Pēdējā laikā saturs ir tāds, kuru pat vaļā vērt negribas. Tieši vienu dienu nodomāju, ka tas vibe man uzsit tik ļoti reklāmu, tie lielie uzraksti, utt. Negrib mana smadzene to visu apstrādāt. Too much.Helita @ 29.03.2026 19:06Elīnai katastrofāli krīt instagram statistika.
Iemetu vienā bezmaksas analītikas lapā.
Engagement zem 0.5%!!! Pirms mēneša ~1,6%.
Vidēji 500 like pie posta. 500 like, Karl! Kontam, kuram ir 112k sekotāju. Pirms mēneša ~2000 like.
Vidēji 8 komentāri pie posta!!!!
Sekotāju skaits mēneša laikā katru dienu ir tikai kritis un nevienu dienu nav pieaudzis.
Burkāniņš @ 29.03.2026 21:28
Tātad top kāds jauns kontents, kā pacelt statistiku, bernu atstāt lidostā, pazaudēt pasi, iziet ēterā un raudāt, kāds vēl trumpis ir palicis azotē ko izvilkt? Vrb var mēģināt šķirties un beigas salabt, teikt ka Dieva lūgšanas saglāba laulību, un krīzes notiek?
Ciena @ 30.03.2026 13:07Ārprāts degradētā Anniņa šķiedrvielas dod maziņam bērnam, šausmas viņa organisms pats visu var caur veselīgu ēdienu iegūt utt., bet ko šādu darīt, pret saviem bērniem, kaut gan viņa arī jau reanimācija gulēja tikai pupu dēļ, nedomājot, ka meitiņas var palikt bez mammas.
Poda Birste @ 30.03.2026 17:04
Protams, neaizstāvu ne Annu, ne Elīnu, bet bērnu aizcietējumi un citi zarnu trakta traucējumi mūsdienās ir ļoti liela problēma. Esmu divās, dažāda vecuma "māmiņu grupās" un tur diezgan bieži tiek pacelts jautājums kā ar šo problēmu cīnīties. Protams, var dzīvot uz Microlax klizmām un Forlax pulveriem, bet katrs vecāks izvēlas savu. Diemžēl, bērnudārza ēdienkartes arī nav diez ko sabalansētas.
Kas viņai ar vēderu notiek?kotlete @ 30.03.2026 08:06
Pirms neilga brītiņa pamanīju šo skaistumu, tikai nepaspēju ielikt forumā:
Svētā makrele, Nauri. 🫣 Pat atklāti geji nav tik gejiski.
KatyB @ 30.03.2026 17:46
Varbūt vienkārši sāc ar sabalansētu uzturu, mazāk cukura vairāk dārzeņu un nevajadzēs stumt iekšā bērniem pulverus kas radīti tikai un vienīgi naudas pelnīšanai 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Protams, neaizstāvu ne Annu, ne Elīnu, bet bērnu aizcietējumi un citi zarnu trakta traucējumi mūsdienās ir ļoti liela problēma. Esmu divās, dažāda vecuma "māmiņu grupās" un tur diezgan bieži tiek pacelts jautājums kā ar šo problēmu cīnīties. Protams, var dzīvot uz Microlax klizmām un Forlax pulveriem, bet katrs vecāks izvēlas savu. Diemžēl, bērnudārza ēdienkartes arī nav diez ko sabalansētas.
Loģiski, jo cilvēki viņu neuztver nopietni. Tiem nesakarīgajiem monologiem pa vidu ir arī kāds labs un vērtīgs teikums, bet tas neatspoguļo Elīnu.Tastastas @ 29.03.2026 22:29
Viņa jau tikko ņaudēja, ka nevienam pātaru video neinteresējot, statistika krīt, un cilvēki skatoties tikai stulbus video, kur viņi ar Nauri muļķojas.
Šis pasākums vēl joprojām par 50 eiro. Bet kā stāv 30 pieejamās biletes, tā vēljoprojām neviena nav nopirkta. :DKatyB @ 30.03.2026 19:05Didra nolēmusi saviem zombēšanas pasākumiem pacelt cenu jo būs dāvanā klade un ievilkšana tīklu mārketingā 😂😂😂 nu piedodiet at atvainojiet es nevienu to idioti kas tajā padakumā būs nekad nespēšu uztvert nopietni 😂😂😂😂
KatyB @ 30.03.2026 17:46
Varbūt vienkārši sāc ar sabalansētu uzturu, mazāk cukura vairāk dārzeņu un nevajadzēs stumt iekšā bērniem pulverus kas radīti tikai un vienīgi naudas pelnīšanai 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Poda Birste @ 30.03.2026 18:12
Naudas, ne naudas pelnīšana, bet šeit runa vairāk ir par kopējo veselību, kas diemžēl nav iepriecinoša. Grozies kā gribi, bet mūsdienās ar pārtiku diezgan švaki nodrošināt to sabalansēto uzturu un tas pats gurķis, vai tomāts, kurus bērni vislabprātāk ēd, galīgi nav šķiedrvielu avots.
Statistika runā pati par sevi, diemžēl.
https://farmacija-mic.lv/izprast-aptaukosanos-sabiedribas-veselibas-prioritati-kas-prasa-koordinetus-risinajumus/