Esmu izlasījusi vairākas labas atsauksmes tieši par Waterpik mutes irigatoru, ļoti laba lieta gandrīz vai zobu diega vietā :) Taču vēlējos arī pajautāt šeit - vai kāda lieto/ir lietojusi mutes irigatoru? Ja jā, tad kādu, kādas atsauksmes? :) Skatos arī uz Waterpik, bet baltizobi.lv ir apmēram 5 to veidi :D
Es jau vairs neatceros kas tā ir par firmu (ari nav uzrādīta uz irrigatora), to pirku no Ebay galīgi nedārgi - ap £15. Gribētu nopirkt kādu kvalitatīvāku un profesionālāku irrigatoru, bet to ar laiku (vai arī jānotrāpa uz kādu labu atlaidi). Bet mute tiešām lielas tīrāka un svaigāka pēc irrigatora lietošanas (izbraucu cauri vēl ar zobu diegu pēc tam).
Arī būtu interesanti palsīt atsuaksmes, arī planoju iegadaties, tikai nezinu, vai pasūtīt no aļika lēto varaintu, vai verte sigadaties uzreiz kvalitatīvu. Zobu diegs nepatīk, jo vienmēr sanak savainot sevi.
Man arī nepatīk zobu diegs, izmantoju irigatoru jau kādu laiku, man ir no Panasonic un ļoti patīk, atvieglo zobu higiēnu un jā, arī starpas ļoti labi iztīra, vispār nezinu ko teikt, pati jau uzrakstīji ka ļoti laba lieta, tā arī ir :D