laatviete @ 03.09.2019 20:15kas ir '' TĀS'' daminas?
Gamergril @ 03.09.2019 21:12Vai nu nosauc vārdus vai netaisi šādas diskusijas.
Un ko ar šo diskusiju gribēji panākt? Kādu atbildi gaidi?
Kā ari ja kaut kas nepatīk vari uzrakstīt privāti.
laatviete @ 03.09.2019 22:09un kas tad to dara? katra pasaka ko domā un viss,diskusijas, komunikācijas, viedokļi ir lietas kas jāpieņem ja ari tie ir slikti
Vajag teikt atklāti un tieši, saki!
Kā krievi saka '' Будь проще, и люди к тебе потянутся ''
cik lasu šī briza diskusijas, neviena meitene neizsaka nekādu žulti. viss ir normāli un pieņemami, visiem savi viedokliKirikkk @ 03.09.2019 22:14
Nu neiet jau runa par to, ka nepieņem ko citi saka, kā jau minēju, tāpēc tā ir diskusija.
Es vairāk nesaprotu, kāpēc ir jāraksta žults, ja cilvēks vienkārši paprasa viedokļus un palīdzību?! ? Vairāk jau pat tas neattiecas uz to, ka vienkārši izsaki savas domas.
laatviete @ 03.09.2019 22:17cik lasu šī briza diskusijas, neviena meitene neizsaka nekādu žulti. viss ir normāli un pieņemami, visiem savi viedokli
Ja tu redzētu, kas te agrāk notika, tad tagad neko neteiktu
Gamergril @ 04.09.2019 07:29Nē vienkārši es nesaprotu diskusijas jēgu. ? Gribēji publiski veļu mazgāt? Ja paskatās tad šāda diskusija ari izklausās ļauna un meklē vainīgos kurus nolikt.
Kā ari ja salīdzina tad agrāk te bija nenormāli vairāk ļaunu aizskarošu komentāru. Tagad tas viss ir pierimis.
Un atbildot uz tavu jautājumu - tad iespējams, ka tas ir dēļ tā ka anonīms forums un iespējams cilvēks vienkārši pa dzīvi ir sarkastisks.
woman_wonderland @ 04.09.2019 09:16Troļļus šeit necieš, iespējams, ka tās diskusija arī ir visskarbākās..bet viss pārējais , kas ir dzīves realitāte - mēs komentējam, dalamies savā viedoklī un savā pieredzē. Katram ir citādāks redzējums,Tev nepatīk citu komentāri - varbūt arī Tev kaut kas kaiš..muļķīgi tā spriest..
Vienmēr pieturos pie principa - vai nu atbalsti, vai nu ej garām.
Es reāli nesaprotu, kur rodas tāds negatīvisms.
Un ja jautājums neērtāks/neierastāks, jo uzreiz bļauj - trollis, trollis,.
garden34 @ 04.09.2019 14:31Es šito parādību ciest nevaru! Tik ļoti izrādīt savu zemo kultūras līmeni, nemaz nerunājot ka šādi negāciju dirsieni ir absolūti bezjēdzīgi. Tā piemēram, uz jautājumu kur labāk rīkot bērnu ballīti , dažas saņemtās atbildes bija no sērijas "Mūsu bērnībā nekādu ballīšu nebija, mēs pagalmā dauzījām nātres ar mietu un ēdām rupjmaizi, un cik bija forši!" Nu wtf katru reizi kad ko tādu lasot!
Vienmēr pieturos pie principa- vai nu atbalsti, vai nu ej garām.