Dzīve.

Reitings 144
Reģ: 02.02.2019
Labdien.
Dīvaini, bet man ir iestājies dzīves panīkums.
Iespējams ,varu vainot sevi,pie tā ,ka esmu nonākusi parādos un neredzu gaismu tuneļa galā. Mukt projām no dzimtenes,lai nostabilizētu situāciju? tas būtu risinājums?bet kur? ja nav paziņu?Riskēt caur piedāvājumiem internetā? Ja nav valoda?
Esmu sevi nolaidusi zemu,gribas gulēt gultā un izolēties no visiem,zudušas intreses,viss zudis,iestājusies krīze manā dzīvē.
Varbūt kādai bijus līdzīgi? kad rokas nokaras uz visu? Kā sevi motovējāt,dzīvot,strādāt,mācīties,baudīt dzīvi?
02.02.2019 17:40 |

Reitings 406
Reģ: 29.06.2017
Ja ir problēmas ar parādiem, tad, visticamāk, galvenais būtu no sākuma koncentrēties nevis uz to nomaksu, bet uz karjeras pilnveidošanu.

Neesmu eksperte, bet liekas pilnībā aplami. Nu jā, un pa to laiku, kad tu "pilnveidosi karjeru", tevi kratīs parādu piedzinēji. Forša loģika. Es koncentrētos uz parādu nomaksu pirmajam laikam un tad domātu par karjeru.
02.02.2019 21:45 |

Reitings 20
Reģ: 17.12.2018
Pilnīgi tevi saprotu - man nav precīzi tas pats, bet visa ideja kopumā līdzīga.
Domāju - ja reiz parādi sakrājušies esot Latvijā tad noteikti no šīm algām nesanāks pietiekoši ātri nomaksāt, lai justos atkal patīkami un viss būtu skaisti.
Vislabākais variants ir aizbraukt uz ārzemēm. Par valodu pa lielam var nesatraukties, galvenais būt gatavai, ka būs cītīgi jāstrādā, visticamāk, kādā rūpnīcā vienveidīgs garlaicīgs darbs, bet LABĀ ZIŅA - ar tām algām noteikti nomaksāsi daudz ātrāk parādus. + Būs pieredze dzīvei, brīvdienās varēsi paceļot/ apskatīt pilsētas/ valstis. Varbūt beigās iepatiksies un paliksi, jo ārzemēs ir citādāk kā Latvijā.
Man ir pieredze ar braukšanu strādāt uz Vāciju bez paziņām, varu pastāstīt kā mums traki gāja un cik interesanti :D Varam papļāpāt par šī brīža situāciju, jo arī pašlaik esmu sava veida izmisumā....
03.02.2019 18:16 |

Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Ja izdomā braukt uz ārzemēm, noteikti gan pārdomā uz kurieni un kā. Uzmanīgi ar šaubīgām aģentūrām vai puspazīstamām paziņām. Saprotu, ka izklausās paranoiski, bet, ja, kā saki, esi izmisumā, tad ir vieglāk uzķerties uz negodīgiem cilvēkiem.
03.02.2019 18:30 |

Reitings 257
Reģ: 11.09.2018
Viss taču atkarīgs no summas. Ja vairāki tūkstoši, tad ārzemes. Ja summa nesasniedz milzu apmērus, meklētu darbiņu vēl, kur tā teikt nelegālajā un nav nodokļi. To maksātu par kredītu. Apdomā labi par ārzemēm, tur būsi viena un ja šobrid esi tādā emocionālā stāvoklī vai ir vērts.
04.02.2019 00:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits