C00L Dzipsy @ 30.12.2021 22:27
Es Dzenītei atsekoju mēnesi atpakaļ! Uzreiz mani nobloķēja. ? Galvā slims cilvēks.
Cerina @ 31.12.2021 00:29Es laikam būšu no tām nepopulārajām, kam patīk Diāna Kubasova un arī Didrihsone. :D
Jā, Kubasova rāda luxury life, bet viņa ar savu darbu arī ir tikusi līdz tam.
Tāpat arī Didrihsone kopā ar vīru tikuši paši līdz tam, kas viņi ir. OK, kāds teiks, kas tad "lupatu veikals" par sasniegumu, bet viņa no drēbju tirgošanas mazā dzīvoklītī ir tikusi līdz lielam veikalam Rīgas centram.
Bet nu viņas arī pasaka, ka ar sēdēšanu dīvānā un čīkstēšanu neko nesasniegsi. Ir jāsaņemas, jāatmet sabiedrības stereotipi, jāatmet doma "Ko tad es" un jādara.
core @ 30.12.2021 23:40Nu to, ka var apskatīt tieši kurš atsekojis zinu,bet redzēt, kas apskatās neticas...vai tad tā ir?
Valdet @ 31.12.2021 00:46Pastasti ka Kubasova ar savu darbu tikusi lidz tam limenim? Man ta ir mistika, liekas, ka vecaki vai masas virs sponsore ?
core @ 30.12.2021 23:40Nu to, ka var apskatīt tieši kurš atsekojis zinu,bet redzēt, kas apskatās neticas...vai tad tā ir?
Bjork @ 30.12.2021 23:58Man Rojs ļoti patīk, viņa humors man ļoti iet pie sirds. AmunaDāvis sekoju arī, jo viņa tēls man labāk patīk par Roja, darbi skaisti, Davja storijus neskatos, jo kā personība-nē. Kashers, ļoti talantīgs. Viņa IG ir glancēts, tīrs un perfekts, bauda sekot.
Virsnīte patīk, nesen sāku sekot. Man ļoti patīk, ka tiek atzīmētas vietas, pastāstīts, kas ir kas, kā labāk utt.
Man pat citreiz besī, kad kads no draugiem ieliek storijā un pat neatzīmē vietu, jo, ja man patīk, es saglabāju vietu, ja esmu tuvumā, lai varu apmeklēt, vai tā ir taka, apskates objekts, restorāns. Vai druška uzraksta IG storija, ka salasīja kaktusu auglus, jo vietējais iemācīja ka ēst vai padzerties varēja no tiem, vairs pat neatceros. Man storijam būtu 100x lielāka vērtība, ja parādītu kā to darīja, kurā salas pusē atrodas utt. Nu ceru, ka sapratāt. Plikas pakaļas vai puķu tuvplānus man garlaicīgi skatīties. Man patīk, kad ir pievienotā vērtība un Virsnītei tāda ir. Paulai nesekoju, bet paskatījos, kad bija Lapzemē, arī tur bija forša informācija, kuru saglabāju, lai būtu, kad lidošu uz turieni. Jo man patīk plānot ceļojumus.
Nekad neesmu sekojusi Dzenītei, Beitikai, Danenbergai u.c.reklāmu stabiem. Ielūru Dzeni, kad šeit tiek pieminēta, bet tā galīgi 0.
Sekoju Kristapam Liepiņai un Kristīnei Liepiņai, jo man patīk iet pārgājienos kalnos un bieži arī ir interesanta informācija, sekoju FB Kalnu grupā.
Sunuapmaciba - suņu saimniekiem ļoti nederētu, pat kā obligātu.
Ļoti sen bija forša interneta saite noegeo.lv, kas nav aktīvs vairs, bet bija ļoti, ļoti interesants saturs un @mana_vēsture un @tavavaloda ļauj nedaudz sevi atsvaidzināt erudīcijā.
AivijaBleka @ 31.12.2021 00:01Dvinska teica, ka viņu varēšot redzēt tv biežāk, tā ka Māmiņu klubs reizi nedēļā, tad pieļauju, ka ziņas/degpunkts/bez tabu ?
Par Beitiku un Spuravu nu baigais vīliens, ļoti žēl, nekas personīgs, bet abas vizuāli nav tv materiāls un Beitika kā personība man šķiet nogremdēs to raidījumu..nepatīkami samākslota, ar visām savām mentālajām problēmām. Pēc Virsnītes vispār citu grūti iedomāties
Shayk @ 31.12.2021 08:11Liene ir tada dirseja! Vinas pedeja posta teica vienai - es vnm sekoju ka tev klajas, bet nemaz tam cilvekam neseko.?
Par photoshopu nemaz nekomentesu. Pec ta posta liek noprast, ka vinai tie ciemini nemaz neiet pie sirds. Viena diena tik pagajusi, bet jau ilgst pec savas rutinas.
vne... bet nu viņa jau tagad ASV dāma, kur nu latvieteVarenaes @ 30.12.2021 20:19Miss Vizla aizmirsa latviešu valodu? Visur raksta tikai angliski
Dace Kriv @ 31.12.2021 08:59vne... bet nu viņa jau tagad ASV dāma, kur nu latviete