Viņiem ir paveicies, bet Elīna čīkst.Tastastas @ 28.02.2026 20:56Elīna Telegram ielikusi pāris video ar savām pārdomām. Kārtējo reizi pierādās, ka šī būtne spēj domāt tikai un vienīgi par sevi. Viņa pārdzīvo ne jau par to, ka iespējams trešais karš ir sācies, ka būs cilvēku upuri, nē, nē. Elīnas galvenais pārdzīvojums ir tas, ka viņai taču ir saplānots viss mēnesis, tagad tas ir sabojāts, ka viņa taču esot sakrāmējusi koferi un vēl draugus pierunājusi braukt. Tiešām traģiski, nabadzīte. Spiesta palikt Latvijā pie sava bērna.
CallMeAnnika @ 01.03.2026 13:24Neilgi atpakaļ Elīna stāstīja, ka 1,5 gadus lieto ZinZino, un stāstīja tā, itkā viņai viss ir kārtībā un mēnešreizes atgriezušās, jo viņa taču ir balansā. :D
Tagad stāsta, ka gada sākumā viņai visi rādītāji pazemināti. :D Cik daudz reižu viņa iepriekš teikusi, ka ar analīzēm viss ir perfekti? :D
Daļa zin, ka Elīna melo par mēnešreizēm un tās nav atgriezušās, bet storijos tagad pati atzīst, ka nav.
Pašai gadiem ir viss slikti, bet "uzraksti man un es tevi nokonsultēšu". Viņa ir bīstama naivai sabiedrības daļai.
Mix @ 01.03.2026 13:01
Izskatās, ka Dievs mūsu narcisi ir pavisam pametis novārtā. Bāc, nu tādu kontentu palaida garām. Varētu sēdēt lidostas pagrabā un filmēt gruvešus, kā ilgojas pēc dēla. Varbūt vēl savainotos, ja paveiktos. Nu pats labākais, ka varētu uz kādiem sešiem mēnešiem atkratīties no dēla.
CallMeAnnika @ 01.03.2026 13:26Un čīkst par pazaudēto naudu. Vai tad nelielījās, ka ZinZino visu apmaksā?
CallMeAnnika @ 01.03.2026 13:24Neilgi atpakaļ Elīna stāstīja, ka 1,5 gadus lieto ZinZino, un stāstīja tā, itkā viņai viss ir kārtībā un mēnešreizes atgriezušās, jo viņa taču ir balansā. :D
Tagad stāsta, ka gada sākumā viņai visi rādītāji pazemināti. :D Cik daudz reižu viņa iepriekš teikusi, ka ar analīzēm viss ir perfekti? :D
Daļa zin, ka Elīna melo par mēnešreizēm un tās nav atgriezušās, bet storijos tagad pati atzīst, ka nav.
Pašai gadiem ir viss slikti, bet "uzraksti man un es tevi nokonsultēšu". Viņa ir bīstama naivai sabiedrības daļai.