Es Sanas uzdotajos jautājumos un atbildēs redzu vienu un to pašu stilu, atbildes tādas pašas kā jaut, rakstības stils utt. Var just, ka viņa pati sev to uzdood, par to ko ikdienā cepjas, to arī sev uzdod, lai sevi celtu saulīte! Kā tādu stipru sievieti, mati. Kaut gan Jānim pieprasa extras un lielas naudas, protams, tēvam ir jāmaksā par savu bērnu, bet viņa tur uzstāda baigos ultimātus.
Pati savu vīru vien palaida prom, kā arī viņa lai kā pucētos un kas tik viņai nebūtu mugurā.es viņu uzkatu par vīrišķīgu un aukstu sievieti. No viņas nestraro sievišķība, mīļums. Viņa nav neglīta es to nesaku, bet kā vīrietim man ar tādu būtu garlaicīgi un skumīgi. Ja visu laiku vēl tādu stipro tēlo
Anna atkal ir seksīga un trausla sieviete, par spīti arī viņu gadiņu starpībai. Tāpēc labus vēlējumus vēlu Jānim Un Annai, lai arī cik viņai tur būtu bērni. Bet Anna Sanu vispār nepiemin, kā arī viņa nav to vērta. Taču Sana visu laiku vārās dusmas, un to Kasparu izmanto. Paņēma pirmo kas pagadījās ar labu mašīnu.