Brendija @ 05.11.2021 11:02Man liekas, ka Vucēnai tas matu griezums nepiestāv. Un minētais stils arī. Viņa sejā izskatāš vecāka par saviem gadiem. Taču, ja viņai būtu bijuši garāki mati un sievišķīgāks apģērbs, viņa izskatītos eleganti un skaisti, lai arī vecāka, nekā ir. Piemēram, man ļoti patika, kā viņa izskatījās vēl nesen ieliktajā bildē ar kaut kādu tumšu kostīmu, garākiemmatiem un make-up. Eleganti un skaisti. Taču tagad viņa izskatās pēc 37 gadus vecas padzīvojušas tantes, kurai ir viss jau piegriezies šajā dzīvē.
Mazaa15 @ 05.11.2021 11:01
Tad mēs abas pamanījušas vien un to pašu. Viņa ar izskatās vecāka stipri vairak palikusi, sejas āda arī skumīgā stāvoklī.Kopš viņai radās tā jaunā stila ieteicēja, apģērbs arī nekāds. Stiliste liekas diplomu nopirkusi vai par Vucēnu ņirgājas, lai tizlāk izskatās.
Gazelle @ 05.11.2021 10:56Madara Meiere partraukusi sadarbību ar ģimene burkā dēļ vakardienas storijiem saistībā ar nl
antriits @ 05.11.2021 11:37
Dēļ tā reela, kur viņa Nl šņauc ķipa kā koku?
yup ! Jo pateica , ka tievēšana notiek pateicoties tiem nl dzērieniem, nevis sakārtotai ēdienkartei , fiziskām aktivitātēm utt .. Pilnībā saprotu Madaru - viņas profesionālie padomi un programma tiek savā ziņā noniecināta pasakot , ka visi rezultāti ir pateicoties nl 🙈antriits @ 05.11.2021 11:41
ā, tikko noskatījos, nu jā , uztura speciālists tev izveido savu programmu, bet Tu dzer to pulveri un saki, ka tievē gudri maratons ir tas, kurš veicina visu. Agrita pati sev izraka bedri, žēl. Gribējās redzēt viņas lielās pārmaiņas, gan jau tagad atmetīs ar roku un viss beigsies!
Gazelle @ 05.11.2021 11:46yup ! Jo pateica , ka tievēšana notiek pateicoties tiem nl dzērieniem, nevis sakārtotai ēdienkartei , fiziskām aktivitātēm utt .. Pilnībā saprotu Madaru - viņas profesionālie padomi un programma tiek savā ziņā noniecināta pasakot , ka visi rezultāti ir pateicoties nl ?
Love @ 05.11.2021 12:11Man vienīgajai liekas jocīgi, ka Skrīverei izrāva parasto zobu un neiet nekāda runa par implantu? Čeku par izraušanu parādījās, bet tālāk jau tās izmaksas daudz trakākas…
Love @ 05.11.2021 12:11Man vienīgajai liekas jocīgi, ka Skrīverei izrāva parasto zobu un neiet nekāda runa par implantu? Čeku par izraušanu parādījās, bet tālāk jau tās izmaksas daudz trakākas…
vivii @ 05.11.2021 10:53
Vucena ir ļoti izmainījusies savā izskatā, ne tikai pēdējās dienas, bet pēdējā gada laikā un ne uz to labāko pusi!
Protams, grūtniecība, šķiršanās utt., ietekmē visu, bet kad viņa vēl bija kopā ar savu Rafčiku, izskatījās labāk un ģērbās skaisti, sievišķīgi - jauneklīgi.
Viņas tagadējais “stiliņš”, viņai galīgi nepiestāv, cik saprotu tas ir viņas “stilistes” iespaidā. Protams, ir dažas lietas, kas ir pēc jaunākajiem trendiem, bet viņai nepiestāv. Izskatās, ka viņa grib kopēt kādu ig turīgo meiču, bet galīgi nesanāk.
core @ 05.11.2021 12:21Pareizi pateica madara meiere. Saprot vismaz ko dara. Sauliete visus panākumus tagad izdomajusi nogrūzt uz NL, cik tas labs. Agrita tikai pavelkas līdzi. Šausmīgi.