nu ja 22. maijā nesvin un tas ir jautāts 22., tad KAD TAD?!Astarte @ 27.05.2026 19:47
Pati aizmirsa? 😁
you go, girl!VissIrSlikti @ 27.05.2026 20:13Elīnas suslu Instagram reklamēja arī viena MyFitness trenere. Biju par viņu bijusi augstākās domās. Atsekoju
Rudzumaize @ 27.05.2026 19:40
lss @ 27.05.2026 21:40
Tak uz visām ziņām atbild Elīnas asistente 😂😂 Elīna pieturzīmes šitā likt nemāk
lss @ 27.05.2026 22:49Elīna: "es nevaru, man ir tik slikti, es mirstu, man nācās aiziet ātrāk no pasākuma"
Arī Elīna: "un vēl es padalīšos par komentāriem sava pēdējā posta, ā un vēl postiņš no manis, ka biju pasākumā, CHEAK ✅🤩"
Kura?VissIrSlikti @ 27.05.2026 20:13Elīnas suslu Instagram reklamēja arī viena MyFitness trenere. Biju par viņu bijusi augstākās domās. Atsekoju
Wtfvienkarši @ 21.05.2026 14:54Kad Elīna sapratīs, kad tā citu grāmatu pārfrāzēšana par saviem domu graudiem, pēc reela, kur apmēram x 3 pasaka dirsā, neiet kopā?
Grib but reāla, godīga, tad bļāviens, nu pārsteidz ar ko jaunu, kaut pamēģini 1 mēnesi sevi mainīt, pastāj likt to drazu uz galvas, pārstāj ar ogli zīmēt katru dienu, tas uzacis un vienreiz iefilmē reālu saturu, par to, cik pieņemt sevi un mainīt ieradumus Tev ir grūti.. vot tas pārsteigtu, tas paceltu Tavu statistiku. Tas ka, Tu piekačasi savas perteķu pakaļas(salīdzinājumam) lupas, vairs ne vienu nepārsteigs. Bet godīgums, reāli motivēšana, cīņa ar sevi un savu ego ka saki, gan. Pamēģini pieņemt pati sevi, pirms māci citus par to, cik ļoti sevi mīli.
KatyB @ 28.05.2026 15:38Tā parūka viņai izkatas vienkārši drausmīgi, plus vēl tas apģērbs nu tiešām kā lēta prostitūta. Nauris tak redz vai tad nevar pateikt ka nu varbūt tomēr nevelc nav labi, lai gan pats ar saviem parbalinātājiem matiem neskatās labāk, konča gejiem.
Un par viņas grāmatu, ja es būtu sinepju Graudina autors viņu reāli iesūdzētu par plaģiātismu. Ideja nokopēta (dienas tēmas) pati vēl teica ka pasvītro citātus ko izmantot. Un tāpat būs loses kas pirks un slavēs lai gan visticamāk tai grāmatai lielākā vērtība būs iekuriem izmantot.
Astarte @ 28.05.2026 15:53
Naurim izskatās, ka vienalga, ko viņa velk, ko dara un saka.
Interesanti vai izdevniecības un to grāmatu autori uz tādiem plaģiātiem piever acis?
Diez viņai samaksāja vai iedeva vienu pudeli bez maksas? Tik lēti pārdevās?VissIrSlikti @ 28.05.2026 11:40Jūlija Laumane
Ja pati izdos, tad varēs, bet, ja caur izdevniecību, diez vai. Izdevniecības vienīgi varētu saskatīt ātru pieprasījumu, jo Elīnas vārds un ziņkāre, bet parasti atsaka nesaturīgām grāmatām (vai bukletiem). Ja vien tur nestrādā pazīstamie.KatyB @ 28.05.2026 15:38Tā parūka viņai izkatas vienkārši drausmīgi, plus vēl tas apģērbs nu tiešām kā lēta prostitūta. Nauris tak redz vai tad nevar pateikt ka nu varbūt tomēr nevelc nav labi, lai gan pats ar saviem parbalinātājiem matiem neskatās labāk, konča gejiem.
Un par viņas grāmatu, ja es būtu sinepju Graudina autors viņu reāli iesūdzētu par plaģiātismu. Ideja nokopēta (dienas tēmas) pati vēl teica ka pasvītro citātus ko izmantot. Un tāpat būs loses kas pirks un slavēs lai gan visticamāk tai grāmatai lielākā vērtība būs iekuriem izmantot.
Tastastas @ 28.05.2026 17:12
Es domāju, ka tas Sinepju grauds ir pašizdots gabals un, ja jau šis sadarbojās ar Didrihsoni, tad diez vai sūdzēs tiesā. Nezinu, cik ļoti pie mums var tiesāties tikai par to vien, ka ideja līdzīga. Gan jau nav patentēta ideja 🤷🏼♀️
Bet vispār man ausīs iekrita, ka Elīna ieraksta mutiski to lappusi, un tad kāds to pārrakstīšot vārds vārdā rakstīski (jo nu princese jau neies kaut ko datorā pati rakstīt vai arī Nauris neļauj gar macbookiem grābstīties 😂), bez nekādiem labojumiem un izskaistinājumiem. Tad nu lasītājs varēs priecāties par "sūdiem", " neesi kā puņķis", "dirsā labs" un citiem Elīnas daiļrunības elementiem 😂
Un vispār - kāpēc kādam cilvēkam kaut kas jāraksta, ierunā chatGPT un viens divi, grāmatele būs gatava 😂