fifa @ 16.11.2019 08:43Bet es Deimoni saprotu, cik nabadzīgam jābūt cilvēkam, lai zagtu kosmētiku!! Man arī būtu abidna
Susanne @ 16.11.2019 08:56Kā Elinčiks stāstīja, ka krāsojot matus, galvenais bija, lai Naurim patīkot. Smiekli nāk.. Krūtis ielika Naura dēļ, matus krāsoja, lai Naurim patīk. Kas būs nākamais ?♀️
coconut_xoxo @ 16.11.2019 10:23Nu iedomājies - jāizpatīk vīram, nevar taču gulēt bez kosmētikas. A ja nu viņam nepatīk tā seja bez kosmētikas un gailis izdomā atrast citu kluksti? ? Es tikai domāju, kāda būs viņas āda pēc gadiem pieciem...
A video storijā redzēji tajās pašās drēbēs? Tur pēkšņi krūšu vairs nav :DPormifē @ 16.11.2019 10:41Tagad skatos pie pēdējās bildes Paulai izskatās, ka implanti ir atkal atpakaļ..? Es nesaprotu, push ups, vai esmu palaidusi kaut ko garām..?
Viņa tak izņēma, ne?
woman_wonderland @ 16.11.2019 10:47A video storijā redzēji tajās pašās drēbēs? Tur pēkšņi krūšu vairs nav :D
woman_wonderland @ 16.11.2019 13:06Fokuss pokuss.
woman_wonderland @ 16.11.2019 13:24Ieraugot viņas dekoltē, un tad video (kāda starpība), nodomāju - nav taču vairs tas vecums, kad jāizceļ dekoltē, kad jaunas meitenes velk topiņus pēc iespējas izaicinošākus.. varbūt palieku vecmodīga :D kā saka - ja ir ko rādīt, jārāda.. bet ja nav? :D tad kāpēc jātaisa tā itkā būtu? :D
pati gan esmu atradinājusies no dziļajiem izgriezumiem..
man tāpat :D pat uz ballīti vai kādu iziešanu arī neprasās...pat ja gribētu, nezinu vai vispār kaut ko atrastu savā skapī :D man viss pārgājis uz klasiskoMinny @ 16.11.2019 14:59Palasot Jūsu komentārus par krūtīm, tik tiešām, atceros, ka pusaudžu gados bija tik daudz krekliņi un vsp topā krekliņi ar dekoltē. Tagad man tāda, ja nemaldos, nav neviena, ir viena kleita, tad parasti tajā jūtos neērti :D Tik tiešām - nav vairs tas vecums, kad gribētos kādam ko izrādīt un būt vulgārai :D citas, protams, nenosodu un pat acīs krīt citu meiteņu dekoltē un pat nodomāju “cik skaisti”, bet mana mentalitāte to priekš manis neatbalsta :D