CallMeAnnika @ 07.07.2026 20:57Tur var redzēt, ka ir vairāki bērni, un gan jau arī Elīnas ZinZino komanda arī. :D Ja šos atskaita, cik tad tur paliek tādi, kas no malas pienākuši?
Man līdzīgi. Gan pēc garšas, gan treknuma sajūta it kā ēstu sviesta kluci. Vairāk nepirkšuselestine @ 08.07.2026 06:39es biju circle iegajusi,panemu to saldejumu.Man pardevejs teica,ja nemsu 2 tad bus abi pa 3 eiro😀viens maksaja 1.99...itka jau normals saldejums,bet man tik loti parsaldinatie negarso.Augsa loti jut to cepumu garsu,kas man personigi nepatik.Vidus ar iebiezinato pienu bija ok.Bet ta otreiz nepirktu.
celebrate @ 08.07.2026 01:14Kas ir tā svešā meitene Elīnas dzimšanas dienas kūkas video beigās? 😀
Ļoti līdzīga Ušakovai,vai kas viņa tagad ir - vana bī Džesika,abām ļoti trakas sejas☹️un Didrai tik 29,vienaudzes blakus kā bērni izskatāsMashka Kakashka @ 06.07.2026 19:44OMG! Es parasti cenšos tā neizteikties, bet Elīnas seja ir reāls vieplis. Tik pretīgi sačakarēta seja - lūpas šķības, katra lūpa iet uz savu pusi kad runā. Seja kā 50+ kodējai no Rīgas Centrāltirgus. Uzacis pa pus seju. Dabīgo matu vairs nav, palikuši 3 mati vienā rindā. Sorry not sorry, bet degunam joprojām neredzu atšķirību pirms un pēc operācijas. Un tā nemitīgā šķībo kannu atrādīšana, kājstarpes atrādīšana, zinot, ka viņas vecaistēvs skatās viņas storijus un bildes?! Elīna!? 🤡 Tu esi nogribējusies? Ja es būtu vīrietis, man uz tādu nestāvētu, kā vīrieši savā starpā runā “šitādas var paņemt tikai tad, kad papīra maisu uzvelk viņām galvā”.
Nabaga Džeisons. Viņu tak skolā izsmies un bulijos par viņa debīlo māti. 😐
Mashka Kakashka @ 08.07.2026 08:12Es ļoti gaidīju, kad viņai tie hēlija baloni gultā uzsprāgs ar to degošo sveci. 🙄 Būtu bombiski, paliktu bez saviem 5 matiem.
Tas vakara pasākums ir totāla izgāšanās. Kur lielās cilvēku masas, kuras grib satikt šo ietekmeli? 🤡 Paskats pa rubli viņai, kā transvestīts no Filipīnām.
paskaties, kādos apavos viņa visu laiku staigā🥵arī jau viņai var redzēt tā saucamos kauliņus uz kāju pirkstiem, kā manai omei.Elinai vai nu baigie papēži(sabeigs muguru un kājas) vai nu tie briesmīgie krokši , kas galīgi nav piemēroti valkāšanai no rīta līdz vakaram, vai arī tās lētā paskata šaurās basenes, nu kāda kāju veselība var būt😮bail padomāt, kāds būs viņas izskats pēc dažiem gadiem, šausmas.IRtraki @ 08.07.2026 03:39Bez jokiem, bet Elīnas kāju vēnas ir diezgan steidzami jāoperē, tur viss slikti. Piesakās kaut uz Mauriņa klīnikā uz konsultāciju, vai jebkuru citu, operācija ātra, vienīgi zilumi var būt bik, bet abas kājas operācijas viņai 2h kopā, toties nebūs visas vēnas izspiedušās. Zinu, ka viņa teikusi ka netraucē, bet reāli tās ir slimas un operējāmas kājas un tas ir vnk jāizdara agri vai vēlu.
Un viņa visu nedeļu runaja par to dzimšanas dienu pat raudaja story un ta pat pilnīga izgāšanās. ņemot vēra to ja varēja nākt jebkurš._meya_ @ 08.07.2026 07:46Tas dz.d.pasākums vienkārši katastrofa, kas tas viņai par tērpu un tā kleita ar šausmas. Gribēja baigi ķipa jaudīgo pasākumu uztaisīt, bet īstenībā tik maz cilvēku ieradās, ņemot vērā ka pa velti pasākums bija un varēja satikt "slaveno" Didrihsoni.
Luna Com 2000 @ 08.07.2026 13:25Un viņa visu nedeļu runaja par to dzimšanas dienu pat raudaja story un ta pat pilnīga izgāšanās. ņemot vēra to ja varēja nākt jebkurš.
Anīle līne @ 08.07.2026 16:27Elīnas dz.diena gan jau bija kā "test drive" tam Elyndi festivālam - cik daudz atnāk tautas, ja ir par brīvu viss. Ceru, ka tas festivāls būs tikpat slikti apmeklēts kā dz.diena.
IRtraki @ 08.07.2026 03:39Bez jokiem, bet Elīnas kāju vēnas ir diezgan steidzami jāoperē, tur viss slikti. Piesakās kaut uz Mauriņa klīnikā uz konsultāciju, vai jebkuru citu, operācija ātra, vienīgi zilumi var būt bik, bet abas kājas operācijas viņai 2h kopā, toties nebūs visas vēnas izspiedušās. Zinu, ka viņa teikusi ka netraucē, bet reāli tās ir slimas un operējāmas kājas un tas ir vnk jāizdara agri vai vēlu.
Pagājušo gadu biļetes sāka vairāk kā mēnesi iepriekš tirgot, bet no malas nopirka kādi 10-20 cilvēki. Tagad vēl pat nav sākta biļešu tirgošana.Anīle līne @ 08.07.2026 16:27Elīnas dz.diena gan jau bija kā "test drive" tam Elyndi festivālam - cik daudz atnāk tautas, ja ir par brīvu viss. Ceru, ka tas festivāls būs tikpat slikti apmeklēts kā dz.diena.