Wtfvienkarši @ 04.08.2026 15:47Man patīk, kā sarkano karogu Dievticicīgā Didrene ieliek story, kur gan Nauris, gan viņa mamma bauda alu. Stāsts jau nav par to alu, bet faktu, kā viņi tak ģimenē nedzer un nepīpē, kurš gan pēc tam pie stūres divām mašīnām sēž, aizmugures dīvānā pirdēja Didrene? 😆 Pat ja tā glāze neko neuzrādītu vai nemainītu, apbrīnoju šos iedvesmotājus, kas citiem parāda kā, tas jau tikai viens aliņš un vēl ar bērnu blakus. 💯
Wtfvienkarši @ 04.08.2026 15:47Man patīk, kā sarkano karogu Dievticicīgā Didrene ieliek story, kur gan Nauris, gan viņa mamma bauda alu. Stāsts jau nav par to alu, bet faktu, kā viņi tak ģimenē nedzer un nepīpē, kurš gan pēc tam pie stūres divām mašīnām sēž, aizmugures dīvānā pirdēja Didrene? 😆 Pat ja tā glāze neko neuzrādītu vai nemainītu, apbrīnoju šos iedvesmotājus, kas citiem parāda kā, tas jau tikai viens aliņš un vēl ar bērnu blakus. 💯
Valdet @ 04.08.2026 15:58Es sasmējos par Didru. Kā var nezināt kapēc nebija komunikācijas ar Naura mammu? 😀 vienkārši tā notiekot un viss. Tagad ar tēti nerunā 2 ned 😁 mīļā Didra, nekas nenotiek tāpat vien.. 😵 zinot Didru, 100 punkti pati sastrādāja idiotismu 😁
Tastastas @ 04.08.2026 18:03
Tas tēvs viņai ir max dīvains. Tikko nesen Telegram viņa izteicās, ka pirms dāvanas pirkšanas mammai (ceļojuma uz Itāliju), esot bijis jāsaskaņo, kurš parūpēsies par sunīti!!! Hallo, vai tad sunītis nedzīvo kopā ar māti un tēvu? Tad tēvs ir no tiem dīkdieņiem, kas, kad sieva prom, pats nespēj ne ledusskapi atvērt, ne pagatavot sev ēst un nevar arī suni pabarot un divreiz dienā izvest pastaigā?