Notte, tā tu?:-O Par tēmu runājot, arī drogās ar katru mēnesi pieejamas arvien vairāk alternatīvas alumīnija savienojumus saturošajiem dezodorantiem. Pati savulaik esmu nonākusi pie ķirurga ar augoni padusē, kā viņš skaidroja, tad tas dezodorants aizsprostoja tur kaut ko, plus vēl tas, ka skuvu paduses un laikam kaut kadas skrambiņas bija, neatceros vairs. Teica nelietot antiperspirantus jo viņi aizsprosto poras. Esmu izmēģinājusi tiešām vairākus desmitus pa šiem gadiem ar visādiem dabīgajiem brīnumiem, viss iherbs ir izmēģināts, bet svīstu diezgan daudz un nu reāli nestrādā nekas labāk par antiperspirantu. no lielākās daļas dabīgo dezodorantu sviedru smaka ir jau pēc pāris stundām, pat ja mazgā paduses vairākas reizes dienā. Šobrīd lietoju adidas rullīšus, man diskomforts, ko rada sasvīdušas paduses ir pietiekami liels, lai vairs nelietotu tos bezjēdzīgos iherb mēslus. vairāk problēmu arī nav bijis. bet man arī interesē, kas tās autorei pa lielajām problēmām bija, ka pat slimnīcā pabija.