.Un cik bieži ši darba kvalitāte neatbilst vajadzīgajai.Cik bieži bijis jaiet pie cita arsta vēlreiz labot. Tā ka uz šitām zobārstu pīlītem nevajag uzķerties.Kad peļņa izslīd no rokām tad meklē vainīgos.Un ja kas, tad es neesmu turcijā neko labojusi vai likusi kroņus .
nezinu kā Sofija pēc tam mierīgi var gulēt, kad ir apčakarējusi 50 lētticīgas mazas meitenes, kuras atdod pēdējo naudu.CallMeAnnika @ 12.11.2024 21:52Sofija Kralow jau labu laiku reklamē savu Playgirl kursiku, taisa vebinārus, stāsta, ka waiting listā pieteikušies 600+ cilvēki, bet vietas ir laikam ap 50. Publicē dalībnieces, raksta - 13/25 places left in first package, 18/25 places left in second package.
Kas tas par sviestu? Ar 600 pieteikumiem nevar nosegt 50 vietas? :D Bet storijos jau dažas nedēļas saka, ka vairāk pieteikties nevar, tad atkal atver pieteikšanos un tā pa apli. :D
Laikam ir maz tādu, kas uzkeras uz ''Saņemsi visu, ko gribi'' kursiņiem no miljonāra sievas.
sidzha @ 13.11.2024 12:44tas sen zināms un bijis vairākas reizes arī žurnālos pirms daudziem gadiem.
Vel toreiz rakstīja, ka tai sievietei pieder Spicē esošais "Upes pērles", nezinu vai vēl tas tur ir
LabaDabaDa @ 13.11.2024 13:40
Man arī liekas, ka daļai LV stomatologu ir aizbraucis jumts un vienkārši vairs nav nekādas saskarsmes ar realitāti. Nesen viens zobārsts man ar milzīgu sajūsmu ilgi un gari stāstīja, cik man briesmīgi zobi un kādus tik uzlabojumus būtu jātaisa - vismaz par 10 tūkstošiem. Es tā arī nesapratu, kāpēc viņš vispār man par to stāstīja. Vai viņam likās, ka pacientiem nauda kokos aug?
Un par darbu kvalitāti LV, diemžēl, arī jāpiekrīt. Man bail muti atvērt pēc visa pieredzētā.
Tā kā domāju, starpība tiešām nav kvalitātē, kas var klibot visur pasaulē, bet cenā.
Sassy @ 12.11.2024 07:21
Wow, tiešām neizskatās pēc mērena svara zuduma un veselīga stop punkta šobrīd! It kā ar izglītību viņai viss kārtībā, bezmaz wunderkinds esot, bet aizgājusi šķērsām pati. ?
Tepat @ 13.11.2024 15:29
Haha. Savā kursā nesekmìgàkā. Kāds vēl wunder kids???
LabaDabaDa @ 13.11.2024 13:40
Man arī liekas, ka daļai LV stomatologu ir aizbraucis jumts un vienkārši vairs nav nekādas saskarsmes ar realitāti. Nesen viens zobārsts man ar milzīgu sajūsmu ilgi un gari stāstīja, cik man briesmīgi zobi un kādus tik uzlabojumus būtu jātaisa - vismaz par 10 tūkstošiem. Es tā arī nesapratu, kāpēc viņš vispār man par to stāstīja. Vai viņam likās, ka pacientiem nauda kokos aug?
Un par darbu kvalitāti LV, diemžēl, arī jāpiekrīt. Man bail muti atvērt pēc visa pieredzētā.
Tā kā domāju, starpība tiešām nav kvalitātē, kas var klibot visur pasaulē, bet cenā.
Pinko @ 13.11.2024 17:37
Oi es nevaru. Toties uztaisīt manikīru un pedikīru par to samaksājot mēnesī vismaz 100 eur-vot tur no problem. Bet ja zobā ieliek plombi pa 50 eur uz vairākiem gadiem -tad -oi,jptv,kā tie zobārsti kāš!!!??? protezēšana ir pavisam cita zobārstniecības niša- un arī izcenojumi attiecīgi augstāki.
Pinko @ 13.11.2024 17:39
Kurš zobàrsts tik daudz prasa?
oi vajag vairaki cirkonija kroñi , ta nu gan bèda ! Oi vajag iztirit kanālus pie mikrokirurga ta nu gan bēda . Tie ir tūkstoši . Var redzēt nav bijusi saskare .Džinga @ 13.11.2024 17:41
Nu plombu par 50 es nezinu vai kaut kur vēl var dabūt. :D
10k ir vidēji Lv . Ja kanālus pārtaisa un piepilda un liek cirkoniju . Plus viss pa vidu vēl ko vajagPinko @ 13.11.2024 17:39
Kurš zobàrsts tik daudz prasa?
kā zini , ka ir tas manikīrs un pedikirs ? jākrāj zobiemPinko @ 13.11.2024 17:37
Oi es nevaru. Toties uztaisīt manikīru un pedikīru par to samaksājot mēnesī vismaz 100 eur-vot tur no problem. Bet ja zobā ieliek plombi pa 50 eur uz vairākiem gadiem -tad -oi,jptv,kā tie zobārsti kāš!!!??? protezēšana ir pavisam cita zobārstniecības niša- un arī izcenojumi attiecīgi augstāki.