Butterfly clothing

Reitings 302
Reģ: 07.11.2013
Sveikas! Vai kāda iepērkas pie Elīnas Didrihsones? Kāda kvalitāte drēbēm un esmu dzirdējusi, ka ļoti liels uzcenojums.
19.12.2018 11:13 |

Patīk
Reitings 64463
Reģ: 12.10.2022
Luna Com 2000 @ 10.08.2026 17:22
Tas “festivāls” drīzak izskatas ka turīgas ğimenes bērnu ballite.
Viss bērniem, bet savs bērns kkur nogrūsts. Varbūt es kludos, bet neredzeju neviena posta.
Jā vecāki strāda, bet vins tak varēja būt kopa ar kādu no omēm vai aukli. Tas man liekas nesaprotams.
Vēl mazak saprotama ir tā modesskate. Ja pagaišgad lai arī nekas wow nebija, bet vismaz tur bija atradītas rudens/ ziemas drēbes. Kas šogad bija nav saprotams.
Viss bija škebinoši roza salds. Pati Didra izskatijas vnk ka lose animatore bērnu ballitē.
Jēga? Izgrūst naudu un uztaisit plocku. Viss Didru stilā.
Viņa stāstīja, ka domāja, ka pasākumā būs bērns, bet tad negaidīti Naura mamma paņēma Dž uz 2 dienām uz Ventspili. :D
Gan jau viss bija saplānots, lai bērns netraucē, jo viņai taču jābūt uzmanības centrā.
Elīnas mamma varēja atbraukt uz pasākumu, bet pazudušais tēvs nē? Kārtīgas kristīgo ģimeņu vērtības.
10.08.2026 18:52 |

Patīk
Reitings 64463
Reģ: 12.10.2022
Anīle līne @ 10.08.2026 18:13
Tās modes skates drēbju komplekti super bezgaumīgi. Nezinu kam jānotiek sievietes galvā, lai tādu bezstilu valkātu. Tie komplekti tādi, ka bomzene drēbju konteinerā atradusi drēbes un ko atradusi, nedomājot uzvilkisi mugurā. Modeles ar slāj kā sienāzis ar lauztām kājām.
Pati vēl rakstīja, ka no katra apģērba ir 6 vienības. Tik tās pašas neviens nepērk. :D
10.08.2026 18:54 |

Reitings 151
Reģ: 22.01.2025
CallMeAnnika @ 10.08.2026 18:52
Viņa stāstīja, ka domāja, ka pasākumā būs bērns, bet tad negaidīti Naura mamma paņēma Dž uz 2 dienām uz Ventspili. :D
Gan jau viss bija saplānots, lai bērns netraucē, jo viņai taču jābūt uzmanības centrā.
Elīnas mamma varēja atbraukt uz pasākumu, bet pazudušais tēvs nē? Kārtīgas kristīgo ģimeņu vērtības.

Tik daudz bērnu atrakciju un bērnu aktivitāšu, bet Naura mamma gribēdama paņēma Džeisonu pie sevis, nu konkrēts sveškauns par viņas melošanu. Citu brīvdienu protams, kad paņemt pie sevis nebija. 🤯
10.08.2026 20:06 |

Reitings 12173
Reģ: 27.03.2024
Luna Com 2000 @ 10.08.2026 17:22
Tas “festivāls” drīzak izskatas ka turīgas ğimenes bērnu ballite.
Viss bērniem, bet savs bērns kkur nogrūsts. Varbūt es kludos, bet neredzeju neviena posta.
Jā vecāki strāda, bet vins tak varēja būt kopa ar kādu no omēm vai aukli. Tas man liekas nesaprotams.
Vēl mazak saprotama ir tā modesskate. Ja pagaišgad lai arī nekas wow nebija, bet vismaz tur bija atradītas rudens/ ziemas drēbes. Kas šogad bija nav saprotams.
Viss bija škebinoši roza salds. Pati Didra izskatijas vnk ka lose animatore bērnu ballitē.
Jēga? Izgrūst naudu un uztaisit plocku. Viss Didru stilā.
Arī gribēju pajautāt, kādēļ atkal tik lielā viņu pasākumā pašas bērns nav, ja tur daudz kas ir paredzēts bērniem. Nu šis ir nesaprotami. Kādēļ? Tiešām nevarēja kādu sarunāt, lai pieskata mazo, kamēr paši uzstājas…
10.08.2026 22:13 |

Reitings 151
Reģ: 22.01.2025
lieniite2015 @ 10.08.2026 22:13
Arī gribēju pajautāt, kādēļ atkal tik lielā viņu pasākumā pašas bērns nav, ja tur daudz kas ir paredzēts bērniem. Nu šis ir nesaprotami. Kādēļ? Tiešām nevarēja kādu sarunāt, lai pieskata mazo, kamēr paši uzstājas…

Es, protams, arī saprotu, ka 4. Gadus vec bērns, vēl joprojām nav paredzams un var sagribēt pie mammas un tēta, kad viņi ir uz skatuves vai kaut kur dikti aizņemti, un sākt taisīt histērijas. Bet tajā vietā, lai laicīgi bērnam paskaidrotu, mācītu,, ka mēs būsim šeit pat un šis ir svarīgi, ka nevarēsim veltīt Tev visu uzmanību, ka būs jāpaliek ar to un to, un pēc tam visi būsim kopā, u.t.t. Džeisons kā vienmēr ir liekais pudeles korķis, kuru vieglāk ir deportēt uz Ventspili. 🤨 Elīnai laikam parādās mātes jūtas tikai tad, kad Džeisons ir ērts. Tūlīt noteikti būs mātišķie story par sailgošanos un grēku atpirkšana, ar kaut kur aizvešanu vai nopirkšanu. 🫠
11.08.2026 07:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits