IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Patīk
Reitings 43877
Reģ: 12.10.2022
Uvavy @ 28.06.2023 01:13

Noteikumi, likumi nav nemainīgi. Laikam ejot, izpratnes, vērtības mainās, līdz ar to likumi. Tad jau varam arī teikt, ka nevajag atzīt viendzimuma pārus par ģimenēm, jo tas taču (pagaidām) nav likumā.
Es šobrīd nesaku, ka atbalstu Alisi vai kaut kā legalizēšanu, bet to, ka ir normāli runāt un veidot diskusijas, kas ir uzlabojams valstī.
Ir ļoti ļoti maza daļa, kas prastu lietot zāli un citas vielas, nepārdozējot, nesēžoties pie stūres, nepārdodot tālāk citiem un tā var turpināt, bet, ja tas tiktu legalizēts, lielākā daļa sev nodarītu vairāk ļauna nekā laba, tāpēc labāk ir, ka tas ir aizliegts.
Esmu dzirdējusi no apkārtējiem cilvēkiem, ka pīpējot zāli var taču sēdēt auto pie stūres. NĒ! Reakcija kļūst lēnāka un tā tomēr ir apreibinoša viela, kaut arī nav promiles kā no alkohola.
30.06.2023 14:54 |

Reitings 149
Reģ: 28.04.2023
Man izskatās, ka Gobzemam sanāca tā stulbi. Uztaisīja fiktīvu laulības šķiršanu, lai pārnestu šo un to uz "bijušo" sievu. Bet viņa, attapīga meiča, šo to savāca sev un Gobzemam, kā jau kompleksainam "mačo", tagad kauns, ka skuķis viņu apjājis un pametis, borzī virsū viņas mīļākajam.
30.06.2023 14:56 |

Reitings 426
Reģ: 29.03.2021
kinderbueno @ 29.06.2023 11:47

Alkoholu nevar likt vienā maisā ar zāli, sēnēm vai narkotikām citām. Tiik grūti to saprast? Cilvēks var izdzert vienu vīna glāzi dienā un nebūs nekā no tā (es nerunāju par ilgtermiņu), bet tai pat laikā var ievilkt vienu zāles dūmu un noķert bālo. Vai iešpricēt vienu heroīna devu un būt citā pasaulē vai apēst sēni un sapņot pāris stundas. To tiešām ir tik grūti saprast? ?

Alkohols ir narkotika un to pilnīgi noteikti var likt vienā maisā ar visām citām vielām. Lielākā daļa narkomānu savu atkarību ceļu sāk tieši ar alkoholu, jo tas ir pieejams visiem.
Nē, pēc viena marihuānas dūma cilvēks nebūs citā pasaulē. Pēc vienas vīna glāzes tu būsi daudz vairāk apreibis kā pēc viena dūma.
Ir cilvēki, kas ar mēru var lietot gan marihuānu, gan alkoholu. Bet cilvēki, kas ir tendēti uz atkarībām, to nespēj. Tev ir viegli teikt, ka tu vari izdzert vienu vīna glāzi, bet citiem, tiklīdz viņu lūpas pieskaras alkoholam, viņiem viss smadzenēs apgriežas otrādāk un viss, par ko viņi spēj domāt, ir, kur dabūt otro, trešo, ceturto utt vīna glāzi.
Ja ir jāizvēlas no šīm atkarībām, es pilnīgi noteikti izvēlos marihuānu kā mazāko ļaunumu. Alkoholam ir daudz trakākas sekas. Labāk, lai mani kaimiņi čillo uzpīpējot klusumā nekā dzer alkoholu, bļauj un sit viens otru nost
30.06.2023 15:49 |

Reitings 5974
Reģ: 14.02.2021
Latvija labākais vīnzinis nav tas skaistākais džeks rajonā. Bet viņa sieva...nu piedodiet.
30.06.2023 16:53 |

