Nyx can't stop won't stop Shade range viņam ir labs, savam bālajam olīvkrāsas apakštonim varu piemeklēt daudz maz ok toni. Pēc būtības viņš būs ok kombo vai taukainai ādai , ja tev ir sausa āda labāk no NYX total control drop foundation. Nu cenu kategorijā līdz 20 eur, vēl man šķiet foršs Catrice HD liquid covarage , normālai vai kombo ādai,iespējams taukainai. No Catrice All about matte, normālai/kombo tipa ādai.
LA gril pro matte būs ok taukainai un kombo tipa ādai, wet'n' wild photo focus foundation sausai vai normālai. Milani Conceal And Perfect 2 In 1 Foundation And Concealer normālai vai kombo ādai.
Šie visi man savā periodā ir patikuši, bet piemēram Catrice shade range ir vnk murgs,ja izdodas atrast savu toni, tad viņi ir lēti un īstenībā ļoti ok. Milani, ja tu esi super bāla, nuuuu....tā čāpīgāk ar tiem toņiem, bet pēdējā laikā ,cik zinu, ir pievienoti arī bāli toņi, agrāk es viņu varēju lietot tikai vasarā,kad man tāds normāls iedegums.
LA girl, un wet'n' wild , piemēram,iekš beautybay nav nopērkami pilnīgi visi toņi, kas ir, izvēle limitēta , bet nu vienalga ir gana ok.