Sen nebiju dzirdējusi viņa iesauku Jenots. :D Tagad kļuvis par balto Jenotu. :DPuppet @ 12.03.2026 14:06Annuška vairāk laiku pavada ar Jenotu nekā ar sievu….
Elīnai vispār nav nekādas sapratnes par šo dzīvi. Viņa domā, ka izskats ir tas, kas pietur vīriešus, ka, ja viņa patiks sev spogulī, tad patiks visiem.Ciena @ 12.03.2026 16:03Man patīk viņas stāsts par to vīru - ka, lai vīrs mīl viņu, kādu daba ir radījusi😂😂 tur jau sen no dabas nekas nav palicis pāri un tik sekls reels, tik bērnišķīgs, ja vīrs mīlēs viņš tāpat neblenzīs citur, lai tikai dzīvotu vīram pūstu pupus utt., tāpat viņš var aiziet pie citas, svarīgi kopt attiecibas, runāties🌞
Vārdotāja @ 12.03.2026 22:54Didra sēž Zinzino konferencēs- to redzu pēc cita influencera, viņa vispār saprot angļu valodu?
smūtijs @ 13.03.2026 08:38
Nē, bet viņai šajā ceļojuma visu laiku piemin, ka beidzot jāsāk mācīties. Bet, ja nesaproti valodu, cik produktīvi ir piedalīties šādos pasākumos. Labi tīklošanās utt, bet tāpat kādam viņai tas viss ir jātulko. Man apniktu viņai visu laiku tulkot.
queen2820 @ 13.03.2026 09:20
Šaubos ka viņai vispār interesē ,ko tur runā . Galvenais taču iefilmēt ,ka viņa tur ir . Gan jau pārējo laiku nosēž telefonā .
Vai tad viņa jau nemācījās vienu brīdi angļu valodas kursus ?
Viņa angļu valodu jau vairākkārt ir sākusi mācīties. :D Kur tad palika tā angļu valodas skolotāja, ko pieminēja, kad runāja storijos anglikski? :D :Dsmūtijs @ 13.03.2026 08:38
Nē, bet viņai šajā ceļojuma visu laiku piemin, ka beidzot jāsāk mācīties. Bet, ja nesaproti valodu, cik produktīvi ir piedalīties šādos pasākumos. Labi tīklošanās utt, bet tāpat kādam viņai tas viss ir jātulko. Man apniktu viņai visu laiku tulkot.
CallMeAnnika @ 13.03.2026 09:40Viņa angļu valodu jau vairākkārt ir sākusi mācīties. :D Kur tad palika tā angļu valodas skolotāja, ko pieminēja, kad runāja storijos anglikski? :D :D
CallMeAnnika @ 13.03.2026 09:40Viņa angļu valodu jau vairākkārt ir sākusi mācīties. :D Kur tad palika tā angļu valodas skolotāja, ko pieminēja, kad runāja storijos anglikski? :D :D
Luna Com 2000 @ 13.03.2026 13:35Šodien pēdēja diena konferencei, bet no konferences ne smakas, pasēdēja pāris reizes kafenē ar kkadiem plikpaurainiem guru un viss. Esmu bijusi konferencēs kur bija 500 cilvēku ne 8k ( ka apgalvo Didruksis) un viņas bija tad salīdzinājumā super iespaidīgas, vairakas skatives - dažadi spīkeri… Vai nu mūsu biznesa haizivis nav aicinātas kkur citur vai ari šads formāts ari ir domāts, lai aitam parādīt - paskaties ja tu būsi Zinzino tu pa brīvu varesi aizbraukt uz Bali! Nē viņi nesauc to par komandējumu, ne ari stasta ka tas brauciens apmaksāts no paša peļņas- tas ir Bali par brīvu😂😂😂🤦🏻♀️
Viņi tur bija it kā 800, bet piekrītu tev.Luna Com 2000 @ 13.03.2026 13:35Šodien pēdēja diena konferencei, bet no konferences ne smakas, pasēdēja pāris reizes kafenē ar kkadiem plikpaurainiem guru un viss. Esmu bijusi konferencēs kur bija 500 cilvēku ne 8k ( ka apgalvo Didruksis) un viņas bija tad salīdzinājumā super iespaidīgas, vairakas skatives - dažadi spīkeri… Vai nu mūsu biznesa haizivis nav aicinātas kkur citur vai ari šads formāts ari ir domāts, lai aitam parādīt - paskaties ja tu būsi Zinzino tu pa brīvu varesi aizbraukt uz Bali! Nē viņi nesauc to par komandējumu, ne ari stasta ka tas brauciens apmaksāts no paša peļņas- tas ir Bali par brīvu😂😂😂🤦🏻♀️
Ciena @ 13.03.2026 15:47Nauri pēc kā Tu esi izsalcis - Naura atbilde - Pēc seksa!😂😂