Reitings 5974
Reģ: 14.02.2021
Kazanovskim jau cita? 😅
30.06.2023 16:58 |

Reitings 245
Reģ: 30.06.2023
Gobzems ir vēstures mēslaine. Diemžēl viņa gadījumā runa ir ne tikai par riebīgu raksturu, bet arī nopietnām diagnozēm un pēdējais nospēlēja izšķirošu lomu, kāpēc viņš šobrīd ir tur, kur ir.
Tie, kas Aldi pazīst personīgi un ilgāku laiku, var apstiprināt, ka narcistiskie personības traucējumi viņam piemituši vienmēr. Ja skolas un studiju laikā, kā arī karjeras sākumā, viņam tas palīdzēja, tad vēlāk tas kļuva par nopietnu problēmu. Advokātu aprindās viņam bija iesauka Misters Visurs. Jaunais un perspektīvais advokāts lēnām kļuva par glumu un nepatīkamu personu ar kuru reti kurš gribēja "bīdīt ģēlas". Viņa partneri kļuva aizvien marginālāki līdz neatlika nekas cits kā iet politikā. Bet tur Aldim atkal izlīda āža kāja - Narcistiskie personības traucējumi un atkal attapās pie tukšas siles. Tad vēl pirmsvēlēšanu spriedze nospēlēja lomu un nu ir vesela buķete ar psihiatrijas diagnozēm - bipolārie traucējumi un šizofrēnija.
Šobrīd bērni viņam ka vairogs un pēdējais bastions, bet tas arī nebūs ilgi.
30.06.2023 16:58 |

10 gadi
Reitings 11259
Reģ: 15.03.2012
chiepinja @ 30.06.2023 16:53
Latvija labākais vīnzinis nav tas skaistākais džeks rajonā. Bet viņa sieva...nu piedodiet.

Piedod Tu arī, bet sieva ir simpātiskāka par, piemēram, tādu Dzenīti, kura vienkārši ir vienkārša, tikai ar vienmēr izstieptām lūpām. Un? Gan viena precēta, gan otra, tātad kādam patīk viena, kādam otra un visi laimīgi
30.06.2023 17:21 |

Patīk
Reitings 11244
Reģ: 18.09.2021
Persiks89 @ 30.06.2023 14:38

Si i
Pati so augstkolu esi beigusi, ja tā izrunājies? Kurā citā Baltijas universitātē uz vienu vietu ir ap 7 kandidāti, kas gatavi maksāt ne mazu naudu priekš LV?

Varu, varu izrunāties ;)
Vispār agrāk zviedri bija ļoti labā līmenī un studijas bija bezmaksas. Un konkurss uz vienu vietu vēl krietni lielāks.
Un arī auditā (ne kpmg, bet citā lielajā 4niekā) esmu strādājusi, tā ka zinu, ko runāju
30.06.2023 18:28 |

Reitings 285
Reģ: 31.10.2022
Big Bang Theory @ 30.06.2023 16:58
Gobzems ir vēstures mēslaine. Diemžēl viņa gadījumā runa ir ne tikai par riebīgu raksturu, bet arī nopietnām diagnozēm un pēdējais nospēlēja izšķirošu lomu, kāpēc viņš šobrīd ir tur, kur ir.
Tie, kas Aldi pazīst personīgi un ilgāku laiku, var apstiprināt, ka narcistiskie personības traucējumi viņam piemituši vienmēr. Ja skolas un studiju laikā, kā arī karjeras sākumā, viņam tas palīdzēja, tad vēlāk tas kļuva par nopietnu problēmu. Advokātu aprindās viņam bija iesauka Misters Visurs. Jaunais un perspektīvais advokāts lēnām kļuva par glumu un nepatīkamu personu ar kuru reti kurš gribēja "bīdīt ģēlas". Viņa partneri kļuva aizvien marginālāki līdz neatlika nekas cits kā iet politikā. Bet tur Aldim atkal izlīda āža kāja - Narcistiskie personības traucējumi un atkal attapās pie tukšas siles. Tad vēl pirmsvēlēšanu spriedze nospēlēja lomu un nu ir vesela buķete ar psihiatrijas diagnozēm - bipolārie traucējumi un šizofrēnija.
Šobrīd bērni viņam ka vairogs un pēdējais bastions, bet tas arī nebūs ilgi.

