nav runa tieši par netiribu bet par nesvaigumu. Skolā ir karsts, pieelpots un sasvīst. Pēc tam dienas otrajā daļā jau vairs nav tik karsts un ļoti nepatikama sajūta. Jasež ilgi, un tada nepatikama sajutaGamergril @ 03.09.2019 20:51Varbūt beigt būt paranoid par netīrību? ?
viņi palīdz kaut ko?Ary @ 03.09.2019 20:55varu ieteikt shower to shower pūderi, vai arī lētāku variantu no jessica mcclintock . bet nav vērts taupīt, viņi iet ļoti ilgi
paskatīšos internetaAry @ 03.09.2019 21:50ķermeņa pūderis reāli var palīdzēt, cits nekas nenāk prātā. kā vien ikdienas dažādu sīkumu kopums, piem. kādā dušā iet, ko neēst, ko nedzert, salvetes, matu mazgāšana, apģērbs utt.
Pūderis var visu atrisināt uzreiz. Atliek nopirkt pareizo, ar pūderi, sviedrus noteikti nejutīsi sēžot skolas solā .
ir jau bijis vairākas, vairāki speciālisti. Pirkta speciāla kosmētika, bet āda ne pa kam negrib mazāk taukoties.Ary @ 03.09.2019 22:09sejai ir vajadzīga savādāka kopšana, un tā ir dārgā kosmētika . Tev derētu konsultācija ar labu kosmetologu
laatviete @ 03.09.2019 22:11ir jau bijis vairākas, vairāki speciālisti. Pirkta speciāla kosmētika, bet āda ne pa kam negrib mazāk taukoties.
Parasti laba āda man ir rudenī, ziemā un agrā pavasarī. Netaukojas, pumpas nav, ideals tonis, maiga, mīksta. Vasarā aiziet auzās un kamer vēl silts
jaa, esmu vēsuma mīlule. Saule patik, bet tad, ja ir vēss. Guļu vēsumā, un taa jutos daudz labak.Ary @ 03.09.2019 22:19
ta tā ir kompleksa situācija.. Solārijs nepalīdz ? c, e vitamīni ?
Tā ir ķermeņa kopējā īpašība , ja pa sezonām mainās tik izteikti , kuru var atrisināt savādāk, kā liekot losjonu, krēmu , maskas .. Tu patīk aukstas telpas ?
jaa. Esmu laimīga, kad ara makoņains, tajas dienas seja ir pilnīgi normāla. Kā uzspīd karsta saule, tad uzreiz sāk taukoties. Nezinu kāpēc.Ary @ 03.09.2019 22:20aukstas telpas un mākoņainas dienas ?
laatviete @ 03.09.2019 22:25jaa. Esmu laimīga, kad ara makoņains, tajas dienas seja ir pilnīgi normāla. Kā uzspīd karsta saule, tad uzreiz sāk taukoties. Nezinu kāpēc.
Varbūt vienkārši esmu jūtiga uz to karstumu/siltumu
Kad pienāks vēsais laiks, viss, nekādu problēmu nav.