Es ēdu un man garšo saldumi. Visādi. Ir protams, kas garšo vairāk, ja tā jānosauc, tad laikam Pavlova, Red šokolāde, Skrīveru marcipāns. Ai, daudz kas garšo.
Mmm, fondants un tiramisu :D(l) Riktīgs saldummīlis neesmu, pietiek ar vienu šokolādes gabaliņu vai pusi konfektes, tāpēc šie saldumi mājās man stāv ļoooti ilgi un parasti apēd ciemiņi. Bet garšo un mīļāko topā ir visādas kūciņas, pankūciņas, kēksiņi, pašceptas vafeles
Esmu izvēlīgs saldummīlis, bet bez saldumiem dzīvi iztēloties nevaru. Par eklēriem kādam kursa darbu uzrakstīšu, par creme brulee aprecēšos, un par cielaviņu esmu gatava dvēsleli atdot.
Vaii kā sagribējas šokolādes fondatu! (l) Lielākā daļu saldumu man īsti nemaz negaršo, taču neatsakos no šokolādes un siera kūkām, kā arī no eklēriem un vecrīgām. Man laikam vairāk tādi "kūkveidīgie" saldumi garšo. :-D Kādreiz bieži ēdu saldumus, tagad gan retāk un mazāk prasās.
Neesmu saldummīle. Garšo kreptīgās lietas. Tomēr reizēm uzrodas kāre pēc saldējuma uz kociņa, kas ir "Magnum" ar mandelēm. Arī karameļu popkorns, šokolāde Daim, kokosriekstu - šokolādes dražejas (tās ar to pirātu uz kabatas izmēra iepakojuma) ir ok. Katrā ziņā kūkas vietā izvēlos picas šķēli :-D
Man garšo miltu izstrādājumi, bulciņas ar daudz pildījumu (lai nav sausas), šokolādes fondants, siera kūkas, tiramisu, cannoli :D šokolāde viena pati negaršo, arī saldējums ne īpaši. Vasarā kādas 4 x pa visu vasaru varbūt apēdu :D
Zefīrs šokolādē, putna piens, visādas šokolādes končas, īriss, cepumi ar visādiem pildījumiem, vafeles ar iebiezināto pienu, mīkstās piparkūkas ar zapti vidū un šokolādi apkārt utt. utt.
Es par cielaviņu varētu pa purnu iedot, viena reti pretīga torte:-D Neesmu izteikts saldummīlis, bet creme brulee vai siera kūka gan garšo. Priekšroku gan vienmēr dodu sāļiem un asiem našķiem.
ā,bāc,cielaviņa, nu jā.. tas ir saldums, ko ēdu vienu reizi gadā vai divos, kad esmu mājās, bet iedomājoties man siekalas saskrien mutē, nu Taaaaaaaaaa garšo, gan jau tādēļ, ka tik reti nākas ēst! :) vispār uztaisīšu savu cielaviņu :D