Liekas dīvaini, ka speciāli reģistrējies, lai kaut kādā klaču forumā pienestu viena tante teica līmeņa spriedelējumus. Kur nu vēl rakstīt par diagnozēm. Tu esi viņa ārsts vai pietuvināta persona? Varbūt pati Krista vai ar aplidošanu apdalīta studentīte? 😁
30.06.2023 18:42 |

Reitings 245
Fiona, Latvija ir ļoti maza valsts, kur katrs otrais pazīst katru trešo un Aldim ir izdevies sasmērēties ne tikai šaurās aprindās (advokatūra), bet arī ļoti plašā lokā.
Zināmās aprindās cilvēkiem būtu ko pastāstīt par Alda kokaīna tripiem un atteikšanos lietot psihiatra izrakstītās zāles. Nē, es neesmu Krista un lai arī šajā situācijā man viņas nedaudz žēl, tomēr "suns zina, ko ēdis". Viņa daudzus gadus baudīja Alda mahināciju augļus un sita plaukstiņas par ambicioziem sapņiem, bet tagad, kad neārstēto slimību vairs nenoslēpsi, tad viss, lielā mīlestība ir galā.
Kristai hroniski, visu mūžu, pietrūcis īstas mīlestības. Teiksim tā, Rota diezin vai kādreiz nopelnīs labākās mātes titulu.
30.06.2023 19:14 |

Reitings 257
Reģ: 11.11.2021
Vizlai dīvains storijs ar to sievieti pie jūras ar kājām plati
30.06.2023 19:25 |

10 gadi
Reitings 1449
Reģ: 06.04.2010
DaigaL @ 30.06.2023 19:25
Vizlai dīvains storijs ar to sievieti pie jūras ar kājām plati
++ kapec jafilme kads svess cilveks ka gul pludmale, wtf
30.06.2023 19:39 |

Reitings 1471
Reģ: 01.08.2021
Big Bang Theory @ 30.06.2023 19:14
Fiona, Latvija ir ļoti maza valsts, kur katrs otrais pazīst katru trešo un Aldim ir izdevies sasmērēties ne tikai šaurās aprindās (advokatūra), bet arī ļoti plašā lokā.
Zināmās aprindās cilvēkiem būtu ko pastāstīt par Alda kokaīna tripiem un atteikšanos lietot psihiatra izrakstītās zāles. Nē, es neesmu Krista un lai arī šajā situācijā man viņas nedaudz žēl, tomēr "suns zina, ko ēdis". Viņa daudzus gadus baudīja Alda mahināciju augļus un sita plaukstiņas par ambicioziem sapņiem, bet tagad, kad neārstēto slimību vairs nenoslēpsi, tad viss, lielā mīlestība ir galā.
Kristai hroniski, visu mūžu, pietrūcis īstas mīlestības. Teiksim tā, Rota diezin vai kādreiz nopelnīs labākās mātes titulu.

Tas ka viņš nav īsti riktīgs, tas nu ir skaidrs, bet nu ja viņam tiešām tik traki ar mentālo veselību, tad tieši cik normāli ir mātei atstāt miesīgus bērnus pie tāda cilvēka un pašai dauzīties apkārt ar precētu miljonāru? Cerams ka te nebūs soulmaitu gadījums no blakustēmas, ka jauna mīla pa logu iekšā un bērni no ex pa durvīm laukā.
30.06.2023 19:55 |

Reitings 245
Hubabuba, pieņemu, ka tā ir tikai aisberga redzamā daļa no tā visa , kas starp viņiem notiek. Gan jau vēl sekos netīrās veļas mazgāšana un daudz šokejošu faktu.
30.06.2023 20:31 |

Autorizēts lietotājs10 gadiPatīkModerators
Reitings 10577
Reģ: 29.01.2009
Persiks89 @ 30.06.2023 14:35

Pabeidza zviedrus 5 gados (3 gadu programma) knapi, darba vietā nekādas izaugsmes nebija 5 gados, studiju laikā atrada gobzemu, aprecējās, palika stāvoklī, un vairāki gadi no šiem 5 tika pavadīti dekrētos. Strādāja varbūt 2 gadus. Bija tipiskā “uzturamā”, ar darbu un izglītību imitēja to, ka ir interesanta un pašpietiekama.

Bet vispār viņa ir arī no turīgas ģimenes, tā kā par "uzturamo" īsti nevajadzētu saukt.
30.06.2023 20:59 |

Autorizēts lietotājs10 gadiPatīkModerators
Reitings 10577
Reģ: 29.01.2009
Hubabuba @ 30.06.2023 19:55

Tas ka viņš nav īsti riktīgs, tas nu ir skaidrs, bet nu ja viņam tiešām tik traki ar mentālo veselību, tad tieši cik normāli ir mātei atstāt miesīgus bērnus pie tāda cilvēka un pašai dauzīties apkārt ar precētu miljonāru? Cerams ka te nebūs soulmaitu gadījums no blakustēmas, ka jauna mīla pa logu iekšā un bērni no ex pa durvīm laukā.

