Viņa jau to aizmirsa. :D Ja pieņemam, ka viņai ir atmiņas traucējumi, tad šo var piedot. :D :DLuna Com 2000 @ 09.07.2026 21:47Didra aiznesusies uz tv un stāsta ka - Es nekad sava profilā neatļautos melot, esmu godīga!
Ha ha ha
Vina tak nesen pati vēl bija stāstijusi ka ir pataloģiska mele jau no bērnibas.
Tad sanāk, ka daļu no atnākušajiem viņa bija speciāli ielūgusi. :D Tad cik tur to neielūgto cilvēku ir, kas atnāca tikai no storijiem? Šeit redzam, cik "aktuāla" patiesībā ir Elīna.manameitene @ 09.07.2026 22:52Elīna raksta, ka uz dzimšanas dienu atnāca "tik daudz NEIELŪGTO draugu" ... KO??? Vai tad viņa neaicināja visus savus 111k sekotājus, vairākas dienas storijus nelūdzās un netaisīja drāmu, lai kāds vispār atnāk? Smieklīgi 😀
bet tā jau ir melošana. Automātiski. Tu pat neapzinies.Luna Com 2000 @ 09.07.2026 21:47Didra aiznesusies uz tv un stāsta ka - Es nekad sava profilā neatļautos melot, esmu godīga!
Ha ha ha
Vina tak nesen pati vēl bija stāstijusi ka ir pataloģiska mele jau no bērnibas.
Šāds raidījums ir interesants tikai tad, ja vadītāja ir papētījusi Elīnas Instagram, citas intervijas, citādi sanāks kārtējais Elīnas melošanas monologs, kuru dzird katru dienu storijos.2biletes @ 10.07.2026 18:36bet tā jau ir melošana. Automātiski. Tu pat neapzinies.