1. Nē. Jo jūs nedzīvojat kopā! Pagaidām viņš Tavās mājās brīvdienās ir tikai ciemiņš. Vai ciemiņiem mēs liekam maksāt par uzturēšanos mūsu mājā, ja vien šī uzturēšanās nav ilglaicīga? Protams, ka nē. Pie manis vidusskolas gados pa brīvdienām palika draudzene. Pēc idejas man laikam viņai arī bija jāpiestāda rēķins par uzturēšanos pie manis? Katrā ziņā tas būtu visai uzjautrinoši - puisim likt maksāt par dzīvokli, kurā viņš pat nedzīvo, jo pats vēl dzīvo pie vecākiem. Nice try!
2. Jā. Ja vien, kā jau te minēja, tas nav kāds kopīgs pirkums, kura apmaksu vajadzētu veikt abiem (piemēram, tie paši produkti vakariņām). Bet, izlasot to "Jūs izvēlējāties to, kas Jums patīk" mani māc aizdomas, ka runa neiet par produktiem, bet gan par to, ka viens izvēlas kaut ko, kas viņam patīk, un gaida, kad otrs šo pirkumu apmaksās. Vēlreiz - nice try!
Katrā ziņā, tas "dažādi jautājumi, atbildes uz kuriem, priekš manis ir pašsaprotamas" man liek domāt, ka autores atbildes uz šiem abiem jautājumiem atšķiras no manām atbildēm un uz pirmo jautājumu atbilde ir "jā", bet uz otru - "nē". Gan jau tūlīt dabūšu trūkties, bet man, lasot šo visu, radās sajūta, ka te aug labs goldigger'es materiāls.