Kurš ir tas precētais miljonārs?
30.06.2023 21:11 |

Reitings 135
Reģ: 24.05.2023
Scandinavian @ 30.06.2023 20:59

Bet vispār viņa ir arī no turīgas ģimenes, tā kā par "uzturamo" īsti nevajadzētu saukt.

Es teiktu - nu tāds tādu atrada :))
Kristai nekā vairs nebija no apmēram 17 gadu vecuma, kad "sasmērējās" viņas mamma
https://pietiek.com/raksti/kapec_gobzems_uzbruk_man_un_izplata_melus_par_jauno_konservativo_partiju/
Tur visi labi...Gobzemi, abu vecāki utt...
https://jauns.lv/raksts/izklaide/310348-vai-tads-bus-musu-iekslietu-ministrs-alda-gobzema-apslepta-dzive
30.06.2023 21:16 |

Reitings 1471
Reģ: 01.08.2021
Scandinavian @ 30.06.2023 21:11

Kurš ir tas precētais miljonārs?

Pēc Gobzema teiktā - Delfin group īpašnieks Evertovskis
30.06.2023 21:17 |

Reitings 29068
Reģ: 06.11.2022
Martinika @ 30.06.2023 21:16

Es teiktu - nu tāds tādu atrada :))
Kristai nekā vairs nebija no apmēram 17 gadu vecuma, kad "sasmērējās" viņas mamma
https://pietiek.com/raksti/kapec_gobzems_uzbruk_man_un_izplata_melus_par_jauno_konservativo_partiju/
Tur visi labi...Gobzemi, abu vecāki utt...
https://jauns.lv/raksts/izklaide/310348-vai-tads-bus-musu-iekslietu-ministrs-alda-gobzema-apslepta-dzive

Es, jāatzīst, esmu par šo kādreiz iedomājusies: kādai vispār jābūt sievietei, lai sasietos ar tādu Aldi? Glumu, zemisku, ļaunu, agresīvu, melīgu histēriķi? Cik alkatīgai vai slavaskārai, vai vienkārši traumētai jābūt viņa sievai?
Un personiski es nevaru iztēloties nevienu sievieti, kas šito komplektu varētu paciest ilgstoši. Tur vai nu tiešām jānodzeras vai jāmūk. Tādas naudas pasaulē vienkārši nav, manuprāt.
Nemaz nerunājot, ka nauda Aldim, iespējams, banāli iet uz beigām. Kam viņš ar savām baltajām botēm tur Spānijā vairs vispār vajadzīgs.
30.06.2023 21:57 |

Reitings 245
LabaDabaDa @ 30.06.2023 21:57

Es, jāatzīst, esmu par šo kādreiz iedomājusies: kādai vispār jābūt sievietei, lai sasietos ar tādu Aldi? Glumu, zemisku, ļaunu, agresīvu, melīgu histēriķi? Cik alkatīgai vai slavaskārai, vai vienkārši traumētai jābūt viņa sievai?
Un personiski es nevaru iztēloties nevienu sievieti, kas šito komplektu varētu paciest ilgstoši. Tur vai nu tiešām jānodzeras vai jāmūk. Tādas naudas pasaulē vienkārši nav, manuprāt.
Nemaz nerunājot, ka nauda Aldim, iespējams, banāli iet uz beigām. Kam viņš ar savām baltajām botēm tur Spānijā vairs vispār vajadzīgs.

nu nesaki viss, Aldim ir samērā plašs grūpiju bars. Sākot no omas Rancēnos, līdz cacai Pļaviniekos, kuras pie vajadzības viņa dēļ metīsies ar plikām krūtīm uz ambrazūras. Tikai, protams, viņas barojas no tās informācijas, ko izplata pats Narcisa kungs.
Taisnības labad jāsaka, ka agrāk tik slikti ar viņu nebija, ekscentriskie izgājieni tika norakstīti uz riebīgu raksturu, taču tagad...Tur nav jābūt psihiatram, lai saprastu, ka cilvēks dzīvo paralēlā realitātē.
30.06.2023 22:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits