atzīmes skolā

Reitings 460
Reģ: 31.12.2018
Sveikas! Vēlējos uzzināt kā bija\ir jums? Cik lielu vērību tām pievēršat? Vai mācaties pēc principa - to ko nākotnes profesijai vajadzēs, tur cenšos, to ko nevajadzēs atstāju novārtā?
Mani pēdējā laikā tirda jautājums - vai man tiešām vajag pūlēties tajās eksaktajās zinātnēs, lai izvilktu to 7, nevis nolādēto 6 :-D, vai arī uzmest vienaldzīgo, jo skaidri zinu, ka tas nav mans. Riebjas pat eksaktie priekšmeti. Citreiz pienāk doma - a varbūt, ka koncentrēties uz prioritātēm tikai, jo tā izdarīšu vairāk? Bet tad atkal, es nevaru. Esmu perfekcioniste. Esmu iedomājusies, ka mans sekmju izraksts izskatīsies labi un patiks, ja būs 7+:-D Tā ir mužīgā perfekcionisti problēma. Tu saproti, ka visam pievērst uzmanību vienlīdz labi nevari, tāpēc tas, kam vajadzētu uzmanību pat nesanāk izcili, lai gan varētu. ahh...
P.S neprasu ko man darīt, bet tikai padalīties ar jusu pieredzi - cik svarīgas jums atzīmes? Visur vai tikai tur, kas interesē? Kāpēc?
02.04.2019 00:18 |

Reitings 2520
Reģ: 30.01.2017
Man vidusskolā bija ļoti viduvējas atzīmes, pamanījos pat nesekmīgu sekmju izrakstā dabūt. Par mācībām augstskolā esmu maksājusi tikai neklātienes programmā. Pārējās 2 budžetā - gan eksakta, gan sociāla nozare. Kultūras akadēmijā savlaik gan netiku, jo iestājeksāmenā iegūtais labākais vērtējums vienalga bija par maz, lai atsvērtu zemo vidējo atzīmi.
02.04.2019 20:14 |

Reitings 2715
Reģ: 13.12.2013
Man vidusskolā un augstskolā bija labas atzīmes, bet es centos priekš sevis, lai es ar sevi varētu lepoties. :-) Visi priekšmeti nepadevās vienlīdz labi, tomēr centos un galu galā vienmēr visi priekšmeti bija sekmīgi, cik sekmīgi - atkarīgs no skolotāja.
02.04.2019 20:19 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits