Viņa stāstīja, ka domāja, ka pasākumā būs bērns, bet tad negaidīti Naura mamma paņēma Dž uz 2 dienām uz Ventspili. :DLuna Com 2000 @ 10.08.2026 17:22Tas “festivāls” drīzak izskatas ka turīgas ğimenes bērnu ballite.
Viss bērniem, bet savs bērns kkur nogrūsts. Varbūt es kludos, bet neredzeju neviena posta.
Jā vecāki strāda, bet vins tak varēja būt kopa ar kādu no omēm vai aukli. Tas man liekas nesaprotams.
Vēl mazak saprotama ir tā modesskate. Ja pagaišgad lai arī nekas wow nebija, bet vismaz tur bija atradītas rudens/ ziemas drēbes. Kas šogad bija nav saprotams.
Viss bija škebinoši roza salds. Pati Didra izskatijas vnk ka lose animatore bērnu ballitē.
Jēga? Izgrūst naudu un uztaisit plocku. Viss Didru stilā.
Pati vēl rakstīja, ka no katra apģērba ir 6 vienības. Tik tās pašas neviens nepērk. :DAnīle līne @ 10.08.2026 18:13Tās modes skates drēbju komplekti super bezgaumīgi. Nezinu kam jānotiek sievietes galvā, lai tādu bezstilu valkātu. Tie komplekti tādi, ka bomzene drēbju konteinerā atradusi drēbes un ko atradusi, nedomājot uzvilkisi mugurā. Modeles ar slāj kā sienāzis ar lauztām kājām.
CallMeAnnika @ 10.08.2026 18:52Viņa stāstīja, ka domāja, ka pasākumā būs bērns, bet tad negaidīti Naura mamma paņēma Dž uz 2 dienām uz Ventspili. :D
Gan jau viss bija saplānots, lai bērns netraucē, jo viņai taču jābūt uzmanības centrā.
Elīnas mamma varēja atbraukt uz pasākumu, bet pazudušais tēvs nē? Kārtīgas kristīgo ģimeņu vērtības.
Arī gribēju pajautāt, kādēļ atkal tik lielā viņu pasākumā pašas bērns nav, ja tur daudz kas ir paredzēts bērniem. Nu šis ir nesaprotami. Kādēļ? Tiešām nevarēja kādu sarunāt, lai pieskata mazo, kamēr paši uzstājas…Luna Com 2000 @ 10.08.2026 17:22Tas “festivāls” drīzak izskatas ka turīgas ğimenes bērnu ballite.
Viss bērniem, bet savs bērns kkur nogrūsts. Varbūt es kludos, bet neredzeju neviena posta.
Jā vecāki strāda, bet vins tak varēja būt kopa ar kādu no omēm vai aukli. Tas man liekas nesaprotams.
Vēl mazak saprotama ir tā modesskate. Ja pagaišgad lai arī nekas wow nebija, bet vismaz tur bija atradītas rudens/ ziemas drēbes. Kas šogad bija nav saprotams.
Viss bija škebinoši roza salds. Pati Didra izskatijas vnk ka lose animatore bērnu ballitē.
Jēga? Izgrūst naudu un uztaisit plocku. Viss Didru stilā.
lieniite2015 @ 10.08.2026 22:13Arī gribēju pajautāt, kādēļ atkal tik lielā viņu pasākumā pašas bērns nav, ja tur daudz kas ir paredzēts bērniem. Nu šis ir nesaprotami. Kādēļ? Tiešām nevarēja kādu sarunāt, lai pieskata mazo, kamēr paši uzstājas…